GÜNAYDIN Herkese, güzel hafif ve mutlu bir gün dilerim 

mattikacım bende menünün fanları arasındayım, bayılırım mercimek köftesine. Haftasonu bende girişiyim şu köfte işine güzel güzel yiyim.
malum dönemlerde insanın gözü hiçbirşey görmez ya nasıl bireşydir bu yaa şu tatlı krizi denen olay, neden erkeklerde yok ta bizde var can sıkıcı. Bende bitter hiç sevmem ki, çukulatanın aslıdır ama ben nutellacıyım, o dönemde kriz gelirse 1 çay kaşığı dolusu nutella yiycem. Evdeki nutellayı ücra köşeye sakladım gözümün önünde olmasın diye
oh be fatoşcum salata gördüm nihayet
hilalcim tam çekirdek çitlemenin zamanıydı yani, bugün sıkı tut bari hulohop'a devam. Bel ölçün baya farketmiştir herhalde dimi
ah canım bizimkisi her sabah 6,30 da uyanıyor ve uyandırıyor
gırgırcım bu hafta da patlatıcan inşallah bombayı
menüm:
sabah 8:00
3 kuru erik, bol su
öğle: 11:00
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 yk çökelek
4 zeytin
ara: 15:00
1 muz, 3 ceviz
ara: 17:00
1 portakal
akşam: 19:00
8-10 mercimek köftesi
marul, ayran
spor: 30 dk yürüyüş (2,5 km)
ve bol bol suu
mattikacım bende menünün fanları arasındayım, bayılırım mercimek köftesine. Haftasonu bende girişiyim şu köfte işine güzel güzel yiyim.
oleyoley
oley
duymak dicem abes olacak
görmek istediğim buydu yaşasın
şu son zamanlarda diyet psikolojisi biraz yordu canım beni...yediğim her şeyde suçluluk duymaya başladım sanki
...tşklr yüreğime su serptin vallahi
kalori hesaplamaktan yoruldum onu onunla dengele yok şunu eksik ye uffffffya valla fenalık geldi...biz hanımlar ne yaparsak yapalım malum dönem yaklaşınca tutamıyoruz kendimizi....2 kareyi yedim bende...çiko kokusu bile mutlu ediyo
yanlışım yoksa + 70 cal midede![]()
malum dönemlerde insanın gözü hiçbirşey görmez ya nasıl bireşydir bu yaa şu tatlı krizi denen olay, neden erkeklerde yok ta bizde var can sıkıcı. Bende bitter hiç sevmem ki, çukulatanın aslıdır ama ben nutellacıyım, o dönemde kriz gelirse 1 çay kaşığı dolusu nutella yiycem. Evdeki nutellayı ücra köşeye sakladım gözümün önünde olmasın diye
kızlar öğle yemeğinden sonra neler yediğimi yazayım:
ara: 2 bardak yeşil çay + şekersiz çikolata + 5 badem
akşam: yağsız tavada 200 gr tavuk + salata + 2 dilim tam buğday ekmeği
ara: light süt + 1 kivi + 1 yeşil çay
şimdiye kadar 1 lt su içtim onu da uyumadan 2ye tamamlarım herkese iyi geceleer
oh be fatoşcum salata gördüm nihayet
@bluedeniz
bacım masallahben belim de hiç düşürmeden 100 tane veya daha fazla çevirebiliyorum yorulursam düşürüyorum
sen ne kadar çeviriyorsun
ben bugün hiç çeviremedim bacım üstüne bide kocamaaaan bi tabak çekirdek yedim tuzlu tuzlune güzel bugün tartıda eksi çıkmıştım yarın daha da çok düşecektim
offff nerden yediysem yaaa cook pisman oldum
![]()
![]()
hilalcim tam çekirdek çitlemenin zamanıydı yani, bugün sıkı tut bari hulohop'a devam. Bel ölçün baya farketmiştir herhalde dimi
Gunaydin kizlar sabahin 6 sinda ayakta bizim veled yaa uykum vaar
ah canım bizimkisi her sabah 6,30 da uyanıyor ve uyandırıyor
günaydın kalın belli hatunlar dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
ikindi 1 haşlanmış patates
gece 1 elma
tüm gün 2 lt karbonatlı su
1 lt çay
gırgırcım bu hafta da patlatıcan inşallah bombayı