- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zerosima kaptanım ben gruptan çıkayım en iyisi müsade edersen çünkü çok ciddi ve bol rakipli bir grup olsun istiyorum bol muhabbet bol motivasyon. burada o yok malesef
![]()
arada uğrar merhaba derim hoşçakalın o zamanOlur cnm haklısın tabi böyle bir grupta kimse motive olamaz
arada uğrar merhaba derim hoşçakalın o zaman![]()
Selamlarrrr kardeş takımTmm cnm başarılar
Selamlarrrr kardeş takım
Zehracım niye böyle oldu paylaşım sıfırlanmış
Dilek nerde gelmiyomu
Bence paylaşıma yaz cnm acil yeni üyeye ihtiyacınız var
Şöyle bi takımlara baktımda en kötü durumda olan burasi önceliği size versinler
Eski üyeleride etiketleyip çağırsan
Sende daha fazla gelmeye çalış
Bende arada bakmaya çalışırım
mavimli tatlım istersen bu takımda devam et yeni üyeler geldikçe canlanacaktır
O zamana kadar motivasyon için 9.takıma gelip sohbet edebilirsin
slm canım bende girip takip ediyorum sizi ve üzüldüm bu duruma yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum seve seveValla abla ben hep burdayım giriyorum da paylaşım olmayınca ne yazayım kime yazayım o yüzden bende sustum yazan olursa geliyorum hemen zaten hergün giriyorum yoksa akşama kadar
slm canım bende girip takip ediyorum sizi ve üzüldüm bu duruma yapabileceğim birşey olursa yardımcı olurum seve seve
tmmTşk ederim cnm yeni üyeler çağırmayı düşnüüyorum buraya onlar adapte olana kadar sohbetlere katılabilirsin cnm onlarda uyum sağlamış olur :)
Tabi cnm sende haklısınValla abla ben hep burdayım giriyorum da paylaşım olmayınca ne yazayım kime yazayım o yüzden bende sustum yazan olursa geliyorum hemen zaten hergün giriyorum yoksa akşama kadar
Tabi cnm sende haklısın
Kendi kendine bi yere kadar
Dediğim gibi paylaşıma yaz önceliği size tanısınlar yeni üye için
Böyle giderse takım kapanır
Her giren bişey yazıp çıksa sohbet sohbeti açar
Mrb kaptanim bi bakinim dedim ama kimsecikler yok.cok yakinda katilacam tekrardan.ise guce daldim inan ki, ozledimde..
Selam kizlar grubumuz dagilmasin lutfennn eylulde donucem araniza simdilik dugun dernek isteri yogunlukta bir kav gundur sehir disindaydim bir bakim dedim uzuldum acikcasi![]()
Yinede arada uğra tatlım yoksa iş güç hiç bitmiuor zatenMrb kaptanim bi bakinim dedim ama kimsecikler yok.cok yakinda katilacam tekrardan.ise guce daldim inan ki, ozledimde..
bunun için herkesin çaba göstermesi lazım cnmSelam kizlar grubumuz dagilmasin lutfennn eylulde donucem araniza simdilik dugun dernek isteri yogunlukta bir kav gundur sehir disindaydim bir bakim dedim uzuldum acikcasi![]()
Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hayatOlur yazayım abla