ben dün ne yedim
1 dilim kepek ekmek yumurta peynir bir kaşık reçel
bir kare çikolata türk kahvesi
yoğurtlu kabak
1 elma 1kare çikolata türk kahvesi 1 bardak sütlü kahve
akşam yemedim gece 2 dilim karpuz ve 1 şeftali ve 1 salatalık
gece geç saat yediğim için meyveyi sanırım sabah yine 700 gr fazlaydım..
ben h,ç çikolata yememeliyim ben hiç karbonhidrat yememeliyim be hep öyle yaşarsam zayıflarım ve zayıf kalırım galiba????
su 3 lt
mekik sadece.
yediklerin de bişi yok ama hatalar var bence, çikolata diet süresinde hiç bir diyetisyen tarafından verilmez çünkü insülin direncini maffediyor, sen onun yanında elma yemişsin sanırım, gene şeker... hadi sabah reçel yedin diyelim,zayıflamak istiyorsan o zaman çikolatadan vazgeçeceksin... ikisinden birini tercih etmek zorundasın... yemekten sonra tekrar çikolata ve elma olmuş, kan şekeri tavan yapmıştır... akşam yemeyeyim demişsin... dayanabiliyorsan ve ertesi gün sabah kahvaltısında abartmayacağını düşünüyorsan akşam yemek yemeyebilirsin... ama akşam yemeyip gece meyve yemek... olmamış... hani yoğurtlu kabaktan sonra o yediklerini yemeyip akşam tavuk, köfte, balık gibi protein yeseydin +700 görmeyecektin belki de
çikolata, karbonhidrat; ölçülü ve yerinde yediğinde kilo aldırmaz... menülerinde karbonhidrat, protein, sebze döngüsünü kurmalısın, ancak o şekilde zayıflayabiliriz veya kilomuzu koruyabiliriz...