- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
@Se-zen,
Dambıllar 3er kiloluk bacım, bende de 2 kol olduğundan (evet sizler 3 kollusunuz ama bir ben 2 kolluyum o yüzden belirtmek istedim, Allahım cümlelere bak
)
toplam 6 kilo ile çalışmış oluyorum.Valla zorluyor ama pes etmeyeceğim, biraz da kol çalışıyorum (he koca totonla göbeğin eridi kolun kaldı demeyin, heves ettim işte
)
@Yakar,
Bacım arttıra arttıra devam edeceğim.Yalnız uzun zamandan sonra zulüm geldi valla.Dün öyle bir söylene söylene çektim ki son 50yi sanırsın 5er 5er saydım.İçime sinmedi geri 50 tane çektim.Kendime de dedim yemekleri hüpletirken keyifliydin winston şimdi ne
oldu
Ya kilo vereceğim bacım ya vereceğim başka yolu yok, o yüzden zorunda myım diye reklam vardı ya, işte ben zorundayım kardeş.Sende umarım kısa sürede başlarsın.Senin rakamlara hasetlenip gece 1de mekik aletine sarılmışlığım çook var Allah razı olsun senden de ah bir de şu koca boğaz olmasa ben de. 
@Suhan,
Hep Mars yüzünden bacım ya, öyle diyelim öyle olsun hemen geçsin gitsin.
Bavulu alan niye getirmiyor, bende onu anlamadım.
O yanlış bavulualdıysa, kendi bavulu içerde kalmalı mantıken.
Kendi bavulu için geri gelmeli ve yanlış aldığı bavulu da geri getirmeli zaten.
Ama eğer kendi bavulunun yanına hırsızlık amaçlı eklediyse seninkini de, ama o zaman da 2 ayrı bavul 2 ayrı fiş lazım değil mi?
Üzüldüm ya.
Bende hep herkeste olan lacivert orta boy bavulu kullanıyorum.Her uçaktan sonra benimkimi o, benimkinimi aldılar diye dolanıyorum panik halinde.içinde de bir şey olacağından değil de, işte 2 don bile olsa insanın mahremi neden başkasına gitsin.Can sıkıcı.
Bir daha tatile en cart fuşya bavulu alıp hem bavul incelemeyeceğim hem de 10km öteden biri alıp gitse de peşine düşebileceğim. (Evet beyin bedava-Einstein Winston
)
Umarım bavulun sana geri gelir bacım.
Bir de inşallah kısa sürede şu tayin işi hallolur, rahatlarsın.
Böyle gel git yapa yapa sinir stres iyice tavan yapıyordur :18:
Dambıllar 3er kiloluk bacım, bende de 2 kol olduğundan (evet sizler 3 kollusunuz ama bir ben 2 kolluyum o yüzden belirtmek istedim, Allahım cümlelere bak
toplam 6 kilo ile çalışmış oluyorum.Valla zorluyor ama pes etmeyeceğim, biraz da kol çalışıyorum (he koca totonla göbeğin eridi kolun kaldı demeyin, heves ettim işte
@Yakar,
Bacım arttıra arttıra devam edeceğim.Yalnız uzun zamandan sonra zulüm geldi valla.Dün öyle bir söylene söylene çektim ki son 50yi sanırsın 5er 5er saydım.İçime sinmedi geri 50 tane çektim.Kendime de dedim yemekleri hüpletirken keyifliydin winston şimdi ne
oldu
@Suhan,
Hep Mars yüzünden bacım ya, öyle diyelim öyle olsun hemen geçsin gitsin.
Bavulu alan niye getirmiyor, bende onu anlamadım.
O yanlış bavulualdıysa, kendi bavulu içerde kalmalı mantıken.
Kendi bavulu için geri gelmeli ve yanlış aldığı bavulu da geri getirmeli zaten.
Ama eğer kendi bavulunun yanına hırsızlık amaçlı eklediyse seninkini de, ama o zaman da 2 ayrı bavul 2 ayrı fiş lazım değil mi?
Üzüldüm ya.
Bende hep herkeste olan lacivert orta boy bavulu kullanıyorum.Her uçaktan sonra benimkimi o, benimkinimi aldılar diye dolanıyorum panik halinde.içinde de bir şey olacağından değil de, işte 2 don bile olsa insanın mahremi neden başkasına gitsin.Can sıkıcı.
Bir daha tatile en cart fuşya bavulu alıp hem bavul incelemeyeceğim hem de 10km öteden biri alıp gitse de peşine düşebileceğim. (Evet beyin bedava-Einstein Winston
Umarım bavulun sana geri gelir bacım.
Bir de inşallah kısa sürede şu tayin işi hallolur, rahatlarsın.
Böyle gel git yapa yapa sinir stres iyice tavan yapıyordur :18: