Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır canım kontrol mü yoksa hastacık mı oldu Çınar
üzülme kızz giy montunu tak berenı eldıvenını guzelce yürü 1 saat erit yedıklerınışuan moralim çok bozuk durdum durdumda bu akşam bana ne olduda gümlettim rejimi o anam varya anam eve geldim camda beni bekliyo ekmek al bakkaldan aldığım ekmek öle sıcaktıki nası kokuyoo bağıra çağıra geldim eve annemde camda diyet yapan insana ekmekmi aldırılır diye komşularda balkonda bana gülüyolar sen nası bi insansın ya işknecemi yapıyon bana diye diye geldim neyse baktım kabuska var evde yiyim dedim kaloris az 1 tabak daha yiym kaloriisi az hala doymadım 1 tabak daha yiiyim öğlen az yedim nasılsa dedim oldumu sana 3 tabak aa yetmedi ama benim iradesiz halime makarna yedim 1 tabak sonra sinirlendim benniye ucunu kaçırdım işin diye sinirden ben bide ekmek yedim ben gümlettimya haftasonu yapacaktım serbest gün halbuki kendime 6 gün kaçamaksız tamamlayıp 1 günü ödül olacaktı bana nediym ben ya bunun acısını çıkarmam lazım kendimden ben bugünü gümlettim rakiplerime saygılar sunar henüz erken sevinmeyin derim ama şuan çok mutsuuzm ya
nerde oturuyosun?iyi akşamalr bayanlar, yarın için şans dileyin bize, hayırlısı ile bitirelim doktor işimizi.
şuan moralim çok bozuk durdum durdumda bu akşam bana ne olduda gümlettim rejimi o anam varya anam eve geldim camda beni bekliyo ekmek al bakkaldan aldığım ekmek öle sıcaktıki nası kokuyoo bağıra çağıra geldim eve annemde camda diyet yapan insana ekmekmi aldırılır diye komşularda balkonda bana gülüyolar sen nası bi insansın ya işknecemi yapıyon bana diye diye geldim neyse baktım kabuska var evde yiyim dedim kaloris az 1 tabak daha yiym kaloriisi az hala doymadım 1 tabak daha yiiyim öğlen az yedim nasılsa dedim oldumu sana 3 tabak aa yetmedi ama benim iradesiz halime makarna yedim 1 tabak sonra sinirlendim benniye ucunu kaçırdım işin diye sinirden ben bide ekmek yedim ben gümlettimya haftasonu yapacaktım serbest gün halbuki kendime 6 gün kaçamaksız tamamlayıp 1 günü ödül olacaktı bana nediym ben ya bunun acısını çıkarmam lazım kendimden ben bugünü gümlettim rakiplerime saygılar sunar henüz erken sevinmeyin derim ama şuan çok mutsuuzm ya
Şuan gene trendeyim ve moralim cok bozuk eve gidince size anlatıp deryleşirim.. Bende kaçamak yaptm.
Gırgırına, bacım sende gümletmişin ama iyi gümletmişinama ben inanıyorum sana den bunun acısını çıkarırsın
![]()
şuan moralim çok bozuk durdum durdumda bu akşam bana ne olduda gümlettim rejimi o anam varya anam eve geldim camda beni bekliyo ekmek al bakkaldan aldığım ekmek öle sıcaktıki nası kokuyoo bağıra çağıra geldim eve annemde camda diyet yapan insana ekmekmi aldırılır diye komşularda balkonda bana gülüyolar sen nası bi insansın ya işknecemi yapıyon bana diye diye geldim neyse baktım kabuska var evde yiyim dedim kaloris az 1 tabak daha yiym kaloriisi az hala doymadım 1 tabak daha yiiyim öğlen az yedim nasılsa dedim oldumu sana 3 tabak aa yetmedi ama benim iradesiz halime makarna yedim 1 tabak sonra sinirlendim benniye ucunu kaçırdım işin diye sinirden ben bide ekmek yedim ben gümlettimya haftasonu yapacaktım serbest gün halbuki kendime 6 gün kaçamaksız tamamlayıp 1 günü ödül olacaktı bana nediym ben ya bunun acısını çıkarmam lazım kendimden ben bugünü gümlettim rakiplerime saygılar sunar henüz erken sevinmeyin derim ama şuan çok mutsuuzm ya
Şuan gene trendeyim ve moralim cok bozuk eve gidince size anlatıp deryleşirim.. Bende kaçamak yaptm.
Gırgırına, bacım sende gümletmişin ama iyi gümletmişinama ben inanıyorum sana den bunun acısını çıkarırsın
![]()
hemen gevşemiş siniz oldu mu şimdi demek haftasonu dibini bulacaksınız
lütfen kızlar pastalar börekler o o
nerdeyse tarif vereceğiz birbirimize olmaz kızlar olmaz
Hilalcim canim.... hic bosuna heveslenme... dün tartida gecen haftaya göre 1,500 azdim,... yarin olsa olsa 1,300 az olacam yani gene kilo vermis olacagim.
sen ise buraya kizlaaaar ben 69 oldum diyeceksin![]()