• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün başladım bakalım ufaktN
Sabah
7-8 zeytin
1kk kadr süzme peynir
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı tereyağ
Domates salatalık
Közlenmiş patlıcan salatası
1 dilin veya ekmek
Çay

Ara
1 incir 4-5 erik 2 kayısı 10 kadar üzümden oluşan meyve tabağı
2 lokma haşlanmış et

Akşam
2yk pirinç pilav
2 kepçe barbunya(suyundan yemedim)
Sabahki patlıcan salatası

Babamız evde olup bebişe bşraz vakit ayırınca 30 dk kadar manuel koşu bandı 15 dk da kalça karın egzersizi yaptım.
Yatana kadar biley yemeyi düşünmüyorum
Su da 2 lt kadar

İlk gün için heves kırmama adına güzel bir başlangıç :) Ekleme çıkarma yönünden bence kahvaltıdaki tereyağı ve acı sosu çıkarsak çok iyi olur. Hatta patlıcan salatasını da çıkarıp yerine yumurta koysak tadından yenmez. Veya hepsini yiyip sadece ekmeği çıkarmak da olabilir. Arada tatlı ihtiyacı olduğu için kuru yiyecekler yemen çok güzel olmuş. Akşam da güzel bence belki pilav veya patlıcan salatası çıkarılabilir gene. Veya porsiyonlar birazcık daha küçültülebilir. Ama gayet güzel bir liste :)

hangi videolarını yapıodunuz acaba 20 kilo için tebrik ederim :)
Canım pembe tişört giydiği 3 millil bi videosu vardı hatta 2. Milini videoda mary kay isimli sarışın bi kadın var o yaptırırdı:) yıllar geçti unutamam:)) istikrarlı bi şekilde gün sektirmeden 3 ay yapmıştım ama vücudum harika olmultu

Kızlar bir liste çıkardım yarışan arkadaşları kilolarına göre gruplara ayırdım bakalım kimler kazanacak hepinize kolay gelsin :)

1. humayun humayun - E esrayazar
2. S sedasametelifnaz - kelebekolacam kelebekolacam
3. kittenlove kittenlove - dahells dahells
4. S shameless35 - A Afehra
5. suskunprenses suskunprenses - ecemavi ecemavi

Herkese başarılar hem bu arada üyelerle de biraz daha kaynaşırsınız hadi bakalım :)

yalnız dahels ile biz cuk oturmuşuz yaş,boy,kilo üstüne bölümer de yakın:)

ben de size ders olsun diye önceki ve sonraki halimi paylaşırdım ama istemiyorum :KK43:
ben menülerimi o gün bittip tamamlandıktan sonra yazamyı tercih ediyorum.bu arada bi kaç gündür yakın bi arkadaşın kınası düğünü vardı o yüzden şöyle oturup yediğim öğün bir tane olabildi :S

29 temmuz cuma
sabah: tavada peynirli 2 yumurta ---254 kacl
öğlen : 100 gr tavuk + 2 kaşık yoğurt ---151+47 kcal =198
akşam : domates peynir sandviç ----216 kcal
kına: meyve suyu+hındıstan cevizlı toplar ----60+160 =220
su:2,5 lt
spor: 2 saat dans
toplam:888 kcal

kalorisi iyi de akşam fazla şeker vardi sevmedim. bu arada hamur işine dikkat kızlar 4 top şey 160 kaloriymiş bi yumurta daha az kalori ve çok daha doyurucu .önerilere ve eleştirelere açığım:KK56:

kittenlove kittenlove ahaha valla ben de aynısını düşündüm hatta biliyor musun eşleştirmeden önce kittenlove ile çok yakınız inşallah o olur dedim :D İnşallah yarışa yarışa güzelce kilo vereceğiz. :D

ben de size ders olsun diye önceki ve sonraki halimi paylaşırdım ama istemiyorum :KK43:
ben menülerimi o gün bittip tamamlandıktan sonra yazamyı tercih ediyorum.bu arada bi kaç gündür yakın bi arkadaşın kınası düğünü vardı o yüzden şöyle oturup yediğim öğün bir tane olabildi :S

29 temmuz cuma
sabah: tavada peynirli 2 yumurta ---254 kacl
öğlen : 100 gr tavuk + 2 kaşık yoğurt ---151+47 kcal =198
akşam : domates peynir sandviç ----216 kcal
kına: meyve suyu+hındıstan cevizlı toplar ----60+160 =220
su:2,5 lt
spor: 2 saat dans
toplam:888 kcal

kalorisi iyi de akşam fazla şeker vardi sevmedim. bu arada hamur işine dikkat kızlar 4 top şey 160 kaloriymiş bi yumurta daha az kalori ve çok daha doyurucu .önerilere ve eleştirelere açığım:KK56:

Sabahki yumurtada yağ var mı canım? Yoksa harika. Öğle ve akşam da gayet güzel. Kalori çok iyi olmuş cidden 888 . Heralde şekerli felan olunca sindirimi daha mı zor olur ki? Ama evet yumurta daha iyi doyurur katılıyorum.

Back
X