bende 5 günde 5 kilo diyetini yaptım bacım 4 kilo verdim amaaaaaa sıktı bu laf ama daha fazla aldım yani 72ydim 75 oldumgünaydın kalın belli hatunlar dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
ikindi 1 haşlanmış patates
gece 1 elma
tüm gün 2 lt karbonatlı su
1 lt çay
GÜNAYDIN Herkese, güzel hafif ve mutlu bir gün dilerim
hilalcim tam çekirdek çitlemenin zamanıydı yani, bugün sıkı tut bari hulohop'a devam. Bel ölçün baya farketmiştir herhalde
valla bacım hiç ölçmedim
valla bacım yemiştim ama yediğim halde sabah tartıda eksik gördüm nasıl mutlu oldum anlatamammmçok iyi hilalcim...ara vermezsem ben de o kadar çevirebiliyorum...sıkma canını bugün toparlarsın...biraz fazlaca su iç...tabi geçen içtiğin kadar değil
bacım bide o hulahopları sayarken nefes nefese kalıosun dimi aynen şöyle sayıyorum ben 100den sonrasını bihiiirrrr ikhiii üççhh
oldu bi kere bacımmm tartıda eksik cıktımya oda yeterbu soruya bende cevap vermek istiyorum 3, sadece 3
afiyet olsun hilalcim, bu ne boğaz bu ne iştah, artık az toparlansak, oldu mu çekirdek, hadi bir avuç o da olmaz ha neyse bir tabak
diyet başına wurmuş bacımkızlar tekrardan merhaba...tam pc yi kapatıyordum ki....bugün ayın 7 si....bir kaçgündür takvim yapraklarını koparmıyordum.....uyku sersemliğiyle 1 yaprak fazla koparmışım....
bir gün önceden kutladım günümüzü....hatun diyetten kafayı yemiş dediniz dimi![]()
arkadaşlar ben vücut ölçülerimi alacağım. Bakalım nerden incelmeye başladım, aynı zamanda bu ölçüyü de takibe alacağım.
Hadi varmışınız yarın ölçülerimizi de burada paylaşalım
Boy
Göğüs
Bel (Belin en ince olduğu, göbek deliğinin üzerinden)
Basen ( tam kalça kemiğinin üzerindeki ölçü, bel ile kalça arası yer)
Kalça (Kalçanın en yüksek yeri)
bende varıımmmmmmmmmm bide kollarımızı ölçelim bacım