- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
kahvaltı yapmadan kilo veriyorum diyorsan bence yapmamanda bir sakınca yokdukan yemeklerini bir ara bende çok yapardımm ahh ahhh, verdiğim kiloları almasaydım buralarda olmayacaktım ama nerdeeee
spor olarak da kızlar ben en çok tifanny denilen bayanın bikini abs videosunu çok seviyorum
The Bikini Abs Workout- - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
izleyebilirsiniz bunları, ben çok eğlenceli buluyorum , ilk başta kolay gibi geliyor ama simit bölgesi için birebir![]()
Ben açmaya çalıştım ama içerik uygun olmayabilir yaş doğrulaması için oturum açın diyor.
bebek arabasıyla yapılan yürüyüşte kalori harcanıyo mu ki:26:
hergün 2 saat kadar çocuklarla yürüyoruz kalori yakıyorsam sevinecem![]()
HArcanmaz olur mu hiç ?
Sevin tabi ..
Kyumii geldii... Ya gerçekten zür dilerm ben de olan bir soran değil gerçekten normalde zırt pırt giren birisiyim ama nolduysa nette bir bozukluk vardı.Ama sanırım düzeldi tamirci bişiler etti ama ne etti acaba?:26: Neyse herkesten tekrardan özür dileyerek iki günlük diyet listemi yazayım.
1.Gün:
Sabah:
Açık çay - Simit- Domates- Salatalık- İncecik peynir
Öğle:
Sabah kahvaltısını geç yaptığım için sadece çay ile geçiştirdim. Ara öğün gibi oldu.
Akşam:
Sarma (3 adet) - Bir kase yoğurt
Birkaç saat sonra:
Çay içtim çok fazla içtim ama
2. Gün
Sabah:
Tarhana çorbası içtim. Bir dilim ekmek yedim yanında.
Öğle:
Ekmek arası tostumsu bişiler - Salatalık- domates- çok az peynir-
Akşam:
Salata ve gözleme (1 adet)
Bugün biraz fazla karbonhidrat ağırlıklı gibi geldi ama bana onun harici güzel olmuş.
Aynen öyle, derdim düzensiz beslenmek ama geç kahvaltı yapınca böyle oluyor.bu menüyle yarna kesin 1 kilo gider ama biraz fazla yersen geri alırsn. nasl doyuyorsun bu kadarcık şeyle
2 gündür canım portakal istiyor ama karnım o kadar tok oluyor ki yiyecek zaman bulamıyorum, gece acıkıyorum o zaman da yemek istemiyorum.
sabah: 2 kaşık patates salatası, domates, peynir çay
öğle:1/4 simit,2top dondurma
ara: 1 avuç kiraz
akşam: taze fasulye
bugün menüde yoğurt yok ama mutlaka yemeye çalışıyorum. kendim yapıyorum.yoğurdun kilo verdirdiğini duymuştum hem tok tutuyor![]()
Afiyet olsun, özellikle göbek bölgesi için çok faydalı diye biliyorum.
Yaz geldi ya dondurma ve cola için tutmaya çalışıyorum kendimi ama çok zor
Zaten geçen yaz 10 kilo almıştım günde 2-3 magnum, 1-1,5 litre cola ve çekirdekle![]()
Lİght kola tüketebilirsin aslında kalorisi yok gibi bir şey.