• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun çınarın annesi inşallah ciddi bir şey yoktur
bu akşam çok fazla kaçırdım normalde sofrada benn doymadan kalkardi bu akşam duydum
bir dillon ekmek bir dilin bezelye yemeği öğle az yedim akşama yemeye saldirdim kalkıp en az 600-700mekik çekmeliyim herkese iyi aksamlar:42:

şuan moralim çok bozuk durdum durdumda bu akşam bana ne olduda gümlettim rejimi o anam varya anam eve geldim camda beni bekliyo ekmek al bakkaldan aldığım ekmek öle sıcaktıki nası kokuyoo bağıra çağıra geldim eve annemde camda diyet yapan insana ekmekmi aldırılır diye komşularda balkonda bana gülüyolar sen nası bi insansın ya işknecemi yapıyon bana diye diye geldim neyse baktım kabuska var evde yiyim dedim kaloris az 1 tabak daha yiym kaloriisi az hala doymadım 1 tabak daha yiiyim öğlen az yedim nasılsa dedim oldumu sana 3 tabak aa yetmedi ama benim iradesiz halime makarna yedim 1 tabak sonra sinirlendim benniye ucunu kaçırdım işin diye sinirden ben bide ekmek yedim ben gümlettimya haftasonu yapacaktım serbest gün halbuki kendime 6 gün kaçamaksız tamamlayıp 1 günü ödül olacaktı bana nediym ben ya bunun acısını çıkarmam lazım kendimden ben bugünü gümlettim rakiplerime saygılar sunar henüz erken sevinmeyin derim ama şuan çok mutsuuzm ya

şuan moralim çok bozuk durdum durdumda bu akşam bana ne olduda gümlettim rejimi o anam varya anam eve geldim camda beni bekliyo ekmek al bakkaldan aldığım ekmek öle sıcaktıki nası kokuyoo bağıra çağıra geldim eve annemde camda diyet yapan insana ekmekmi aldırılır diye komşularda balkonda bana gülüyolar sen nası bi insansın ya işknecemi yapıyon bana diye diye geldim neyse baktım kabuska var evde yiyim dedim kaloris az 1 tabak daha yiym kaloriisi az hala doymadım 1 tabak daha yiiyim öğlen az yedim nasılsa dedim oldumu sana 3 tabak aa yetmedi ama benim iradesiz halime makarna yedim 1 tabak sonra sinirlendim benniye ucunu kaçırdım işin diye sinirden ben bide ekmek yedim ben gümlettimya haftasonu yapacaktım serbest gün halbuki kendime 6 gün kaçamaksız tamamlayıp 1 günü ödül olacaktı bana nediym ben ya bunun acısını çıkarmam lazım kendimden ben bugünü gümlettim rakiplerime saygılar sunar henüz erken sevinmeyin derim ama şuan çok mutsuuzm ya
üzülme kızz giy montunu tak berenı eldıvenını guzelce yürü 1 saat erit yedıklerını:52::52:

Şuan gene trendeyim ve moralim cok bozuk eve gidince size anlatıp deryleşirim.. Bende kaçamak yaptm.

Gırgırına, bacım sende gümletmişin ama iyi gümletmişin :( ama ben inanıyorum sana den bunun acısını çıkarırsın ;)

kızlar merhaba
akşamüstü 3.30 gibi şöyle bi yatağa uzanıyım dedim 10 dakika önce uyandım ya çok kötü oldum aptal gibiyim:(
öğlen simit ve light ayran içtim uyuduğum için ara öğün yok şimdi de akşam yemeğimi yiyorum:
yağsız tavada 2 yumurta ve peynirli omlet + 1 salatalık+ 1 dilim tam buğday ekmeği

iyi akşamalr bayanlar, yarın için şans dileyin bize, hayırlısı ile bitirelim doktor işimizi.
nerde oturuyosun?
bizde 3 senedir doğru düzzgün doktor tutturamadık.işiniz rast gitsin inş.

abbowwwwwwwwww
naptın bacım.spora vur kendini yakman lazım.ya da yarın çok hafif geçir.dengelensin.
olur böle haller,daimi olmasın yeter;)

bugün benim menü

sabah klasik kahvaltı peynir,zeytn,yum,+bal-ceviz,1dil ekmek
öğle:hamur işi ve tatlı gillerden bişiler yedim:26:
akşam:çorba +1dilim börek.

ara meyve

durum vahim.akşamki börek olmasa işi kurtaracaktım sanki ama.pöff.

gırgırınaya söylenirken kendime baksam iyi olacak:31:

haftaya daha iyi olacak inşaallah:18:

Şuan gene trendeyim ve moralim cok bozuk eve gidince size anlatıp deryleşirim.. Bende kaçamak yaptm.

Gırgırına, bacım sende gümletmişin ama iyi gümletmişin :( ama ben inanıyorum sana den bunun acısını çıkarırsın ;)

hayırdır canım?

tam da gününde kaçamak yapmışız (kendim de dahil)hee yarın taartı günü:22:

canım hemen mutsuz olma öyle! tamam baya güzel ! bir kaçamak yapmışsın ama okuduğum kadarıyla sen spor yapan bi insansın bu hafta için mesela spor süreni biraz daha uzun tutabilirsin.
ben normalde akşam yemeğiyle 1 dilim çavdar ekmeği yerim ama kaçamak yaptığımda o hafta akşam yediğim ekmeği kesiyorum sen de böyle küçük önlemler alabilirsin

Ay kızlaaaarr ne üzüldüm ne üzüldüm yaa anlatamam:1: tüüh tamda yarın tartı günüydu görüyomusun sen:1::1: siz yiyin olsun sankim nolacaamuş o kadar cik bişey yemeyle yiyin yiyin bişey olmaz :1: :1: :1:

Hilalcim canim.... hic bosuna heveslenme... dün tartida gecen haftaya göre 1,500 azdim,... yarin olsa olsa 1,300 az olacam yani gene kilo vermis olacagim.

sen ise buraya kizlaaaar ben 69 oldum diyeceksin :1::1::1::1::1::1:

3. Takım 297. Etap

S_A(77,0/0,0/0,0/0,00%)
Yakar76 (62,8/0,0/0,0/0,00%)
se_zen ( 56,0/56,0/0,0/0,00%) Kendi istegi ile Takimdan ayrildi
Gırgırına ( 88,3 /0,0/0,0/0,00%)
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) 294. Etapta izine ayrilmisti, geri döndü kilosu 3 e bölündü
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /69,5/0,0/0,00%) izinli
hilal6030 ( 68,0/ 68 / 0,00 / 0,00% )
ekino ( 76,0 /76,0/0,0/0,00%)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%)

3. Takım ortalaması: 0,00%)

Bilgilendirme

Kilo bildirimi ve hesaplama. Bu Hafta listemizde gecen haftakine göre bir degisiklik yok. Haftaya 6 yeni üye eklenecek ve kilonun nasil hesaplandigini burada aciklayacagim..

Son düzenleme:
hemen gevşemiş siniz oldu mu şimdi demek haftasonu dibini bulacaksınız
lütfen kızlar pastalar börekler o o
nerdeyse tarif vereceğiz birbirimize olmaz kızlar olmaz

Oh be nihayet söyle ayaklarimi uzatipta su bilgisayara girip bilgisayarima takimla ilgili gerekli seyleri kayid ettim yazdim cizdim izinde olanlarin ne zaman ayrildiklarini hesapladim cart ettim curt ettim yaptim ettim öööf öööf :1:

Bugün yediklerim...

sabah: 1 haslanmis yumurta, domates salatalik, 1 dilim kepek ekmek
arada kuru yemis
öglen: salata, ve peynir
arada: sandwic, elmali turta, sekersiz enerji icecegi
aksam: sucuklu yumurta, ekmek, kola

ve ayirca bide bi kacamak daha

of ya oysa öglene kadar mükemmeldi :43:

irade of irade nerdesin sen..

Girgirina, seninde benimde yemekten vazgecip mutlaka zayiflamamiz gerekiyor bacim. cikari yok ya! :43:

Hilalcim canim.... hic bosuna heveslenme... dün tartida gecen haftaya göre 1,500 azdim,... yarin olsa olsa 1,300 az olacam yani gene kilo vermis olacagim.

sen ise buraya kizlaaaar ben 69 oldum diyeceksin :1::1::1::1::1::1:

Çok gıcıksn ama doğrulari söyleyen gıcıksn :1: :1: :1: :1: :1:
olsuuun bu hafta bomba gibi dönceeemmm amaa siz görürsünüzz :1: :1: :1:

Back
X