Günaydin Kizlar,
Öncelikle ilk bildirimimi yapayim, haftasonu fiyaskosundan sonra tartida pekte hos bir sonuc görmedim. 71.9'dum maalesef ve bu gidisata gercekten bir "dur" demenin vakti geldi. Ayrica, gördügüm en yüksek kilo olur umarim, cünkü özgüvenimi resmen ayaklar altina aliyor bu iradesiz yeme eylemlerim.
Ama birde hayaller var. Yaza merhaba der demez, yenilenmis bir ben. Aynadaki görüntümden memnun, saglikli bir bünye. Buna odaklanmak gerek sadece. Günlük bunalimlar, sorunlar maalesef zayiflatiyor irademizi. Burasi o acidan önemli, birbirimizi sürekli uyaralim, gerekirse kizalim:) Bazen insanin kendisine gelmesi icin, sert birseyler olmasi gerekiyor. Beni uyarabilirsiniz, elestirebilirsiniz sonuna kadar. Kaldiririm merak etmeyin:)
Birazdan kendi gelistirdigim bir omlet yapacagim ve kahvaltiya baslayacagim. Dukan Diyeti ve Karatay Diyeti kitaplarini okumustum gecen yil. Ve kisa süreli denemistim her iki diyetide. Bir omlet gelistirmistim, tavsiye ederim. Hem doyurucu, hem hafif. Yulaf kepegi, peynir, maydonoz ve yumurtayla. Hatta daha abartip, cörek otuda koyuyorum bazen. Yagsiz tavada arkali önlü pisiriyorum ve güzel oluyor.
Sonrada Leslie Sansone yapacagim 35 dk. Gece yapmak daha makul aslinda ama benim 3,5 yasinda bir oglum var ve bir süredir uyku sorunu var, cok erken kalkiyor ve gece de sürekli bir anne, anne modunda

Erken yatarim muhtemelen, uykusuzluklarim birikti cünkü.