Heeey meraba laaaaaaaayynn
elbısemı aldık bugün düğün içinn
ya bide tatil olmama rağmen çaıştığım yere gittim...
Bütün iş arkadaşlarım genemi zayıfladın dedihalbuki ben on günde kilo vermedımkı. Acaba benım vücudum git gide sıkılaşıyormu?
ama ben bısey yapmadmki
neyse elbisem koyu mavi kolsuuz yere kadar uzun omuzunda taşları var belinde fiyonku var
cok güzel (o elbıseyle uyumak ıstıyorum desem yerıdır)
Elbısenın bedenı güzel oldu. ama benım vermem gereken 7 kilocuk daha var. Annem daha zayıflama böyle ıyısın dedı.amabenım savaşım vücudumun gevşekliği..
Elbise sonra bol gelirse diye endişeliyim. Amaan bee bol gelirse veririm iyi bir terziye daraltsın napiim.
Bugün arkadaşımla karar verdik cumartesiden itibaren yüzmeye gidecezzz yüzmek de sıkılaştırır dimi???
![]()
iyi günlerde giy elbiseni canım
Günaydın kızlaarrr nasılsınız.. ben pazar gününden beri kendimi iyi hissetmiyorum ya .. bundan önceki rejimimde olduğu gibi gözlerim kararmaya başladı, oysaki bu rejimimde hiç böyle olmuyodu anlamadım doğrusu. neyse az kaldı hedefe haziranın ilk haftasına kadar bu tempoda gidiyimde sonra yavaşlatıcam.. ve ben hala regl olmadım ağrılarım var![]()
geçen ay aynı durumu bende yaşadım ,hatta tahlil bile yaptırdım ama herşey normal çıktı
herhalde vücudun diyete karşı tepkisi bu ama düzeliyor merak etme