- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
organik domatese bayılıyorum ben ya, kendine has kokusu, aroması falan çok güzel oluyor, hani tuz ekmeye bile gerek kalmıyor... nar ekşisine gelince ben bir aralar çok tüketiyordum salatalara, 4 yk falan koyuyordum yani, çok kalorili olduğunu öğrendim, sen benim kadar tüketmiyorsundur da genede söyliyeyim dedimkahvaltı güzel bu arada...
valla o yediklerini yemeseydin belki bugün -500 olacaktın ama işte her şey bizde bitiyor... spor yaparsan günde en az 2 saat, protein ağırlıklı beslenirsen 2-3 gün içinde gider artıların... şurda 5 gün var... 3 kilo vermen zor gözüküyor...
kahvaltın ve akşam yemeğin güzel de şu öğlene bir şeyler eklesen canım
bu arada dün yazdıklarıma ek olarak, yağsız ve tuzsuz patlamış mısır yedim akşam yemeğinden sonra... kayınvaldem yaptı.. sırf ben yiyim diye yağ ve tuz eklemedi, kırmadım bende, kalorisi çok değil zaten... bugün bir kaç bişi aldım... small beden elbise, ve 36 beden şortşortun beli bol geldi ama kesimleri genişti bence... bacaklarımın kesinlikle inceldiğine karar verdik... benim gibi yıllardır yapısal olarak bacaklarını kalın sananlar jillianı denemeli
alt göbeğimi eritemedim bir türlü ve üst kaburgam açık hala... geniş gösteriyor bu beni otomatikman...
O da olacak şimdilik 2 öğünümü düzene sokabildim
Bir de tatil olunca eşim çok geç uyanıyor ben de onu bekliyorum genelde, yoksa sabah 7de kalkıp saat 9 gibi kahvaltı yapıyordum şimdi en erken 12 oluyor. Mısırı da iyi yapmışsın, normalde dikkat ediyorsak bazen insanları kırmamak gerekiyor.
Ne güzel demek 36 beden bol geldi, darısı başıma.
merhaba bende geldim aranıza :)
cuma günü kilom 73.8
kabul ettiginiz için tesekkürlerr
Hoşgeldin bol kilo vermeler.
Kurallarımızı okudun değil mi ?
salatalık
domates
yogurt
yesilçay
haslanmıs yumurta
Afiyet olsun gayet güzel bir menü.
30 dk biisklet