He parayla değil sırayla demek kardeş

Benim rüyalarım artık daha bir düzeldi şöyleki;
Biz ilk evendiğimizde normal insanlar gibi 2 yastık ve bir adet çift kişilik yorganla uyurduk.Kısa bir süre sonra bu bize ızdırap gelince; düzeni değiştirdik.Eşimin kendine ait bir çift kişilik yorganı, benim üstümde benim çift kişilik yorganım toplamda 4 kişilik yorgan üstte, yerde ve bilimum yerlerde benim kafamın altında iki yastık, eşimin kafasının altına 2 yastık, eşimin ayağının altında bir yastık, belinde bir yastık bir de afedersiniz bacak arasında bir yastık, bir de bebek gibi kucaklayıp sarıldığı kucak yastığı.Bir de yatakta boyları 1.80 olan o zamanki kilomla ben 90 eşim 100 yani enine boyuna iri insanlar.Bu arada yatakta kaç yastık var toplayamadım bile, matematik problemi gibi oldu, neyse işte biz 1 sene böyle yattık.Ee doğal olarak bizim yatak da ayı yatağı değil, normal insan yatağı olunca bu malzemeler sığmadı, sabah kalkıyoruz benim yorgan yerde toto kabak gibi açık, eşimin yastıkları yerde, ertesi gün eşim yerde ben yastıkların arasında uyuyorum yorgan kimbilir nerde..falan filan.Bu dönem çok antin kuntin rüya gördüydüm.
Neyse bu sene koydum bir çift kişilik yorgan, topladım attım yastıkları.
Dedim sen bana, ben sana it gibi sarılıcaz normal çiftler gibi uyuyacağız.
Nitekim (vayy yaşlanıyorum, nitekim ne la) öyle de oldu, şimdi hem sıcak sıcak yatıyoruz hem sırtımızı dönüp uyumuyoruz kedi gibi dip dibeyiz, hem de benim totom açılmıyor ve kötü rüyalar görmüyorum
Ama evet rüya kafası başka bir kafa.Çok gerçek gibi oluyor bazı rüyalar.Benim japon bir kadınla eşimi rüyamda görüşümden sonra akşama kadar telefonunu açmamıştım adamın.Yanımda olsa gırtlağını sıkıverecektim