Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın arkadşlar
geçen hafta 62,200
bu hafta 62,400
istikrarlı bir şekilde kilo alıyorum. iftarda kendime hakim olamıyorum. hayırlısıyla ramazan bitseydi. inanın şu sizin 5 günde 5 kilo diyetine başlayacağım. yoksa gidenlerin hepsi geri geliyor.
ah winston ah. inan lesli bacıyla yürüyüşlerimi ve mekik makinamı çok özledim.gündüz işteyim.bizim müdür mübarek ramazan gelince ne kadar işsiz güçsüz şeytan varsa buna musallat oldu herhalde. bir aksileşti. huysuzlaştı. nazi subayı gibi oldu. işte canım çıkıyor. eve gelince kanepeyle yapışık yaşayan bir eş ve durmadan iftara ne yiyeceğiz diye sorar ama hiç bir şeye yardım etmez. çocuklar devamlı arkamda anne anne diye hiç istekleri bitmiyor. inanın sporu özledim. gündüz hiç fırsatım ve takatim olmuyor. iftarı açıncada nakault olmuş boksör gibiyim. halının üsteni bir yatışım var .aklım başıma gelince bakıyorum sat 12 olmuş. mutfak dandini.yemişler dizmişler tezgaha . çok sızlandım kızlar ama halim berbat.
benim kocanın işyerinde rotasyon olacakmış bayram sonu bana yollar gözükebilir. birde tayin ve taşınma fikri eklendi. yani şuan ramazan olmasa 1 küçük açıp yanına müslüm koyup heyttt uleyynnn diye nara atasım var yani:1:
işyerindeki uyanık oda arkadaşım gidebilirim diye ne kadar iş varsa biran önce yaptırıp bitirme derdine düştü. hey allahım dedim. ne insanlar var ben ne derdindeyim bu kadın ne derdinde .sabah saat 8:10 gelmiş daha masama oturmadım hadi raporlara bakalım diyor. açmış bilgisayarımı birde bana yaptıracak. insanlarmı çok uyanık ben mi çok salağım anlamadım.
ay kusura bakmayın kızlar çok kafa şişirdim. sabah sabah sinirlendirdi beni
kilo veren herkesi kutlarım.benim gibi alanlarada allahtan en kısa zamanda acil moral ve motivasyon diliyorum. bu arada cumanız hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Bende inanılmaz yoğunum. bugün gelir kilolara bakarım. Anca listeyi biterbiliirm. Lütfen herkes erkenden hallediversin kilo işini.Eski mesajlara baktım ama cevap veremedim evde de net yoktu.
Heza için ne yapıyoruz kızlar. Başkan mesaj attı mı acaba. Bu hafta da mı bekleyecekti kafam karıştı.

bu arada dün arkadaşlarıma hediye almak için mangoya gittim anam o ne ucuzluk öyle kendimi kaybettim göya sırf onlara hediye alcaktım.ama kendime de aldım bi kaç şey.bi tane mont aldım 19 liraya 110 liradan falan düşmüş tabii sadece xl kaldığı için o gıcık 34-36 bedenler bu indirimden faydalanamıyolar ahh ne üzüldüm anlatamam :52: hep onlar mı indirimli alcaklar ohh canıma değsin.şaka bi yana 36-38 olsam valla çıkmam mangodan 5 liraya pantolon vardı ya yuh yani :52:

kilo bildirimi bugün ya ben iftardan önce tartılıp yazsam olur mu ki?yoksa dünkü kilomu yazayım.hoş çok değiştiğini de sanmıyorum ama.

bende ankaradakine gitmiştim vallaha talan ettim mağzayı yazık eşim arkamdan koşmaktan mahvoldu gerçekten çok indirim vardıya geneldede
küçük bedenler vardı(34-36):1:

Günaydin kizlar.

Ben au an isyerinin restoraninda oturmūum müthis üsüyorum ve basim agiriyor ama buna ragmen ise geldim ilk haftadan gitmemezlik yapamazdim ise saat 9 da baslayacam ama ben salak gibi 8 de geldim simdi önümde zayiflama dergisi var onu okuyorum :((

Bende 5 günde 5 kiloya baslamak istiyorum ama diyetin sonrasindan tirsiyorum ya ;(( bugün baslayamadim canim hchisi istemiyorki yiyemiyorum :((

Sezencim hezaya mesaj atmadim bence artik uyari ya gerek kalmadi bütün hafta gelmedi. Buraya yazdiklarimizida okumuyor. nasil olsa gelip bildirim yapacak yazismalari okurs diskalifiye oldugunu görecektir. ona ben diskalifiye yazalim
Bence.. Sende uygun gôrürsen.

Cikoyu diskalifiye yazalimmi? 1 ay oldu yok.
Cylngkdgn paylasimda bulunmuyor listye almayalim bence.

Son düzenleme:
dün yazdım ama gene yazayım bu haftaki kilom 49.5 bu gidişle yakında 55 olurum ben istikrarlı bi şekilde devam ediyorum :ssz:
dünkü iftarım(biyere davetliydim koptum gene)

-1/2 kase tarhana çorbası(avuç içi kadar pide)
-4yk pirinç pilavı
-4 yk mantar sote
-2 tane köfte
-salata/yoğurt
-2 tane kadayıf(sarma şeklinde)

ara:
1 kase çekirdek :18: :17: :37:

winston başlangıç günümü bu gün ilan ediyorum rotarlı başlasamda iyi bi rakip olamasamda pes etmiyorum

Kızlar listemiz aşşaığda. 2 kişi eksik görünüyor. Biri kontrol edebilirse seviniirm. Çok hızlı yaptım çünkü.

Ben tekrar giremezsem diye ekliyorum. Birisi yayınlar artık.

*** 3.TAKIM 269. ETAP ***

S_A (81,0 /
Yakar76 (62,2 / 62,4/-0,2/ -0,32% )
Se_zen (52,5 / 52,8 / -0,3/ -0,57%
Gölge_çiçeği (62,4 / 61,5 / 0,9 / 1,44%)
Suhan2 (48,6 / 49,5/ -0,9 / -1,85% )
Ejje89 (79,2 / 79,0 / 0,2 / 0,25% )
Ozgey (70,6 /0,00/ 0,0 / 0,00 % ) kendi isteği ile ayrıldı
Hezaran82 (76,0 / 0,0 / 0,0 / 0,00% ) diskalifiye
Gırgırına (79,0 / 79,5 / -0,5 / 0,63%)
cedric20( 63,2 /

3. TAKIM ORTALAMASI :

Kızlar listemiz aşşaığda. 2 kişi eksik görünüyor. Biri kontrol edebilirse seviniirm. Çok hızlı yaptım çünkü.

Ben tekrar giremezsem diye ekliyorum. Birisi yayınlar artık.

*** 3.TAKIM 269. ETAP ***

S_A (81,0 /81,0 / 0,00/ 0,00%) kilosu aynı
Yakar76 (62,2 / 62,4/-0,2/ -0,32% )
Se_zen (52,5 / 52,8 / -0,3/ -0,57%
Gölge_çiçeği (62,4 / 61,5 / 0,9 / 1,44%)
Suhan2 (48,6 / 49,5/ -0,9 / -1,85% )
Ejje89 (79,2 / 79,0 / 0,2 / 0,25% )
Ozgey (70,6 /0,00/ 0,0 / 0,00 % ) kendi isteği ile ayrıldı
Hezaran82 (76,0 / 0,0 / 0,0 / 0,00% ) diskalifiye
Gırgırına (79,0 / 79,5 / -0,5 / -0,63%)
cedric20( 63,2 /62,3 / 0,9 / 1,43 )

3. TAKIM ORTALAMASI :0,025%

Kızlar inanın çok yoğunum o yüzden başkan seni bekleyemedim. Aynı yazdım. Ve listeyi paylaştım.
Hadi herkeslere hayırlı günler

Tünaydınlaaaarrr :16:

Site bakımdaydı bende az dans edem dedim, sonra oyuna cümbüşe dalmışım :1:
Dünle bugün arasında 900 gram eksik çıkan winston oynamasın da ne etsin de mi bacılar :8:
Şaka maka tabiiki onca yenenlerin verdiği şişlik ödem, regl sonrası inişler falan ama gene de insan eblek eblek seviniyor işte.
Bugün 2. günüm ve yoğurt günü ilan ettim.
Sabah yarım kase yoğurt, yeşil çay ve wcye koşturan çay eşliğinde kahvaltı/öğle yemeği tamam.Artıkın akşama da bir kase yoğurt yedim mi yeme işi inşallah bitmiş olacak.Yarını da et günü yapıp dolaptaki et stoklarına saldırırım, sonraki gün meyve günü desek hımm ona güzel meyve bulmak lazım malum yaz meyveleri hem şekerli.Son günde sebzeden bir sebze çorbası yapsam ilk seti bitirmiş olurum.
Birde sporsuz falan olmuyor, şimdi annemle telde konuştum 6 kilo vermiş ki ben onu geçen iftarda gördüm göbek yapmış adeta şişmişti, ben nasıl bu kadar kilo aldın diyecektim ki sustum meğer o bir de 6 kilo vermiş.Yani demem o ki, spor yoksa sıkılaşma incelme olmuyor, 6 kilo da gitse ya sudan ya ödemden ya çişten gidiyor işte, vücut gene şekle girmiyor:1: O yüzden nefret etsem de spora devam :8:

@Gırgırına Bacım, hoşgeldin rakibem.Valla ben bu işi o kadar kafaya taktım ki sabaha kadar artık ne kadar su içmişsem saat başı tuvalete kalkıp, kalkmışken de diğer odadaki basküle binip binip durdum :1: her çiş sonrası yeminle en az 100 gram oynadı :1: Suratımda aptal gülümsemeyle sürekli tuvalet baskül yatak odası üçgeninde geceyi geçirdim :1: Hadi pes etmeyelim ve bu işi bitirek bacım.

@Yakarım, dertli bacım; okudukça benim "batsın bu dünya " diye içesim geldi bacım ya zormuş işin valla.
Olsun 100 gram 200 gram nedirki ramazan bitsin bayram geçsin, kurbana kadar hepimiz tüm fazlalıkları verir, mezun bile oluruz bacım.

Hepimize hafif bir gün diliyorum.

bu hafta sonuçlar pek parlak değil sanırım ama tabii hepiniz yeni diyetlere başlayacağınızdan haftaya güzel sonuçlar elde edebileceğimizi düşünüyorum :1:

Selam kızlar günlerdir nihayet fırsat bulabildim.

Şimdi ;
Winston yahu vur dedik öldürdün. HEpimiz varız dedik ama ben öyle psikolojik araştırma bilmem ne yapmadan öyle hemen başladım deyip hoppp birden başlayamıyorum. Önce beynimi hazırlamam lazım tabii ben bu beynimi hazırlayana kadar sen mezun olur gidersin. Azmin çk hoşuma gitti kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. Ne güzel benim sıcaktan adım atacak halim yok sen hopluyorsun zıplıyorsun.

S.A öncelikle geçmiş olsun. Elbise ile ilgili yorum yapamadım bir türlü fırsat bulupta.Bende niyeyse o mavi rengi sevmeyen kesimdenim. Birde ben uzun elbiseleri sevmem. Elbise benim için hele ki bizim yaşlardaki insanlarda kısa olacak. Yani dizlerde, hafif diz altı , fiziğine güvenen için diz üstü olursa makbuldur. Daha böyle uçuş uçuş, daha canlı, daha renki olcak.
Birde tabii altında sanırım normal günlük spor ayakkabılar var ve onlarda elbisenin duruşunu etkiliyor olabilir. Boş gerçi işte söylediklerim sen kendine yakıştırıyorsan tamamdır bacım. Birde internet faktörü var. Belki gerçekte çok daha farklı duruyor olabilir. Kendi yılbaşında giydiğim elbiseden biliyorum öyle bir resim çekmişti eşim resimde rahat 75-80 kiloluk orta yaşlı bir insana ait vucut görüntüsü vardır. Yanlız bacım harbiden senin eşinde zor adam . Ne o öyle sürekli annem bilir, anne yapar, annem giyinir. Bu kadar anasına aşık adamı memnun etmek de zordur. Allah kolaylık versin.
Bu arada heza'yı diskalifiye yazdım. Özgey içinde kendi isteği ile ayrıldı yazdım.

Yakar'ım valla insanın kendi işi olacak işte. Devlette olsa özel de olsa her yer aynı bacım. HErkes kendi rahataını düşünüp birilerinin üstüne bacıp, başkalarına iş yaptırıp , kendi yatma derdinde. Yemek işini de çok fazla takma yukarı çıkmak için dibe batmak gerek kardeş bknz. se_zen :1:

Suhan kardeşim, ortağım, 48'lik hatunum sana da aynı özlü sözü söyleyeceğim bazen yukarı çıkmak için en bibe kadar batmak gerek. Bknz se_Zen (yahu bakınız deyip kendi kendimi örnek gösteriyorum ama bu arada ben daha ne kadar dibe batacağımı merak ediyorm . )

Gırgırına bencede seni gaza getiren bu diyet bence. HAdi bakalım bir yerden başlamak gerek.

Selam kızlar günlerdir nihayet fırsat bulabildim.

Şimdi ;
Winston yahu vur dedik öldürdün. HEpimiz varız dedik ama ben öyle psikolojik araştırma bilmem ne yapmadan öyle hemen başladım deyip hoppp birden başlayamıyorum. Önce beynimi hazırlamam lazım tabii ben bu beynimi hazırlayana kadar sen mezun olur gidersin. Azmin çk hoşuma gitti kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. Ne güzel benim sıcaktan adım atacak halim yok sen hopluyorsun zıplıyorsun.

S.A öncelikle geçmiş olsun. Elbise ile ilgili yorum yapamadım bir türlü fırsat bulupta.Bende niyeyse o mavi rengi sevmeyen kesimdenim. Birde ben uzun elbiseleri sevmem. Elbise benim için hele ki bizim yaşlardaki insanlarda kısa olacak. Yani dizlerde, hafif diz altı , fiziğine güvenen için diz üstü olursa makbuldur. Daha böyle uçuş uçuş, daha canlı, daha renki olcak.
Birde tabii altında sanırım normal günlük spor ayakkabılar var ve onlarda elbisenin duruşunu etkiliyor olabilir. Boş gerçi işte söylediklerim sen kendine yakıştırıyorsan tamamdır bacım. Birde internet faktörü var. Belki gerçekte çok daha farklı duruyor olabilir. Kendi yılbaşında giydiğim elbiseden biliyorum öyle bir resim çekmişti eşim resimde rahat 75-80 kiloluk orta yaşlı bir insana ait vucut görüntüsü vardır. Yanlız bacım harbiden senin eşinde zor adam . Ne o öyle sürekli annem bilir, anne yapar, annem giyinir. Bu kadar anasına aşık adamı memnun etmek de zordur. Allah kolaylık versin.
Bu arada heza'yı diskalifiye yazdım. Özgey içinde kendi isteği ile ayrıldı yazdım.

Yakar'ım valla insanın kendi işi olacak işte. Devlette olsa özel de olsa her yer aynı bacım. HErkes kendi rahataını düşünüp birilerinin üstüne bacıp, başkalarına iş yaptırıp , kendi yatma derdinde. Yemek işini de çok fazla takma yukarı çıkmak için dibe batmak gerek kardeş bknz. se_zen :1:

Suhan kardeşim, ortağım, 48'lik hatunum sana da aynı özlü sözü söyleyeceğim bazen yukarı çıkmak için en bibe kadar batmak gerek. Bknz se_Zen (yahu bakınız deyip kendi kendimi örnek gösteriyorum ama bu arada ben daha ne kadar dibe batacağımı merak ediyorm . )

Gırgırına bencede seni gaza getiren bu diyet bence. HAdi bakalım bir yerden başlamak gerek.

Evet ya sende haklisin bizim yasimizda elbiseler kisa olmali veya en azindan kesimi farkli olmali. Ben uzun elbiseyi ve bu rengi seviyorum ama sanirim
Esimin kiyafet konusundaki secimleri beni etkiledi ve tarzimi degistirdi ben klasik
Giyinmeyi sever oldum ya sporda giyiniyorum ama yani az :)

Bide ayagimdakiler spor ayakkabi degil beyaz corap :1: :1:

slm kızlar 2 gündür oruca mola verdim patates patates dediniz bende kalktım sabah sabah diyeti vede niyeti bozdum patates kızarttım yedim şimdide kendime o kadar kızdımki midem bulanıyo neyse toparlanmam lazım hemen bundan sonra tartıda artı görmek istemiyorum...

Tünaydınlar kızlar.
Sabah kızımı dişciye götürdük gitmişkende dışarıda kahvaltı yapalım dedik. Tabii bizim kahvaltı 12'ye kaldı. Kzıımda tutturdu ben makarna yiycem diye. Bende nasıl olsa fazla yemez bende onun kalanını yerim diye başka bir şey istemedim. Velhasıl sabah sabah bol kremalı bir makarna ile güne başladım. Benden bugünde adam olmaz kızlar. Mideniz ve iradeniz sizin yanınızda olsun.

selam kızlar. yazdıklarımı sağlam kafayla okuyunca anladım ki benim hayat bir roman . birde küçük emrah film senaryosu. bu kadar olumsuzluk üstüste gelirmi ya. dün öğrendik ki eşimi ilçeye vermişler . allahtan şehir merkezine yakın ona bile sevinir oldum.
winston kpss nasıl? az önce bir kız vardı parkta oda ingilizce öğretmeniymiş .60 puan almış çok üzüntülüydü .biraz muhabbet ettik .
hadi herkese iyi geceler

Back
X