günaydın kızlaarrr dünki menüm;
akşam : 2 parça çiğköfte biraz yeşillikli salata yarım lavaşından yedim, 1 kornişon turşu 1 kase şehriye çorbası ve yarım dilim ekmekle domates sosu.
3 bardk su.
akşam arkadaşımdaydım yine şu emre başıma bela olacak numarasını falan engelledim aramış engele düşmüş çıldırmış işte geliyorum zile bastırma bana çık dışrı falan diye. attım kendmi evden dışarı babamda geç geliyo Allahtan evde yoktu. snra sende hiç Allah korkusu yokmu berbat ettin herşeyi sende var bişeyler defol git falan yazmış. hastalıklı ruh hali ya dayak yicek bizim orda olan yine bana patlıycak :18:
ha bu arada ben düzenm bozulmasın diye hala sahur iftar tarzı yiyorm
inşallah ablacımmmm en son haldeki fotomu eklemek istiyorm ama nasıl silicem sonra onu bilmiyorumm :44:
akşam ne kadar az öylee ben okadar yesem sanırım 2 haftada 54 olurum

:
kaptanım düzleyemedim kilomu ama yinede kendimce regl olduğum halde verdim. haftaya 56,5 olcam inşallahhh

haydi Bismillah bir defa daha düzgünce başladım devamı bi çırpıda gelir inşallahhh
bu arada akşama teyzem iftara davet etti annemn arkadaşları falan birlkte iftar yapıcaklarmış oruç değilim diyemedimde kadına hevesli hevesli çağırdı. akşama az ve düzgün besleneceğime söz veriyorummm