Canımcımm gerçekten çok romantiğimdir, önemli günleri kesinlikle unutmam, sürpriz yapmaya bayılırım sürekli kafamda ilişkinin heyecanı bitmesin diye planlar, sürprizler yaparım

ama bir türlü karşıma bana da bunları yapacak biri çıkmadı, çok şey mi istiyorum acaba :)
Ama dediğin gibi hayat dizilerdeki gibi değil, artık kriterlerimi çok yüksek tutmuyorumm

yok şunun şusu var, bunun şu huyu kötü diye diye evde kalıcam sonunda
Aklıma birşey geldi geçmişten 2.dk anlatayım bi erkek arkadaşım vardı daha ilişkimiz 2-3 aylık birbirimizi tanıyoruz ama sevgiliyiz neyse sevgililer günü geldi ben tabii kaç gün öncesinden düşünüyorum farklı birşeyler olsun diye :) sanki ben erkek o bayan :)
neyse ben sürprizimi yaptım hediyemi verdim adam ne dese beğenirsiniz :) ben sevgililer gününü saçma buluyorum sevgilin varsa hergün sevgililer günüymüş tamam pazarlama amaçlı uydurulmuş bir gün bile olsa sonuçta herkes kutluyor insan özeniyor hadi tamam sevgililer gününü de geçtim sana sürprüz yapmışım bir karşılık verir insan :) ondan sonra ben soğudum adamdan yok yani elimde değil o an bitirmedim ama sonrasında da yapamadım :) adamın bana karşı olan duygularından emindim ama pintilik yaptığını düşünüp sonra bitirdim ahh ahh eskiler geldi aklıma