şu canan karatayı okuyorumda bana çok mantıklı geldii fikirleri
benim hep dediğim bişey vardır benim yedikçe yiyesim geliyor diyee sanırım bu insülündemiş oo yanii aç kaldımı vücudum sık yediğimdeki kadar açlık hissetmiyorum
balböcüü sanırım sen yapmışsıon karaty diyetini sayfada seni gördüm yorumların vardıı sonuç olarak memnun kaldınmı senin fikirlerin nedir
Gırgırına beni en çok cezbeden de bir sayfada yorumları okudum. Bırakan devam etmeyen insanlar bile 6 ay sonra hiç kilo almamışlar. Ve de dikkat falan etmedikelri halde. Yani bence bu süper bir şey. Çünkü kalori yapsan bile en sağlıklı diyet o gibi gözüküyor. Yiyince hemen alıyorsun. Çünkü vücut öyle bir çalışıyor ki. Sen 5 ay boyunca 1000 kalori mi aldın. Vücut bir süre sonra bakıyor bana 1,500 kalori gelmiyor diye ben o zaman idareli kullanayım diyor. Bu sefer 1000 kalori aldığından daha yavaş çalıştığından diytei bırakıp 2000 kalori aldığında hemen yağ yapıyor. diyetisyenlere gidenlerin bırakınca sürekli kilo alması da bundan işte . Üstelikde diyet yaparken hep toksun ve kadın light ürünlere karşı, doğal olmayan şeylere karşı bu bence önemli bir şey. Tabii ama yağ serbest diye ben çok yemekten yana değilim. ne bileyim herşeyin yanına ceviz yenmemeli. Her sabah tereyağlı, paastırmalı yumurta bulmak zor yani pastırmanın kilosunu bilen insanlar için. Evde yapılan yemeklerden yenmeli, ekmek yenmemeli, meyve yenmemeli kısmı okey.