İnşallah olur canım tayinin, nereye istiyorsun? Benim ablam öğretmen İstanbulda yaşıyoruz biz, dogudaydı kaç senedir, bu sene İstanbula geldi çok sevinmiştik. :)
ankaraya isteyeceğim tayin, ben geçen sene kpssden 97 almıştım istediğim yeri yazıyordum, sırf ailem için memleketimizi yazdım, okulum 200 mt ötede...şu an çok rahatım ama düğünüm olacak eylülde, eş durumu isteyecem işte... rahat bir okulda çalıştığım için hizmet puanım çok düşük, tayin sıkıntı çıkmassa...
tesekkür ederimm
kaburgan kapalı derken demek istediğini anlamadımm ama 25 çapraz mekik
25 yarım mekik 25 tam mekik cekiyorumm
şöyle anlatayım: karnını içe çekmen gerekiyor mekik çekerken, göbek dışarı çıkmamalı... biraz nette araştır istersen... yoksa çektiğin mekik işe yaramıyor...
bende ilk atamayı bekliyorum insan deliriyor beklerkenn seni anlıyorumm
bransın ne canım... valla osym bizi de çok sinir etmişti, çok geç açıklamıştı, okullar açılıyordu nerdeyse... sabır sabır sabır... yapacak bir şeyimiz yok...
Aklıma takılan cevabını bulamadıgım bir soruyu burda sormak istiyorum size, forumda bazı başarı hikayelerine bakmıştım günde 4 litre su içenleri okumuştum normalde bende 2-3 litre içiyorum günde ama 4 litre içmemiştim hiç. İki gün denedim diyet ve sporla gerçekten de güzel kilo verdiğimi gördüm ancak internetten araştırdıgımda 4-5 litre çok zararlı diye okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?
ben 4-5 lt nin zararlı olduğunu düşünüyorum, böbreklere o kadar yüklenilmemeli... hani en fazla 3 lt olmalı... zaten vücut daha fazlasını isterse belli ediyor...
günaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah 
sabah kalklar kalkmaz ılık sirkeli koca kupamı içtim
kahvatım:
bikaç çatal melemen
yarım buğday ekmeği
bikaç çatal peynir
ve şekersiz çay içiyorum hala
birazcık arttır kahvaltını canım, çok acıkırsın öğleden sonra....
30 dk bisikleti yaptımm ama dün cok oynadım herhalde bacaklarım agrıyorr
ağrıması çalıştığı anlamına gelir kasların, mutlaka spor sonrası esneme yap canım... ağrın çok azalır, çok daha rahat yaparsın sporunu...
Benimde annem çok kızdı 4 litre içtiğim 2 gün boyunca çok zararlı yaptıgın diyerek beni korkuttu o yüzden araştırmaya başlamıştım bende :) Ama içerken bir sıkıntı yaşamadım hareket ettiğin için vücut istiyor gerçekten.
eğer vücut istiyorsa problem yok..hani susuyorsan vs... ama illa içeyim diye de içilmez 4 lt... gerçi bu insanın yaşadığı yerdeki nem oranına, sıcaklığına, günlük aktivitesine de bağlı...
sürekli sekerli yiyecekler yediğinde olusuyor dengesiz beslendiğinde
benimki sekerden olustu sanırım cünkü çocuklugum cikolatayla gecti lise de öyle hatta üniversite bile hergün çikolata yerdim
önce yanlıs bilgilndirildimm basım döndü halsizleştim bir öğretmenim bunu kan sekerimin düşmesinden kaynaklı olacagını söyledi ve bana tatlı aldı yedirdi. ondan sonra kendimi iyi hissettim o zaman 7. sınıftaydım düşünsenize o günden bu yana ne zaman kendimi öyle hissetsem tatlı çikolata sekerleme yemeye basladım bu zamanla olustu sigara gibi bagımlı hale getirdi zararlarını öğrenince kendimi tatlıdan uzaklastırdım ama cikolatadan uzaklastıramadım bugün kahvaltı yapmadım ve bi çikolata yedim inanılmaz midem bulandı artık kesinlikle yemiycem bunu öğrendim
zaten hepimizin burda olmasının sebebi hep önceden küçükken yapılan yanlışlıklar... mesela ben çooook önceden kahvaltıda meyve yerdim...ama peynir, zeytin yemem, meyve çook hoşuma giderdi kahvaltıda... tesadüfen bir doktor uyarmıştı beni... deli misin sen, şeker hastasımı olmak istiyorsun, sabah sabah meyve mi yenir diyerek... iyi ki uyarmış diyorum... çikolata sevmeyen insan yoktur gibime geliyor ama kan şekerini en fazla yükselten şey malesef....
bugunki menum
08:30
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
domates-salatalik-yesillik
1 dlm tahin helvası
10:30
1avuç leblebi
13:00
salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
kabak yemeği
öğlene kadar böyle listem öğleden sonrasını daha planlamadim
tahin helvası gözüme çarptı, olmasaymış daha iyiymiş... kalorisi çok çünkü...
Selam kızlar. Adaya gidemedim. Sevgilimle gidecektik ama akşam bacağına kramp girmiş, ağrısı var. O yüzden haftaya artık. Ama bugün yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.
60-58 olayım, sonra bir bakarım diye düşünüyorum. Yani yapar 20 kilo.
Kilo alınca verilecek kilolar yine dağ gibi oldu. Offf, offf...

Aynadaki görüntü daha önemli evet, çünkü kaslı olan daha ağır çekiyor, sen zaten konuyla ilgili olduğun için biliyorsundur.
Matematik demek... :) Çoğu kişi gibi matematiği hiç sevemedim. İlkokul öğretmenim her seçmeli derste matematik yaptırırdı, galiba ondan. Resim, müzik, beden derslerini dönemde sadece bir kere yapar, kalanında matematik yapardık. Bazen Türkçe yerine bile matematik yapardık.

Feci günlerdi... Sen matematiği seviyorsan eminim bana çok ilginç biri olarak gelirsin, değişik özelliklerin vardır. Çok konuşalım isterdim ama 1 kilon kalmış. :) Artık konuşabildiğimiz kadar...
şu türk toplumunda matematiği sevmeme tabusunu yıkmak için çok uğraşıyorum ama nafile

ben takımı bırakmayı düşünmüyorum ya, düğün hazırlıkları sırasında belki bu kadar aktif olmayabilirim ama devam edicem

bir de evlenir evlenmez (hoş evlendim de), düğün olduğunda , bebek düşünüyoruz, o yüzden bir 2-3 kilo daha vermeyi istiyorum
kızlar karaca sayesinde zayıflıciim sanırım 
az önce dün aldığım çeyizlerim geldi allahım önce tek tek kutuları aç kırık çıkık varmı kontrol et felan derken ortalık dağıldı 
bide hangisini nerden çıkardık kutuları çözmeye çalışdık bide 

sonra işin en zoru evde nereye yerleştirsek diye ordan oraya sürüklendik 
bayağı bi uğraştık annemle çok ter attım valla 1 litre su içtim o arada hemen 
anammm en zor iş o... bizde çeyiz asıcaz... tek tek yıkanacak o takımlar... yıkaması değilde yerleştirmesi düşündürüyor beni... bulmaca gibi mübarek...
offff bu sıra hiçbirşeye vakit yok ev taşımak ne zor yaaa badana yeni bitti iki hafta sürer benim eşya taşımam offf 12 saat çalış işten çık ev eşyalarını toparla bebiş zaten uykusuz sanırım ölücem yorgunluktan
ne çok konuştumm neyse kızlar yani kötü zamana denk geldi vakit bulup giremiyorum inş herşey bittiğinde daha aktif olucam
bugün yediklerim
diyet bisküvi şekersiz çay
arada bir yeşil elma
az sonra öğle yemeği de yerim vakitbulunca yazarım inş
ev taşımak cidden zor işe, 2 hafta sonra bende aynı dertte olacağım , ama deneme süresinde olduğundan günlük msj sayına dikkat etmeye çalış canım...
önümüzdeki yaza isteme nişan olsun diye konustuk erkek arkadaşımla ama daha aileler tanışmadı bile işin en başlarındayız anlıyacağınız :18:
sıkışmamak için yavaştan alış veriş yapmaya başladık annemle taksitle alıyoruz bu taksitler bitince başka başka eksiklere geçicez 
benim gbi bekar olan varmı aramızda
şu çeyiz alışverişini önceden yapmalısın kesinlikle...düğün sırasında zaten çok masraf oluyor ve neye para yetireceğine şaşırıyorsun... sen kız tarafına ait olan her şeyi almaya çalış, yavaş yavaş...hani aileler tanışsın.. nişan falan yapar yapmaz... beyaz eşyalara bakın... alın ödeyedurun... yoksa ilerde düğün masrafıydı, mobilyayadı, ıvır zıvır derken insan bunalıyor...