- 8 Ekim 2008
- 2.093
- 1.377
- 698
s.a bacım ben hayatta eşime bırakmam hiç bir şeyi. Bizim evde planları ben yaparım ve buna bayılırım. Bir kaç örnek vereyim.
Hediye olarak bir sene eşime kendim siyah bir hırka örmüştüm. Benim vardı ve aynısında uzun kollu siyah fermuarlı falan bir şey ona ördüm ve süper olmuşu. Eşimin bu zamana kadar en beğendiği şey. Ve gizlice örmüştüm. Resmen 5 sene falan parçalana kadar üzerinden çıkarmamıştı.
Bir sene ona eşofman takımı almıştım sonra onu bizim burada bir pastaneye vermiştim anlatmıştım falan. Daha sonra sabah kalkıp eşime hadi dışarıda yiyelim demiştim sonra pastaneye gidince garson bu size gelmiş beyenefendi diye vermişti.
Sonra bir sene cüzdan, kemer, ve içtki matarası almıştım. O sene sultanahmete gitmiştik bende cüzdanı paketleyip cebime koymuştum. Eşim orada wc ye girince orada para alan adama verdim ve eşim para verince adamda bu da hediyesiDiye ona vermişti. Kemer'i kapnın önüne koymuştum eve gelince, mataraya da içki koyup yatağın baş ucuna koydum.
Bir sene de eşime günü birlik kaplıcaya gidelim demiştim. Ben tabii cantama, şarap, kadeh falan da almıştım. Günü birlik gittik ama akşama kadar oda tutalım dedim üstümüzü falan değiştirmeye, tabii onu da önceden ayarlamıştım oteli arayarak ayrıca o zamanlar bu spin spa (duş masaj aleti) meşhurdu. Ondan alıp internetten direk otelde bi kızla konuştum odaya koydurdum yatağın üstüne. Sonra odaya girince çok şaşırmıştı. Bir de süper bir kar yağıyordu karın altında açık havuza (kaplıca sıcaktı) falan girmişti. Akşamda şarap falan içmiştik . Inanılmaz eğlenmiştik yani . Yani belki fikir verebilir bacım.
bi kadına bu zahmetlere sokup yaptıracak erkeği bulmak mesele demmki sen şanslısın hala aşk kalmış içinizde