Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İki gündür bir c&a muhabbeti geçiyor sormayın, siz de mi Halil Pazarlama oldunuz kızlar ben gibi :1:
Valla ben en son 2 sene önce bir şubesine uğramıştım, hem uyduruk hem pahalı gelmişti bana.O zamanlar 44-46 beden giyindiğim ve kendime göre bir şey bulamadığım için de b.k atmış olabilirim o yüzden günahını almayayım mağazanın şimdi :1:
Çok canım çekti, bir ara bende gidip bakınayım.
Bu arada koton güzel indirim yapmış, zamanında takım elbiselerimi hep ordan alırdım, şimdi de 50ye 60a takımlar satıyorlar.Gidip bir deste alasım tuttu, içine renkli gömlekler ve ayaklarda en az 10 cmlik topuklular..Nerde giyeceksem o takımları :1:

İki gündür bir c&a muhabbeti geçiyor sormayın, siz de mi Halil Pazarlama oldunuz kızlar ben gibi :1:
Valla ben en son 2 sene önce bir şubesine uğramıştım, hem uyduruk hem pahalı gelmişti bana.O zamanlar 44-46 beden giyindiğim ve kendime göre bir şey bulamadığım için de b.k atmış olabilirim o yüzden günahını almayayım mağazanın şimdi :1:
Çok canım çekti, bir ara bende gidip bakınayım.
Bu arada koton güzel indirim yapmış, zamanında takım elbiselerimi hep ordan alırdım, şimdi de 50ye 60a takımlar satıyorlar.Gidip bir deste alasım tuttu, içine renkli gömlekler ve ayaklarda en az 10 cmlik topuklular..Nerde giyeceksem o takımları :1:

yaaa sen elbise hakkında yorumu unutmuşun yoksa cüssemdenmi korktun :1::1::1:

aaa ben ca yı seviyorum ya her gittiğimde güzel güzel şeyler buluyorum.

interneti uygun diyet listesi bulabilmek için aradım aradım..

ama bir türlü bulamadım...

bütün yollar dukana çıkıyor..

yaaa sen elbise hakkında yorumu unutmuşun yoksa cüssemdenmi korktun :1::1::1:

aaa ben ca yı seviyorum ya her gittiğimde güzel güzel şeyler buluyorum.

:1: Yok bacım ya hatta yazmıştım ama bugün pek bir hassasım belki alınmaca olur diye demek silmişim :1:
Benim en sevdiğim rektir mavi, bence hoş elbise.Kilolu falan da göstermemiş.Sadece göğüs kısmı çok potlu, sanki içine çorap falan sokulmuş gibi, eğer oralardaki potluklar giderilirse bence hoş olur.

(Gene de bana ağır geldi bacım, kenarındaki taşları, düz inişi, kapalılığı ne bileyim böyle oğlunu evlendiren kaynana tarzı gibi.Senin boyun var, yaşın küçük.Ben senin yerinde olsam daha janjanlı renklerde, daha uçuş uçuş, bacağını, boyunu ortaya çıkaracak, topuklu bantlı ayakkabılarla ilgiyi sütun gibi bacaklarıma çekecek, daha genç işi bir şey tercih ederdim.Hoş sen de zaten beğendim diye paylaşmışsın, ben de bak sen vur deyince öldürdüm :1: )

Neyse gelelim konumuza; bence kilolu göstermemiş, fazlalıkları kapamış ve yakışmış bacım.
Çok beğendiysen 38ini al bence bacım, hem hırs yaptırır, hem 38i daha güzel durur vücutta :34:

interneti uygun diyet listesi bulabilmek için aradım aradım..

ama bir türlü bulamadım...

bütün yollar dukana çıkıyor..

Bende liste arıyorum çünkü kafama göre çok serbest oluyorum.
Sabah, öğlen sebze suyu içtim, akşam makarna yedim. (Hoş, sabahtan beri burada epey makarna sohbeti döndü ne yapayım ben suçsuzum :27: ) Üstüne tepinip durdum dansla, twisterla ama sonuç anca yarım tabak makarnayı yakmışımdır.
O yüzden şöyle biri beni sopalasa, hayrına koçluk yapsa, benle dağ bayır koşsa, şu rocky'nin hocası var ya "acı yok" diye onu it gibi çalıştıran, işte öyle birini bulsam parası neyse verecem, böyle yayıla yayıla zor oluyor :1:
Kocadan hayır yok, kedi desen mayışık, karga desen kanat çırpmıyor yatıyor, ee ben kimle koşam, zıplayam :32:
Köpek alalım diyorum da köpek de bahtıma en tembelinden çıkıp o da bize uyum sağlar diye korkuyorum :1:

:1: Yok bacım ya hatta yazmıştım ama bugün pek bir hassasım belki alınmaca olur diye demek silmişim :1:
Benim en sevdiğim rektir mavi, bence hoş elbise.Kilolu falan da göstermemiş.Sadece göğüs kısmı çok potlu, sanki içine çorap falan sokulmuş gibi, eğer oralardaki potluklar giderilirse bence hoş olur.

(Gene de bana ağır geldi bacım, kenarındaki taşları, düz inişi, kapalılığı ne bileyim böyle oğlunu evlendiren kaynana tarzı gibi.Senin boyun var, yaşın küçük.Ben senin yerinde olsam daha janjanlı renklerde, daha uçuş uçuş, bacağını, boyunu ortaya çıkaracak, topuklu bantlı ayakkabılarla ilgiyi sütun gibi bacaklarıma çekecek, daha genç işi bir şey tercih ederdim.Hoş sen de zaten beğendim diye paylaşmışsın, ben de bak sen vur deyince öldürdüm :1: )

Neyse gelelim konumuza; bence kilolu göstermemiş, fazlalıkları kapamış ve yakışmış bacım.
Çok beğendiysen 38ini al bence bacım, hem hırs yaptırır, hem 38i daha güzel durur vücutta :34:

aaah canıım vah canım...

benimde en sevdiğim renk mavi.. bu elbisenin modeli '' kocam '' kriterlerine uygun. ya kaynana elbisesi gibi haklısın. cünkü ne zaman kaynanam bir düğün veya önemli günde elise alsa giyinse kocam hemen cok begenır anne sen gıyınmeyı bıluyosun harıka der.. bendende o tip elbisleer giyinmeyi ister. ha biliyorum kaynanam güzel giyinir. fakat ben gündelik hayatta çok nadiren güzel giyindiğini gördüm :( herneyse işte. elbise yüzünden benim ağlamışlığım bile vardır.

ip askı yok dizinin üstünde yok kol altı fazla açık olmasın sırtı çok açık olmasın... ooofff offf!!

ben okadar istiyorumki bir düğünde ince askılı kısa giyineyim ne bileyim tek omuz giyineyim. ama yok ya adam izin vermiyor. hep annesini örnek gösteriyor bana. annem böyle annem şöyle oof oof bidahaki düğünde bana bunu yaparsa varya ne istersem onu giyinecem onu kırmayayım diye olur diyorum ama yani biryere kadar. zayıflayınca bütün kurallar bitecek zaten öyle şu benim karım böyle giyinemez lafına katılmıyorum ben.

Bende liste arıyorum çünkü kafama göre çok serbest oluyorum.
Sabah, öğlen sebze suyu içtim, akşam makarna yedim. (Hoş, sabahtan beri burada epey makarna sohbeti döndü ne yapayım ben suçsuzum :27: ) Üstüne tepinip durdum dansla, twisterla ama sonuç anca yarım tabak makarnayı yakmışımdır.
O yüzden şöyle biri beni sopalasa, hayrına koçluk yapsa, benle dağ bayır koşsa, şu rocky'nin hocası var ya "acı yok" diye onu it gibi çalıştıran, işte öyle birini bulsam parası neyse verecem, böyle yayıla yayıla zor oluyor :1:
Kocadan hayır yok, kedi desen mayışık, karga desen kanat çırpmıyor yatıyor, ee ben kimle koşam, zıplayam :32:
Köpek alalım diyorum da köpek de bahtıma en tembelinden çıkıp o da bize uyum sağlar diye korkuyorum :1:

valla canım ben bugüüün hatta beş dakika önce sana elbiseyi anlatırken sandwich yiyodum :1::1::1:

ee bulabildinmi uygun liste.

valla canım ben bugüüün hatta beş dakika önce sana elbiseyi anlatırken sandwich yiyodum :1::1::1:

ee bulabildinmi uygun liste.

Yok.
Dukan çok sıkıcı geliyor, sürekli hamburger köftesi, yumurta, süt arasında dönüyorum, bir süre sonra başlarım sütüne, yumurtasına diyip bırakıyorum,istikrarlı gidemiyorum.
Sebze suyu yok bilmemne detoksları artık zorluyor, bir saatten sonra saldırıyorum diğer yemeklere, gene istikrar yok.
Herşeyden az az yiyeyim ama hep yiyeyim kısmı yerimde saydırıyor artı disiplin altında olmuyorum her şey free oluyor o zaman.
Yok sabah 2 dilim ekmek, kibrit kutusu peynir bididbidilerine hiç gelemiyorum çünkü kalorileri 1000-1500 arası, gelsin pabucuma kaktırsınlar o diyetleri peeh..

Bana kalorisi az ama sınırsız ama sınırları da aşmak istemeyeceğim ve karşılığında iyi sonuçlar alacağım bir şeyler lazım.Şu 5 günde 5 kilo gibi.Yağsız, tuzsuz patatesi ye dilediğin kadar diyor misal ilk günde.Ama bu o kadar berbat bir tatta oluyor ki günde 3 taneyi aşamıyorsun.Karnın tokmu, evet deli gibişişiyorsun.Kaç kalori aldın? 70 çarpı 3patates, 210 kalori.Ertesi güne 1 kilo eksiksin.Sınırsızmı sınırsız, peki disiplin altına sokuyormu, kesinlikle çünkü sadece tek tip beslenme.Ama ertesi gün meyve yiyorsun, sonraki gün et, sonraki gün bilmemne.Yani her gün bir besin türünü limitsizce yiyorsun.Yazdıkça içime sindi.Bayrama kadar denesem, ölmem ya.Hmm.

Yok.
Dukan çok sıkıcı geliyor, sürekli hamburger köftesi, yumurta, süt arasında dönüyorum, bir süre sonra başlarım sütüne, yumurtasına diyip bırakıyorum,istikrarlı gidemiyorum.
Sebze suyu yok bilmemne detoksları artık zorluyor, bir saatten sonra saldırıyorum diğer yemeklere, gene istikrar yok.
Herşeyden az az yiyeyim ama hep yiyeyim kısmı yerimde saydırıyor artı disiplin altında olmuyorum her şey free oluyor o zaman.
Yok sabah 2 dilim ekmek, kibrit kutusu peynir bididbidilerine hiç gelemiyorum çünkü kalorileri 1000-1500 arası, gelsin pabucuma kaktırsınlar o diyetleri peeh..

Bana kalorisi az ama sınırsız ama sınırları da aşmak istemeyeceğim ve karşılığında iyi sonuçlar alacağım bir şeyler lazım.Şu 5 günde 5 kilo gibi.Yağsız, tuzsuz patatesi ye dilediğin kadar diyor misal ilk günde.Ama bu o kadar berbat bir tatta oluyor ki günde 3 taneyi aşamıyorsun.Karnın tokmu, evet deli gibişişiyorsun.Kaç kalori aldın? 70 çarpı 3patates, 210 kalori.Ertesi güne 1 kilo eksiksin.Sınırsızmı sınırsız, peki disiplin altına sokuyormu, kesinlikle çünkü sadece tek tip beslenme.Ama ertesi gün meyve yiyorsun, sonraki gün et, sonraki gün bilmemne.Yani her gün bir besin türünü limitsizce yiyorsun.Yazdıkça içime sindi.Bayrama kadar denesem, ölmem ya.Hmm.

hmm ben daha önce hiç 5 günde 5 kilo diyetini denememiştim. denesemmi acaba işe yararmı.?

hmm ben daha önce hiç 5 günde 5 kilo diyetini denememiştim. denesemmi acaba işe yararmı.?

Kaçamak yapmaz, birebir uyar ve sınırsızı abartmazsan 5 günde 3 kiloyu sana garanti ederim o derece.
3 kilo gitmezse gel kovala beni gruptan :27:

Gırgırına oruç değilse, onu da ayartam ben :27:
Mekik kardeşliğini de yakar ile tekrar kuram :27:
Se-zen'e de az meydan okursam, onu da fişteklerim, ona da hasetlenir spora vururum kendimi.
Suhanda 48 kiloda ha foto koydu ha koyacak diye düşünürsem ona da hasetten yiyeceğimi bile yemem.
Hımm el birliğiyle bu işi halledebilirim :27:

Neyse ben gaza gelmişken bir diyet, spor ajandası hazırlayayım, yanıma koyayım.Gece vakti tartılayım.Mezuramı bulayım.
Mekik aletimi okşayayım :1:

İyi geceler başkan. :16:
Şimdiden yarın için herkese hafif sonuçlar diliyorum.

günaydın kızlar

ben size dedim hepbir olun beni kınayın dedim biliyom ben başıma geleceği bu sabah tartıldım ve hoppp geri 49.5 olmuşum sıkıldımya ben bu işten atın beni takımdan :ssz: :ssz: :ssz:

dünkü iftarım
-1 tabak dolusu tavuklu pilav
-ayran
-1 şeftali
-3 probis(aferin bana)
ya ben kendimi geçen haftalarda çok kastım galiba acayip bi yeme isteği geldi bana iştahım yoktu birden açıldım sanırım ben bundan aşağı inemiycem kızlar hatta hızla geri alabilirim bile çok tehlikeli bi dönemdeyim reglimde yaklaşıyo onunda katkılarıyla hepten dağıttım ben ya :43:

günaydın kızlar

ben size dedim hepbir olun beni kınayın dedim biliyom ben başıma geleceği bu sabah tartıldım ve hoppp geri 49.5 olmuşum sıkıldımya ben bu işten atın beni takımdan :ssz: :ssz: :ssz:

dünkü iftarım
-1 tabak dolusu tavuklu pilav
-ayran
-1 şeftali
-3 probis(aferin bana)
ya ben kendimi geçen haftalarda çok kastım galiba acayip bi yeme isteği geldi bana iştahım yoktu birden açıldım sanırım ben bundan aşağı inemiycem kızlar hatta hızla geri alabilirim bile çok tehlikeli bi dönemdeyim reglimde yaklaşıyo onunda katkılarıyla hepten dağıttım ben ya :43:

hepimiz aynı durumdayız.aman be diyorum tüm gün oruçluydum . şuncacıktan ne olacak diyorum . hop geri toto büyümüş. dün akşam eşim ramazandan önce baya incelmiştin bakıyorumda geri toparlıyorsun dedi. önce canım sıkıldı. sonra nemi yaptım 1 tane haşlanmış mısırı yedim. normalde çocuklar yer ben hiç yemem . nasıl hasta bir psikolojiyse benim kisi.normalde yemediğim şeye bile aşerdim yani. hayırlısıyla ramazan sonu geri başlayacağım. şimdi hiç o gücü kendimde bulamıyorum. neyse sende toparlarsın inşallah.

günaydın günaydın günaydıın:16:
319343_460397113993589_227241513_n.jpg

Bir Ramazan günü ateşe tapan Mecusi’nin çocuğu elinde ekmeğiyle evin avlusunda dolaşırken Mecusi babadan şu ikazı alır:

–Oğlum artık bundan sonra ay boyunca ekmeğini açıklarda değil evimizin içinde ye. Birlikte yaşadığımız Müslüman topluma hürmetsizlik etmiş olmayalım. Onlar ay boyunca Yaratan’larına itaat edecek, oruçlu bulunacaklar!..

Çocuklarını Ramazan ayı boyunca böylesine saygılı durumda tutan Mecusi baba bir gün Hakk’ın gel emrine uyarak ölür, saygı duyduğu Müslümanlar da cenazesinde hazır bulunup defnederler.

Bir komşusu Mecusi babayı rüyasında görür ve merakla sorar:

–Nasılsın orada? Sen ateşe tapan biriydin, ateşle aran nasıl?

Cevap ibretli:

–Hayır der, ateşle benim bir ilgim yok. Çünkü der, ben Müslüman olarak vefat ettim. Şöyle izah eder durumunu:

Ölümüm anında Azrail gelince Rabb’im buyurdu ki:

–Ey Azrail! bu kulumun yanında şehadet kelimesini söyle. O da senin söylediğin gibi söylesin. Böylece imanla gelsin huzuruma. Ben onun imanla ölmesini istiyorum. Çünkü o Müslümanların oruçlarına saygı gösterdi. Çocuklarını Ramazan ayı boyunca evinde yedirdi, avluya ellerinde ekmekle çıkmalarına izin vermedi. Oruca ve oruçluya saygı gösteren kuluma ben iman nasip ederim. Saygısının karşılığını iman nasip etmekle veririm. Karşılıksız bırakmam. Bu yüzden ben Rabb’imin huzuruna imanla geldim. Ateşle bir yakınlığım yoktur, elhamdülillah..​

:51::51: düşündüm taşındım sezen bacı senın tavuklu salata dıyetını yapmaya karar verdım baslaıdm bugun :27:

Ben oruçluyum ama acill bayram içinn 5 günde 5 kloya katılıyorum winston yapalım benim gıdık çıktı yinee
bayramada sevgilimin ailesine gidicem bari gıdığı yok ediyim bu arad dün akşam manda gib yediğimden zaten 5 gün hiç bişey yemsemde olur yanii

winston bacı 5 gunde 5 kılo dıyetı saglıksız dgeılmı ısvec dıyetı gbı bırakılınca hemen gerı alınıyo gbıme geldı

hepimiz aynı durumdayız.aman be diyorum tüm gün oruçluydum . şuncacıktan ne olacak diyorum . hop geri toto büyümüş. dün akşam eşim ramazandan önce baya incelmiştin bakıyorumda geri toparlıyorsun dedi. önce canım sıkıldı. sonra nemi yaptım 1 tane haşlanmış mısırı yedim. normalde çocuklar yer ben hiç yemem . nasıl hasta bir psikolojiyse benim kisi.normalde yemediğim şeye bile aşerdim yani. hayırlısıyla ramazan sonu geri başlayacağım. şimdi hiç o gücü kendimde bulamıyorum. neyse sende toparlarsın inşallah.

vallaha çok sıkıldım yakarcım bide önümüzdeki haftadan itibaren ev taşıma işlerim falan olucak dahada strese giricem girdikçede yiycem çok iyi biliyorum kendimi o yüzden şu diyet işine biraz ara vermek istiyorum açıkcası bakalım kaptandan bi izin koparabilirsem:)

Back
X