ciddi olamazsın ya 8 ayda 10 kilo

benim sınav dönemime benzemiş

dikkat ederim diye düşünüyordum ama eminim herkes öyle düşüyordu... birde çok çabuk kilo alıp vermeye müsait yapım var benim.... dikkat edemezsem vay halime
biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama az yedim diyorsun, erkenden de bitirmişsin yemeğini, gece acıkıp birşey yemediysen idare eder diyim menüne

kızmıyorsun dimi kaptan
gelelim benim yediklerime:
4 yk taze fasulye yedim yanında cacık, iftardan sonra artık hiç iştahım yok, hani midem istemiyor artık...alıştı sanırım bünyem

şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum bir yarım saat sonra jillian 2/4 yapacağım... pilateste alışmışım yere yatıp yapmaya jillian çoook zor geliyor... çok işe yaradığınıda düşünmüyorum bende yani, ama kondisyon açısından yapıyorum işte....
Mutlaka kilo almayanlarda oluyordu ama ben dikkat edeceğim diye söyleyip duruyordum hep ama .. 10 kilo bile değil Şu anki tartıma göre 74 e çıkmıştım ama bozulan tartıma göre tartıldığım için önceden 70.5 oldum, hayatımda ilk kez gördüm bu kiloyu tamam hep bir çabuk kilo alma durumum vardı ama bu kadarına alışık değilim. Gece atıştırmalarımız öyle bir şeydi ki, akşam yemek yeriz sonra televizyon arkasından film sonra da oyun oynardık, yanlarında cips, mısır, çikolata, kurabiye, pasta haddi hesabı olmazdı, 2 günde 1 pasta yapıyordum bitiriyorduk düşün hiç eksik olmazdı, şimdi baktım da ben kilo almayayım da kim alsın, çok kilo aldım dedikçe eşim aman boşver yiyelim hadi diyordu, en son üzüldüğümü gördü de tamam dedi ısrar etmeyeceğim ama bence hiç gerek yok deyip kendi halime bıraktı mecburen

Ne çok yazdım neler varmış öyle içimde.
Ne kadar miktarları az olsa da hep karbonhidrattı, ben de tasvip etmedim ama mideme girdikten sonra,akşam da midem öyle bir kazındı ki ama yemedim tuttum kendimi, kızar mıyım hiç, siz olmasanız şimdiye ben evi silip süpürmüştüm
Uzun süre açlıktan sonra insan su içince gerçekten tıkanıyor ama yemekten sonra bir şey yememen çok iyi, jilian iyi değil mi ?
Çok güzel hareketler gibi geliyor bana da 2 gün sonra sıkılıyorum işte.
menüm gayet iyi az az yedim patates-patlıcan yemeği vardı. bi kase yoğurt çorbası. üstüne güllaç

sahur da gayet iyiydi 3-4 yk erişte, peynir kayısı hoşafı. ama yine üstüne güllaç

neyseki bitmek üzere güllaç o kadar komşulara da verdim
mattikanın güllaçla imtihanı
Mattika yememek için imtihan olurken hm de görüp görüp yapmamak için iradesini kullanıyor

Afiyet olsun.
hm22
thebeauty
SERATES
Mattika
ekevser
kyumi
takımda bu kadar kişiyiz. S_A bu hafta listeye dönecek misin?
yağmur ve yeliz iyi paylaşım yapardı onlar izinde, umarım dönerler.
izne ayrılan gelmez oldu, kara delik gibi.
S_A listeye dönmeyecekmiş düzenini tam oturtana kadar, onun haricinde çağırdığım üye 2 gün gelip 3. de gelmiyor, bu sıralarda da 2 yeni takım kuruluyor onlara üye gereklidir diye biraz ağırdan aldım açıkçası yeni üye çağırma işini ama yavaş yavaş çağıralım dimi ?
Bu arada kyumi de yok o nerelerde ki ?
Yağmur geçen hafta döneceğini söyledi sonra birden kayboldu, yeliz ilk izne çıktığında arada sırada uğruyordu şimdi o da gelmiyor.
Ya kızlar benim içime öküz kaçmış galiba çıkmıyor :-S
Hiç yediklerimi yazmayayim moralim bozulmasın
Niye böyle oldum ben anlamıyorum
Her gece yatmadan kararlar alınıyor
Her sabah bozuluyor
Nerde hata yapıyorum
Tek tesellim emziriyor oluşum ve düzenli egzersiz yapişım
Ne önerirsiniz bana
Motivasyonumu yitiriyorum :'(
Öncelikle moralini bozma, onu bozduğumuz anda hem üzülüyor hem yemeklere saldırıyoruz, spor yapışın çok güzel, ben spor yaptığımda hiç kaçamak yapamıyorum, o kadar spor yaptım boşa mı gitsin şimdi diye, sen de bunu düşünebilirsin, o kadar spor yaptım gidecek şimdi diye, buzdolabına ufak notlar yazabilirsin, olmayan kıyafetlerini ortaya çıkarabilirsin, beğendiğim bir kıyafetin içine girme uğraşı beni çok motive ediyor.