• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
anca vakit bulabildim.
dün gece kızım cok hastaydı bugün doktora gittik. üşütmüş benim kız. onunla uğraştım .
muhabbet dönmüş baya .
ben bugün sabah - 500 le güne başladım ama bugün kü planlarım hepten alt üst oldu.inşallah yarın yeniden başlıyorum
sabah normal kahvaltı yapıp öğle ve akşam lorlu salata ve yoğurt yedim sabah yarım kilo gitmişti .
ama ben coştum bugün çok yoruldum yoruldukça zaten zayıf olan irade diye birşiy kalmadı.
artık yarına

çokkkk çokk geçmiş olsun Allahım şifalar versi canım.
500 le başladım derken ben anlamadım 500 kalorimi acaba

ne kadar şanslısın. benim çocuklar hep bakıcı ve kreşlerde büyüdüler. çok sıkıntı yaşadım bu yüzden. iş hayatı eziyete dönüştü benim için.

kıyamam ben sana eminim bakıcı muhhabeti yaşasaydım aynı şeyleri bende yaşayacaktım.
benim için büyük bir süpriz oldu bu canımm böyle bir şanss ilkdefa vurdu çok şükür. Darısı isteyen herkese olsun.

hayata döndüm ama işe gitmek gibi olmaz ki.
napalım geçicek bugünler de. sonra özlicem evde oğlumla olmayı işe başlayınca. tadını çıkarayım.

evet kesinlikle bugünlerinin tadını çıkarrrr birdaha bebişlerimiz 4 aylık olmayacak 5 aylık olmayacakk en güzel günleri doya doya yaşa canım.

kızlar sayfaları oku oku bitiremedim ne çeneniz warmış yaws :47::118: hep bebe muhabbetleri yapmışsınız allah bağışlasın yavrucaklarınızı:54:
hehe evet düştü gerçekten çeneler.
Amin cümlemizin evlatlarınıAllah bağışlasın.
onlar sayesinde buradayız bıdıklar yaaaa

Bebeli hatunlar çogalinca konular böyle oluyo :)
Bugün menü mü yaziyim

Sabah omlet,tam buğday unu krep zeytin bal

Ara çeyrek muz

Aksam bezelye pilav salata
Ara 1kurabiye 1 parça bitter ciko.
20dk yürüyüş

Bugün kötüydü:) yarın da kahvaltıya gitcez hafta sonu facia:(
bunların miktarlarıııı nedirrrrrrr eğerr porsiyonlar büyükse bence çok vahim hele o krep ve pilav oy oy:20::20::20::20::20::20::20:

bende hamileyken işten ayrılmıştım özel sektördü zaten.

şimdi devlet için bekliyorum kpss ye girdm.seneye inş Atanır da başlarım.oğlan da 3 yaşına gelir..

anne olduktan sonra özel sektöre dönmek istemem:50:
anne olmak birbaşkaymışş evlat herşeyin ötesinde geliyor inş. istediğin yere ataman olur

günaydın hanımlar
evet bedenen uyanığım ama ruhum hala uyuyor. gece kızım öksürdükçe yetekten fırladım. kızım öksürür öksürür sonra başlar kusmaya . gece gece temizlik yapmayayım diye fırladım durdum yataktan. ne zor iş çocuk büyütmek.
neyse sıradan kahvaltımı yaptım akşam toptan yazarım.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.
geçmiş olsun canım....acil şifalar...

:30:
artık bebnimde koşu bandım varrrrrr :32::15:yeni geldi yatakodaşını kapladı hemcik:17: akşam yandık :30: aha dediğim çıktı çok büyük bunlar demiştim abooo kulaklarımdA eşimin şeşi :27::1:

ha bu arada foto keşin iştiyoruz zaten gelemedim diye çatladım:14:

hadi hayırlı olsun bol terlemeler....

Len ben yazdım eve geldim diye gerçi en yakın ben oturuyorum da, diğer hatunlar yazmadı merak ettim :17:
Bir ara hişşt deyin bana aklım sizde kalmasın. :27:

Daha kalabalık buluşmaları, daha zayıf hallerde inşallah en kısa sürede yaparız.

inşallah yaza bizde katılırız...

günaydın hanımlar
evet bedenen uyanığım ama ruhum hala uyuyor. gece kızım öksürdükçe yetekten fırladım. kızım öksürür öksürür sonra başlar kusmaya . gece gece temizlik yapmayayım diye fırladım durdum yataktan. ne zor iş çocuk büyütmek.
neyse sıradan kahvaltımı yaptım akşam toptan yazarım.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

ah ah canım benim yaaa Allah kolaylık versin bebişler hasta olmasınlarr:(((

Günaydınlar kızlarr :16: sabah sporu ile başladım güne harika bi gün çok mutluyumm ilk defa diyetim bir hafta sürebildi:) ve hiç vazgecmicm bugun tartida yine eksi cktm oleeyy BAŞARACAĞIMMMM

herkese guzel bir haftasonu diliyorum..

tünaydın hatunlar.
sabah 35 dk yürüdüm çok şükür.
aldığım kilonun bi kısmı gitti bakalım ne olcak perşembeye kadar.

yakar geçmiş olsun.
buluşma fofoğraflarını isteriz artık kızlardan

çokkk özendim bende spor yapmak istemekteyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İyi akşamlar bacılar,

Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabii :27: Hatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. :16: (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye :27:)

Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz:21:
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik :27:

Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu :27: ) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )

Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak.:27: 6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.

Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz. :16:
çok süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz yawss imrendimmmmmmmmmmmmm hayır hayır hıh kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:33::33::33::33::33::33::33::52::52::52::52::52::52:

bugünkü menü

sabah

1 yumurta

3 ceviz
4 zeytin
1 bardak sütlü nescafe

ara
1 trabzon hurması

öğle
------

ara
10 adet tuzsuz yer fıstığı

akşam 4 mantar ızgara
1 k.kutusu peynir
1 salatalık
1 domates
5 taze soğandan oluşan salata

1kaseçorba

ara
1ayva

yatmadan önce yeşil çay içerim

kızlar eşimin anne babası bizde pek fırsat bulamıyorum....

Son düzenleme:
bugünki yediklerim

sabah
1 küçük domates,2 marul,2dal taze soğan ve 4 dal maydanoz sandviç yaptım
yeşil çay

ara
1 çay bardağı yarım yağlı süt
1 mandalina
yarım elma

öğle
8 kaşık sebze yemeği
1 çay bardağı yarım yağlı yoğurt

ara
.........

akşam
5tane ızgara balık(istavrit)
salata
çokk başarılı bir menüüü çok beğendimmm afiyet olsunnnnnnnnnnn

bugünkü menü

sabah

1 yumurta

3 ceviz
4 zeytin
1 bardak sütlü nescafe

ara
1 trabzon hurması

öğle
------

ara
10 adet tuzsuz yer fıstığı

akşam 4 mantar ızgara
1 k.kutusu peynir
1 salatalık
1 domates
5 taze soğandan oluşan salata

1kaseçorba

ara
1ayva

yatmadan önce yeşil çay içerim

kızlar eşimin anne babası bizde pek fırsat bulamıyorum....
çokkkk beğenmek afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46::46::46:

bugünkü menümüde yazayımda öyle çıkayımm

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çk bal
1çy reçel
2 zeytin
bir acuç patates kızartması:DD annem ısrar etti zorla yedirdi.
1 dilim küçücük kek

ara
yoqqqq

öğlen

yoqqqq

akşam
1 tabak patates oturması
4-5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara olarak
belki bir portakal yerim

selam kızlar
sabah 10da bi çıktık akşam girdik eve uyuttum oğlanı bu saat oldu oturdum nefes alıyom.:5:

birazdan da 2.uniyi okuyom dışardan aöf,onun sınavlarına hazırlanıcam:24:

bi bakayım geçmişe:40:

İyi akşamlar bacılar,

Buluşma süper geçti, herkesin kulaklarını bol bol çınlantık tabii :27: Hatta ben arkamdan kulağım çınlatılır diye tuvalete bile en son gittim o derece sohbet koyu ve çok güzeldi. :16: (hatta gırgırına ile tuvalete gittim ki, sezen tek kalsın kulağımı çınlatamasın diye :27:)

Diyete aykırı hiçbir şey yemedik, içmedik.Çay içmekten bir hal olduk hemi de şekersiz:21:
Bol bol sohbet edip, hasret giderdik.
3 saat dur durak konuşmanın sonunda "anaa hava kararmış, akşam oluyor" mealinde bir uyanış ile ayrılmaya karar verdik :27:

Hava çok soğuk olduğundan kapalı mekanda hep durduk o yüzden tek bir pozumuz var.
Albüm oluşturdum (tek fotolu :27: ) oradan bakabilirsiniz. (Arkadaşım olanlar sadece görsün, herkese açık umumi wc gibi olmasını işaretledim, eğer arkadaş değilsek istek atınız pls )

Gerçi ilk bizi görenler anca tipimize bakacak.:27: 6 haziranda da buluşmuştuk.O buluşma fotoları da sanırım se_zen'in albümünde.Ona da ordan bakabilirsiniz.

Velhasıl kelam, güzel bir gündü.Kadıköy'e geldiğiniz için ve bu karda kışta tepeleye tepeleye asıl geldiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
Bir sonraki bahar buluşmasına kadar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşmış oluruz. :16:
ohh ne güzel yaa bahar aylarında tekrarlarsanız inş katılırım çocukla kışın zor oluyo.hoş sezenin kızı gelmiş gerçi.resimleri göremedim henüz bakıcam inşş

bunların miktarlarıııı nedirrrrrrr eğerr porsiyonlar büyükse bence çok vahim hele o krep ve pilav oy oy:20::20::20::20::20::20::20:

porsiyonlar ufak canımmm:30:
bugünkü menümüde yazayımda öyle çıkayımm

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çk bal
1çy reçel
2 zeytin
bir acuç patates kızartması:DD annem ısrar etti zorla yedirdi.
1 dilim küçücük kek

ara
yoqqqq

öğlen

yoqqqq

akşam
1 tabak patates oturması
4-5 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara olarak
belki bir portakal yerim

kızartma olayı sakat.patates oturtması da eh işte:26: gerisi güzel bence:51:

akşam yemeğini kaç gibi yiyonuz?

ben 6 en geç 7de bitiriyom yemek işini. 8-9 gibi de meyveyle kapanış yapıyorum:51:

benim menü yine facia:5: yamıyım canınız çeker:26:

yarınla beraber toparlanıyorum inş:50:

hedefe az kaldı çünkü:51:

herkese hayırlı geceler kızlar:16:

Back
X