- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
naber keyifler nasıl yaa ben git gide kilo alıorum sanırım![]()
Hilal paylaşım alanına "ben de yarışmaya katılmak istiyorum" demişsin.
Zaten bu grubun şu an adayısın, nasıl bir yarışma istiyorsun ki?
Her takımın üye deneme süreci var, kiminin 2 haftadan başlar kiminin 1 ayı bulur.Üyeler seni tanımak ister.Yediğini içtiğini yazıyormu, sporun u paylaşıyormu, bizi gaza getiriyormu yani bu takımda olursa bize faydası olurmu diye.Sen de bu süreçte her gün sabah öğle akşam neler yediğini, sporunu, içtiğin suyu ve diğer paylaşmak istediklerini bol bol paylaşıp, takıma kendinin faydalı oacağını, hırslı ve istekli olduğunu göstereceksin.Eğer 2 haftalık deneme süresi sonunda bol bol mesaj yazmış, takımı motive etmiş ve kilo vermede çok istekli görünmüşsen, ismin asıl listelerde geçecek.
Yarışma yarışma denildiği de her cuma kaç kilo olduğunu buraya yazacaksın, başkan ya da yardımcısı onu paylaşım alanına yazacak.Toplam 50 şişman mı var diyelim, birinci olan takım belli olacak, bir de bu 50 şişmandan en istekli, boyuna göre en çok kiloyu vermiş kişi 1.olacak.Ona da altın falan takılmayacak yani.grubunun içinde o hafta biri sonuç listelerine bakarsa, farkederse, "aferin" der, maşallah der geçerler.
Maksat paylaşımda bulunalım, birbirimizin menülerinden şevke gelelim, spordan etkilenip bol spor yapalım, derdimizi kederimizi günümüzü paylaşalım, dostluğumuzu pekiştirilelim olayı.
O yüzden senin 2 haftanın dolmasına sanırım 1 hafta daha var.
Sen illa bir sayfada adın geçecek diye bekleme boşa, madem kilo sorunun var, şimdiden başla.Burada yaz ne yapıyor ne ediyorsan, hangi diyettesin, günde ne kadar yürüyüş yapıyorsun.
Hani deneme sürecindesin diye bunları yazman ya da diyet yapman yasak değil bacım.
Ama yarışmaya katılmak istiyorum diye yazman, grup arıyorum anlamına gelir ki sen zaten bu gruba davet edildin ve şu an bu grupta adaysın.