Iyi geceleer kimler burda bakalim
Patella hosgeldin canim bende kendimi tanitayim 21 yasindayim boyum 176 kilom 74 kasimda bu takimdaki 3. yilimi kutlayacagim

hayir tabiiki kasima kadar kalmayacagim 3 yil olmaz

haziranda 68 olmazsam vay halime
isvicrede yasiyorum, evliyim, cocugumda yok bebegimde (nasil oluyo o?

), satis elemaniyim
oh be klasik kendini tanitma mesaji bitti.
----------------------------------------------
Bugün yediklerim...
sabah: 1 bardak light süt, domates salatalik
arada: bir yogurt
öglen: t.b ekmegine peynirli domatesli sandüviccc
arada: hicbirsey
aksam: 3 yemek kasigi pirinc pilavi, kabakli sebze yemegi..
kabaklar fazla pismisti yegenimin cici bebesine benzemisti resmen püre gibi ya.. (okadar tatli düskünüyümki canim sütlü cicibebe cekti)
Neyse kizlarciim..
haziranda tr. geliyorum ve dügün var. Bende heryerde abiye arayisina girdim. Dügünden sadece 1 gün önce türkiyeye geliyorum ve böyle olmasaydi ne güzel elbisemi türkiyeden alirdim
burda hersey cok pahali...
Bugün ögle arasinda calistigim yerlere yakin abiyecilere gittim. simdi benim bütceme göre elbise bulmam o butiklerde imkansizmis efendim
ya kizlar abiyeyi bosverinde.
Benim gelinligim cok icimde kalmisti. Allah bidaha giydirmesin diyorum ama nasil icimde kalmis ya. Bugün gittigim butiklerden biri cok cok lüks bir gelinlikciydi ya bir gelinligin tülünden bukadarmi belli olur kaliteli oldugu. icim ciz etti sanki

nasil güzeldi o danteller tüller.
Burdan yeni evlenenlere gelinlik arayisinda olanlara duyuruyorum hilaaal duy sesimi

bacim sakin icine sinmeyen birsey alma. Ben bir bucuk yildir evliyim. Haala geceleri rüyama yeniden dügün yaptigimiz girer

Ve sakin kalitesi bozuk yerlerden yaptirmayin kumasi herseyi inceleyin.
Neeeeeeeeeeeyseeee
kiyafetimi buldum. 38 beden birazcik dar geldi bu seferde

40 siparis edeciim..
Hey allahim kafama nekadar yerlestirmisim su abiye bulmam lazim olayini burayada aynini yazdim.