- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
Selam kızlar günlerdir nihayet fırsat bulabildim.
Şimdi ;
Winston yahu vur dedik öldürdün. HEpimiz varız dedik ama ben öyle psikolojik araştırma bilmem ne yapmadan öyle hemen başladım deyip hoppp birden başlayamıyorum. Önce beynimi hazırlamam lazım tabii ben bu beynimi hazırlayana kadar sen mezun olur gidersin. Azmin çk hoşuma gitti kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. Ne güzel benim sıcaktan adım atacak halim yok sen hopluyorsun zıplıyorsun.
S.A öncelikle geçmiş olsun. Elbise ile ilgili yorum yapamadım bir türlü fırsat bulupta.Bende niyeyse o mavi rengi sevmeyen kesimdenim. Birde ben uzun elbiseleri sevmem. Elbise benim için hele ki bizim yaşlardaki insanlarda kısa olacak. Yani dizlerde, hafif diz altı , fiziğine güvenen için diz üstü olursa makbuldur. Daha böyle uçuş uçuş, daha canlı, daha renki olcak.
Birde tabii altında sanırım normal günlük spor ayakkabılar var ve onlarda elbisenin duruşunu etkiliyor olabilir. Boş gerçi işte söylediklerim sen kendine yakıştırıyorsan tamamdır bacım. Birde internet faktörü var. Belki gerçekte çok daha farklı duruyor olabilir. Kendi yılbaşında giydiğim elbiseden biliyorum öyle bir resim çekmişti eşim resimde rahat 75-80 kiloluk orta yaşlı bir insana ait vucut görüntüsü vardır. Yanlız bacım harbiden senin eşinde zor adam . Ne o öyle sürekli annem bilir, anne yapar, annem giyinir. Bu kadar anasına aşık adamı memnun etmek de zordur. Allah kolaylık versin.
Bu arada heza'yı diskalifiye yazdım. Özgey içinde kendi isteği ile ayrıldı yazdım.
Yakar'ım valla insanın kendi işi olacak işte. Devlette olsa özel de olsa her yer aynı bacım. HErkes kendi rahataını düşünüp birilerinin üstüne bacıp, başkalarına iş yaptırıp , kendi yatma derdinde. Yemek işini de çok fazla takma yukarı çıkmak için dibe batmak gerek kardeş bknz. se_zen
Suhan kardeşim, ortağım, 48'lik hatunum sana da aynı özlü sözü söyleyeceğim bazen yukarı çıkmak için en bibe kadar batmak gerek. Bknz se_Zen (yahu bakınız deyip kendi kendimi örnek gösteriyorum ama bu arada ben daha ne kadar dibe batacağımı merak ediyorm . )
Gırgırına bencede seni gaza getiren bu diyet bence. HAdi bakalım bir yerden başlamak gerek.
aynen . çok doğru söylüyorsun . sanırım en dibi görüp bir dönecem ben. gidişat hayra alamet değil.