• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok bozuk moralim kızlar resmen 8-9 aydir diyet diyet diyet modundayim istedigim seyleri yiyememten sıkıldım gözüm düşüyo resmen ve buna rağmen kilo veremeyirum yine aldim 52,5 gorunuyorum tartida.. 4 aydir da regl olamiyorum ilac kullanmak istemiyorum onlar da kilo aldircak biliyorum.. Şeker yok un yok tuz yok ekmek yok ve cidden az yiyorum normal yedigim anda kilo aliyorum biktim ömür boyu boyle mi olcak.. Gecen sene 47-48 kiloydum ve istedigim her şeyi yerdim cips ekmek abur cubur burgerlar neler neler bir anda aldim yapisti kaldi

Çok bozuk moralim kızlar resmen 8-9 aydir diyet diyet diyet modundayim istedigim seyleri yiyememten sıkıldım gözüm düşüyo resmen ve buna rağmen kilo veremeyirum yine aldim 52,5 gorunuyorum tartida.. 4 aydir da regl olamiyorum ilac kullanmak istemiyorum onlar da kilo aldircak biliyorum.. Şeker yok un yok tuz yok ekmek yok ve cidden az yiyorum normal yedigim anda kilo aliyorum biktim ömür boyu boyle mi olcak.. Gecen sene 47-48 kiloydum ve istedigim her şeyi yerdim cips ekmek abur cubur burgerlar neler neler bir anda aldim yapisti kaldi
neden regl olamıyorsun? bununla ilgiki bir sıkıntı olmasın? bir de çok canını sıkma kafan rahat olsun biraz insan stres yapınca da veremiyor.

neden regl olamıyorsun? bununla ilgiki bir sıkıntı olmasın? bir de çok canını sıkma kafan rahat olsun biraz insan stres yapınca da veremiyor.
10 aydir filan bu sorun var once duzensizdi simdi durdu ilk doktora gittigimde ultrasyonla bakti polikistik over dedi dogum kontrol hapi kullanman lazim dedi ben de kullanmak istemedim bitkisel seylerle cozmeye calistim.. Daha once boyle bir sey yasamis olaniniz var mi

günaydın kızlar nasılsınız tartıda artı çıktım regliyim ondandır inşallah çok üzüldüm ya kabak çorbası yapacağım yine

Daha öncede söylemiştim boyuna göre ideal kilondasın o yüzden ya veremiyorsun ya az veriyorsun ve çok stres yapıyorsun o yüzden de veremiyorsun

Günaydınlarrrř.
Kızlar bu ramazan beni katletti.
Ben ramazsndan şunu anladım. Benim metabolizmam sık yemek yemeye endekslenmiş. Bu şekilde bana hiç yaramadi.

Dünkü menüm.
Sahur
1 kk peynir
Domates
Salatslık
Zeytin
Yarım kase mercimek çorbası

İftar
1 tabak taze fasulye
1 servis kaşığı ciger
Bol salata

2 litre su

Selaam kizlar nasilsiniz. Ben annemdeyim cok sukur. Birkac gun kendime gelemedim yol cok yordu. Ama annem beni sismanlatmaya kararli gibi gorunuyo hergun en sevdiklerimi yapiyo :olamaz:

Selaam kizlar nasilsiniz. Ben annemdeyim cok sukur. Birkac gun kendime gelemedim yol cok yordu. Ama annem beni sismanlatmaya kararli gibi gorunuyo hergun en sevdiklerimi yapiyo :olamaz:
Aman nazlım dikkat. O kadar güzel kilo verdin. Alma sakın.
Yolculuğun nasıl geçti. Ne kadar kalıcaksın.

Tabi cnm özlemiştir seni e biliyor gurbettesin hep sevdiğin yemekleri yapıyor yine şanslısın hep anneni görüyorsun benim teyzemi eniştem 1 gün bırakırdı 30 günlük tatilde en fazla 3 defa görürdük düşün yanii

Tabi cnm özlemiştir seni e biliyor gurbettesin hep sevdiğin yemekleri yapıyor yine şanslısın hep anneni görüyorsun benim teyzemi eniştem 1 gün bırakırdı 30 günlük tatilde en fazla 3 defa görürdük düşün yanii

Ay yok ben annemden ayrilamam tatildeyken zaten garibim gun sayiyo digerlerinin umrunda degil ki nazli gelmis yada gelmemis selam verip 2 hos bes yapip cekiliyorlar annem elim ayagim oluyo hasretini gideriyo bizle kiyamam :)

Back
X