• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pazartesi sendromuuuu :52: Valla çorbanın ben de taraftarıyım ama yazın terletiyor yaa annemin tabiriyle hararet yapıyor :1: Valla benim son günümdü okul bitti. Ama ne bititş bitiş sınavım berbattı. :50: Kesin kalırım kalmamama imkan yok :43:
hadi ya üzüldümm, hayırlısı canımm

evet yeni gelenler bizi bırakmayın inatçı olun:1::1:hep beraber verelim şu kiloları..

Hemenceik üstüme alınıyorum bunu. Siz de beni bırakmayın nolur ben çok nasıl desem nefsine mani olamayan biriyim canım isteyince illa olcek illa yicem.:19: Bunun için grupları görünce çok sevindim. Ahh ahh irademiin tavanı şart. :50:

Hemenceik üstüme alınıyorum bunu. Siz de beni bırakmayın nolur ben çok nasıl desem nefsine mani olamayan biriyim canım isteyince illa olcek illa yicem.:19: Bunun için grupları görünce çok sevindim. Ahh ahh irademiin tavanı şart. :50:

bizde öyleyiz ama destek oluyoruz birbirimize biz yağmurla marttan beri ne çektik bee:52:

bizde öyleyiz ama destek oluyoruz birbirimize biz yağmurla marttan beri ne çektik bee:52:

Beni de alın beni de. Yalnız kalmayayım. Kiloları hızlı vereceğimden endişem yok valla bakın bırakmayın beniii:45::46: Kaçar kilo verdiniz bana önerileriniz neler hadi anlatın nolur.:52:

slm kızlar bugünkü menüm;
sabah: domates, peynir, sucuklu yumurta
öğle: türlü, yoğurt
ara: 5 kuru kayıs
akşam: donatesli bulgur pilavı, ton balıklı salata

Bugün diyete destur çektim yarın da ona başlamayı düşünüyorum. Bir yılın nasıl hızlı geçeceği belli olmaz malum olaylar da durulmuyor. :50:

hmmm ben bu sene okul bitiyor anladm. ooo daha çok vaktin var herşey istediğin gb olur inşallah. uşaklı msn?

bugün itibariyle 8.200 gr verdim 31 marttan bu yana canımmm :1:

Allahım bana da göster ben sadece 4 kilo verebildim teee senenin başından beri.:1:

hmmm ben bu sene okul bitiyor anladm. ooo daha çok vaktin var herşey istediğin gb olur inşallah. uşaklı msn?

Yok bu yıl bitmiyor :1: Amin inşallah ya ben artık okumaktan sıkıldım bir bitse de ben sınav yapan olsam artık sınavlara giren olmasam.:1:
Evet yoksa siz de mi Uşaklısınızzz??:52:

Bugünki menüm

Sabah: Yok
Öğle: Yoğurtlu semizotu
Ara: 1 parça bitter çikolata
Akşam: Az yağlı biber dolması(1 tane), çok az makarna

2 litre su içtim, Spor olarak Leslie Sansone 3 mil yapıldı.

çok sıcak burasıı.. eşimde fanta içiyor,kuruyemiş yiyor ama ben tutcam kendimi o kadar arkadaş!!:40:

Back
X