Winstoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon nerdesin bacim yetis yetis kos..
az evvel hürrem sultani izledim, son bölümünü. sende izledinmi?
Hürrem neden dizide tombul günlük hayatta zayif görünüyor?
benim halimden anca sen anlarsin
Yok bacım ya çok uzundur izlemiyorum, geçen Pargalı'ya veda diye baktım, o bile baydı.Oysa Valide Sultan bile ne güzel ölmüştü, rüyalar, cenazesi, geçmişi ailesi falan derken çok güzel uğurlandı, Pargalı'yı ise utanmasalar tuvalete atıp sifonu çekeceklerdi, alelacele paket yapıldı.Burdamı yerisin paket mi yapayım hesabı
Hürrem bence diziden sonra (lokumdu, kebaptı derken) bence epey bir toroman oldu, hadi kıyafetti bilmemneydi diyorlar ama kadında Turgut Özal gıdığından çıktı kat kat, gıdıktamı kıyafetle alakalı yahu.

Bir de şu da var; incecik cariyeler var dizide, onlar da tarlatanla kabarık elbise giyiyor, Hürrem de.Bir Hürrem kapılardan geçemiyor, gıdıklı, koca belli, koca kollu ve koca g.tlü.
Ben onun zayıf halini görmedim bacım.Oynadığı şampuan reklamında bile şişman ki kaç kez inceltip çekmişlerdir.
Dizide 46 bedense, reklamda da olsun sana 42 beden.
Bence fark yok.Her şekilde diziye ik başladığı halinden eser yok ki o zaman da olsun olsun 40 beden olsun, asla ince, narin ve zayıf değildi bence hatun.
Neyse..
Bugün ödül günü yaptım, aylardan sonra.Anneme kahvaltıya gittim.Kardeşim ve annemin iltifatları ile epey gaza geldim, mutlu oldum.Annemin özellikle "ee şimdi ne yapacan?" sorusu komediydi, "evet zayıfladım, şimdi aya çıkacam" falan dememi bekledi
zaar

Ben de her zayıflayan ama bir türlü memnuniyet duyamayan insan gibi "totomu incelticem, baseni sıkılaştırıcam, kollarımı incelticem" diye diye projelerimi saydım, annemse "ben totosu kemikli kız istemem" dedi

İstersin, istemezsin biraz inatlaştık.
Neyse anca eve geldim ve özellikle uzun zamandan sonra trafike cebeleşmek iflahımı yordu.
Şimdi bo bitki çayına kendimi vurup, wcde uzun uzun derin düşüncelere dalmak istiyorum.
Sonra da "ödüm anam" diyene kadar mekik..
Herkese hafif bir haftasonu diliyorum.