• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar,benim oğlanın öksürüğü hala pek geçmedi,gece sabaha kadar 2 saat uyumuşumdur anca.
şimdi onu uyuttum 2 kelam yazayım kaçıcam.ev harabe gibi..

menüm şöle muhtemelen

sabah:peynir,zeytin,maydonoz,yarım gözleme,az tahin-pkmz

öğle:salata,yoğurt,sabahtan kalan çeyrek gözleme

akşam:pırasa,yoğurt,1/2 dil ekmek

ara:az badem.

canımm merak ettim okul diyorşun hep evliykenmi başladın ne okuyorşun
yok canım okumuyorum, öğretmenim ama bu sene izindeyim bebek dolayısıyla.

Sermaye Piyasası Kurulu Temel Düzey Lisanslama sınavı canım. Adından da anlaşılacağı üzere çok kazık çok. Bankalarda yavaş yavaş zorunlu olmaya başlayan bir lisans o yüzden bir an önce alayım dedim. Ve bir gram çalışmadım. HEr sınava 150 Tl para veriyorum 2 dersim kaldı 9 dersti. Ama hiç çalışamadım ya. Çok kızıyorum kendime. Hem o kadar para ver hem çalışma.

Evet bacım ne yazık ki bu kadarız. Birde S.A var ama o bu ara izinli. Birde Hilal var o da izinli. Ya sürekli çağırıyorum birilerini gelenler CEEEE yapıp kayboluyor. Anlamadım gitti. Sürekli birileri beni de alın diyor sonra ortalarda görünmüyor. Doğru dürüst paylaşım yapacak birileri olsa da takım canlansa biraz.
kolay gelsin sezen, bahtın açık gitsin belli mi olur çalışmadan olur bişeyler dicem ama zor bi sınav demişsin. yine de belli olmaz her sınav bi sürprizdir, başarılar..
evet en azından 2-3 kişi daha olsa iyi olucak.

ejeden haberi olan varmı yada özleden bişey yazdımı sana başkan bişeymi oldu kıza meraktayım
menümü yazmaıyorum yda yazayım

sabah 2poğça
öğlen çorba yarım ekmek
akşam balık kahvaltı 1 ekmek
rejimde değilim yazın dedniz yazıyom işte :(
neden diyette değilsin? dönemsel bi durum mu var, ben geleli böylesin sanki. olmaz ama toparlanmalısın. diyet konusunda birbirimize destek olmak için burdayız

sünnet mi oldu maşallah kuzuya hayırlı olsun.bende 5 aylıkken yaptırmıştım oğlana.
birde 3. ayda mı neydi memeyi reddediyodu bi dönem hep uykusunda emzirdim resmen zorla.
sonra geçti.23 ay emdi çok şükür.

sağol nidahcım.
evet 3 aylık olmak üzere meme reddetme oluyomuş bu zamanlarda, çabuk geçer umarım. daha neler öğrenicez bakalım.
şimdi kaç yaşında oğlun

nidah senin ki de 3yaşında idi sanırım benim kız da öyle de akşam bi türlü erken yatiranmiyorum senin ki nasıl düzeni

matrika canım ne öğretmeni sin benim kız da 3aylık tı öyle yaptı kucakıma alıp evde gezerek emzirirdim hatta oturup agladim şimdi küçücük bu çocuğa ne yedirecegim diye sonra geçti zor bıraktı

mesaj 3
nidah senin ki de 3yaşında idi sanırım benim kız da öyle de akşam bi türlü erken yatiranmiyorum senin ki nasıl düzeni

matrika canım ne öğretmeni sin benim kız da 3aylık tı öyle yaptı kucakıma alıp evde gezerek emzirirdim hatta oturup agladim şimdi küçücük bu çocuğa ne yedirecegim diye sonra geçti zor bıraktı

sorma canım demin başladık mesaiye. emme pozisyonuna yatırdığım an başlıyo ağlamaya. çabuk geçer inş.
matematik öğretmeniyim.

Son düzenleme:
12 de kahvaltı yaptım henüz açlık yok, karatay kahvaltısı en az 4 saat tok tutuyo ama sonra bi anda acıkıyorum.
yemek de yapamadım oğlandan eşimi arayım da balık alsın bari.
aslında hamsi çok severim de zahmetli o da yapamam bebekle

selam kızlar,benim oğlanın öksürüğü hala pek geçmedi,gece sabaha kadar 2 saat uyumuşumdur anca.
şimdi onu uyuttum 2 kelam yazayım kaçıcam.ev harabe gibi..

menüm şöle muhtemelen

sabah:peynir,zeytin,maydonoz,yarım gözleme,az tahin-pkmz

öğle:salata,yoğurt,sabahtan kalan çeyrek gözleme

akşam:pırasa,yoğurt,1/2 dil ekmek

ara:az badem.

tabi senin kilo az kalmış tahin pekmez yersin hakkındır:9:
muhtemel menüyü tutturabiliyo musun peki, ben hiç sadık kalamam böyle önceden belirleyince

Tünaydınlar :16:

Öğlen sporum tamam :8:

Mekik 1000 :8: (Yakar bacıma sevgilerle:3: )
bel -dambılla çalışma 200 kere :8:
vileda :27: 200 kere :8:
kol-dambılla çalışma-her kol 20 :8:
eliptik 10 dakika :8:
twister 200 kere dönmece :8:
dans 1 saat :8:

Darısı akşamın başına :46:

@Se_zen; bacım geçen fitness cdsi falan demişsin arada kaynadı.Öyle hocalı, cdli olunca spora giriyor bacım ve yapmıyorum :27:
Ama dans spor değil, sevdiğim bir şey olduğu için bana zulüm değil çok eğlenceli geliyor, o şarkıdan o şarkıya derken bakıyorum epey zaman geçmiş.Öyle şakır şakır terlemiyorum ama beli kalçayı hop hop oynatıyorum :8: Sonra üstüne de tüm bu yukardaki hareketleri sabah/akşam yapıyorum.Bakalım bekleyip göreceğim :18:

Hepimize hareketli bir gün diliyorum :16:

Herkese merhaba
Sabahtan beri hastane deyim yeni geldim düzen falan kalmadı

Geçmiş olsun bacım.
Umarım ciddi bir şey yoktur :26:
Kaynımgilin halasının kuzeni ya da kaynanam rahatsızlandı gibi bir şeydir belkim (Hain winston :27:)

Winston seni podyumlarda görmek istiyorum şişkoları temsilen azmeettim başardım

Tabii gardaş, eski şişkolardan kim kaldı bir ben bir Akrep Nalan yahu :27:
Bu arada bu kadının gençliğini hiç bilmiyorum da çizgisi net oldu yahu.
dedi ben şişkoyum, şişko kalacam hiç kasamam.
kadın yarım yüzyıldır obez ve hala sahnede falan yani ne kalp krizi ne kolestrol ne bir şey.Top gibi dolanıyor.
Bizse onun karbonu, bunun kolestrolu, onda bu kalori şunda bu bilmemne diye debeleniyoruz he.

Bir taraf fena boşa zaman harcıyor , inşallah o taraf biz değilizdir :27:

Podyum modyum dedin de, o işler öyle kolay olmuyor bacım ya.
Geçen eşim diyro ki "totoya bak totoya ohaaa" falan.
Lan dedim 70kiloda bu totoya laf ediyorsan, 90da demek arkamdan teneke çalıp dalga geçiyordun manyak :47:
Neymiş şimdi belim incelmiş, göbeğim incelmiş ama arkada gemi kadar toto göze batar olmuş, o kocaman kalmış, o da erirse saçımı da siyaha boyarsam rus mankenlere benzeyecekmişim. :27: Hey Allahım dedim, akıl dağıtırken benimkini şemsiyesiz mi koydun ne ettin dedim.
Kısacası evde şimdi beni "koca totolu" diye çağırıyor :47:
Ve bu adam bana 90 kiloyken "zayıflamana gerek yok, sen iyisin böyle hayatım" diyen bir adamdı.
İnsanoğlu nankör işte ya..Neyse bak koca totolu olayını hatırladım sinirim tepeme çıktı gene, az gidem de mekik çekem :8:
Görecek o koca totoyu..Dondurma gibi eritecem o totoyu ben..Azbeklesin hele..:47:

Geçmiş olsun bacım.
Kaynımgilin halasının kuzeni ya da kaynanam rahatsızlandı gibi bir şeydir belkim (Hain winston :27:)

kadın yarım yüzyıldır obez ve hala sahnede falan yani ne kalp krizi ne kolestrol ne bir şey.Top gibi dolanıyor.
Bizse onun karbonu, bunun kolestrolu, onda bu kalori şunda bu bilmemne diye debeleniyoruz he.

Lan dedim 70kiloda bu totoya laf ediyorsan, 90da demek arkamdan teneke çalıp dalga geçiyordun manyak :47:
Neymiş şimdi belim incelmiş, göbeğim incelmiş ama arkada gemi kadar toto göze batar olmuş, o kocaman kalmış, o da erirse saçımı da siyaha boyarsam rus mankenlere benzeyecekmişim. :27: Hey Allahım dedim, akıl dağıtırken benimkini şemsiyesiz mi koydun ne ettin dedim.
Ve bu adam bana 90 kiloyken "zayıflamana gerek yok, sen iyisin böyle hayatım" diyen bir adamdı.
İnsanoğlu nankör işte ya..Neyse bak koca totolu olayını hatırladım sinirim tepeme çıktı gene, az gidem de mekik çekem :8:
Görecek o koca totoyu..Dondurma gibi eritecem o totoyu ben..Azbeklesin hele..:47:

benim nanım da koca totoludur evde. hele kilo verdiğim dönemlerde daha da artmıştı bu söylem. senin gibi şaşmıştım ben de bu halime böyle diyosa şişko halim hakkında ne düşünüyodu diye, hoş yine aynı şeyi düşünücek elbet:9:
şimdilerde daha nadir duyuyorum bu lafı, kilo verdikçe artıcak, tahminim bi çeşit iltifat bu:27:
nezaket, incelik dağıtılırken düşmemiş bunların payına, böyle iltifat mı olur:53::53:

Tünaydınlar :16:

Öğlen sporum tamam :8:

Mekik 1000 :8: (Yakar bacıma sevgilerle:3: )
bel -dambılla çalışma 200 kere :8:
vileda :27: 200 kere :8:
kol-dambılla çalışma-her kol 20 :8:
eliptik 10 dakika :8:
twister 200 kere dönmece :8:
dans 1 saat :8:

Darısı akşamın başına :46:

@Se_zen; bacım geçen fitness cdsi falan demişsin arada kaynadı.Öyle hocalı, cdli olunca spora giriyor bacım ve yapmıyorum :27:
Ama dans spor değil, sevdiğim bir şey olduğu için bana zulüm değil çok eğlenceli geliyor, o şarkıdan o şarkıya derken bakıyorum epey zaman geçmiş.Öyle şakır şakır terlemiyorum ama beli kalçayı hop hop oynatıyorum :8: Sonra üstüne de tüm bu yukardaki hareketleri sabah/akşam yapıyorum.Bakalım bekleyip göreceğim :18:

Hepimize hareketli bir gün diliyorum :16:

amanın bu ne spor aşkı, sen kas da yaparsın bacım, tartı gününden önceki gün spor yapma ya da hafiflet ne bileyim.
özellikle mekiklere ohaa diyorum, beceremediğimden kıskandım da yani

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Sabahtan beri hastane deyim yeni geldim düzen falan kalmadı

geçmiş olşun bacım inş. winşton dediği gibidir :27:

mesaj 3

sorma canım demin başladık mesaiye. emme pozisyonuna yatırdığım an başlıyo ağlamaya. çabuk geçer inş.
matematik öğretmeniyim.

ayy kıyamam şakın vazgeçme anne şütü gibi yok hiç bir yerde
12 de kahvaltı yaptım henüz açlık yok, karatay kahvaltısı en az 4 saat tok tutuyo ama sonra bi anda acıkıyorum.
yemek de yapamadım oğlandan eşimi arayım da balık alsın bari.
aslında hamsi çok severim de zahmetli o da yapamam bebekle

biz bu balık olayının hem az kalori hatta şıfır hemde zahmetşiz olanını bulduk canım bak analatıyım:ssz:bime ızgara gelmişti onu aldım şonra eşimde balıkcıya ayıklamazşşan almam diyor :1: hamşiyi dahil ayıklatıyoruz yani eve getirip bi şüzgeçte yıkıyoruz diziyoruz ızgaraya 1 kilo şığıyor yarım şaatte önlü arkalı nar gibi kızarıyor :56: hımmm olşada yeşek :27: ne yağla heryer batar ne şağlıkşız değil yani ızgara temizlemek kolay:49:

bu öksürk baydır var ilaçalr bi işe yarmıyomu bitkilerle tedavi denedinizmi

ilaçlar geçici bi iyilik hali sağladı sonra yine hasta.. bitkilerle destekliyorm,inş gecer artık:(

sağol nidahcım.
evet 3 aylık olmak üzere meme reddetme oluyomuş bu zamanlarda, çabuk geçer umarım. daha neler öğrenicez bakalım.
şimdi kaç yaşında oğlun
31 aylık ız canım.

9gibi yatar 6bucuk gibi kalkar canım. ama gece de uyanır 3-4 kez:4:

tabi senin kilo az kalmış tahin pekmez yersin hakkındır:9:
muhtemel menüyü tutturabiliyo musun peki, ben hiç sadık kalamam böyle önceden belirleyince

akşam menüsü sapıtabilio.ama sadık kalcam bugün inş:)

Geçmiş olsun bacım.

wişton cum böyle mekik çektikçe karın gider kalça kalır kalça haraketine geç bacım :10:ben şpordam proföşörüm ya:27: beni dinle şen
kocayada önceki reşimlerini göşterde görşün kışkanıyor o şeni:1:

ilaçlar geçici bi iyilik hali sağladı sonra yine hasta.. bitkilerle destekliyorm,inş gecer artık:(

31 aylık ız canım.

9gibi yatar 6bucuk gibi kalkar canım. ama gece de uyanır 3-4 kez:4:

akşam menüsü sapıtabilio.ama sadık kalcam bugün inş:)

ayy benimkide aklkıyor fıttırıyorum eşşek kadar oldu hala 3 aylık gibi davranıyor:47:

benim nanım da koca totoludur evde. hele kilo verdiğim dönemlerde daha da artmıştı bu söylem. senin gibi şaşmıştım ben de bu halime böyle diyosa şişko halim hakkında ne düşünüyodu diye, hoş yine aynı şeyi düşünücek elbet:9:
şimdilerde daha nadir duyuyorum bu lafı, kilo verdikçe artıcak, tahminim bi çeşit iltifat bu:27:
nezaket, incelik dağıtılırken düşmemiş bunların payına, böyle iltifat mı olur:53::53:

Hani kadınları anlamak zor edebiyatları var ya, bence yeminle erkeleri anlamak zor.
Şimdi bunu bu hödük niye dedi, ne ima etti, ne gereği vardı, iltifatmı hakaretmi eleştirimi, zart mı zurt mu diye diye kadınları delirtiyorlar.Sonra sorup durunca da dırdırcı oluyoruz, her şeyi sorgulayan tipler oluyoruz.
Aman ne bilem bazen çok üzülüyorum bazen de en iyisinin bile hammaddesi odun, fazla kasma winston diyorum kırıp dizimi koca totomun üstüne oturuyorum işte :19:

amanın bu ne spor aşkı, sen kas da yaparsın bacım, tartı gününden önceki gün spor yapma ya da hafiflet ne bileyim.
özellikle mekiklere ohaa diyorum, beceremediğimden kıskandım da yani

Hulk olacağım bacım, önce kas yapıp sonra kendimi yeşile boyayacağım :27: sonra da bir sirkte full time ucube olarak çalışırım artıkın :1:
Tartıya takılmayacağım artık.
Ben sağlık ve form kazanmak için spor yapacapım (yalana gel :1: - tamam zayıflamak için de tabii)
Mekikte aletli bacım aman aman bir şeyi yok sadece sabır ve bir yarım saati ayırmak.

wişton cum böyle mekik çektikçe karın gider kalça kalır kalça haraketine geç bacım :10:ben şpordam proföşörüm ya:27: beni dinle şen
kocayada önceki reşimlerini göşterde görşün kışkanıyor o şeni:1:

Onu yaparsan bu gider, onu edersen bu gider.
Peki winston'un ciciklerinin suçu ne? az diyet yaptım hemen gidiverdiler.:43:
Şimdi diyet spor el ele toto yerinden oynamıyor, adaletin batsın dünya..Pehh gitti cicikler..:43:

Back
X