• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabahki yumurtada yağ var mı canım? Yoksa harika. Öğle ve akşam da gayet güzel. Kalori çok iyi olmuş cidden 888 . Heralde şekerli felan olunca sindirimi daha mı zor olur ki? Ama evet yumurta daha iyi doyurur katılıyorum.
var canım ama bi çay kaşığı kadar zeytinyağ koydum sıvı yağ kullanmıyorum artık kendim :) glisemik indeksi yüksek karbonhidratlar kana hızlı geçtiğinden şekeri hızlı yükseltiyo kalorisi de yüksek oluyo :( ama yani 2 ceviz kadar büyüklüğü olan birşeyden 160 kalori beklemezdim

Hep sabahları güzel başlayıp akşama doğru abartıyorum :(
Uyanınca: Ekinezyalı çay. (2 kal)
Sabah: 3 dilim salam, 1 dilim peynir, yarım havuç, 1 yeşil zeytin. (120 kal)
Ara: Bir topkek (200 kal)
Öğlen: 2 dilim ekmek + 1 dilim peynir + 1 bardak ayran (261 kal)
Akşam: 4 köfte + 2 bardak şekersiz limonata + 1 dilim peynir + 1 salatalık ( 349 kal)
932 kalori. Aslında günlük ihtiyacım 1900 diyor ama çok ağır yiyorum gibi hissediyorum ve böyle kilo veremem gibi.... Çok zor :(

kittenlove kittenlove 1 çay kaşığından bir şey olmaz yağ da gerekli insana. Aspir yağı da faydalı bir yağmış, diyetisyen önermişti. Ben de bari şu 50 günde 60 olsam ama zorrrrr :KK43: Bugün 1 mil leslie yaptım yavaş yavaş arttırcam. :KK70:

kittenlove kittenlove 1 çay kaşığından bir şey olmaz yağ da gerekli insana. Aspir yağı da faydalı bir yağmış, diyetisyen önermişti. Ben de bari şu 50 günde 60 olsam ama zorrrrr :KK43: Bugün 1 mil leslie yaptım yavaş yavaş arttırcam. :KK70:

canım bizim haftada ortalama 1 kilo vermemiz için almamız gereken kalori miktari otalama 1200 kcal. yani 800 den aşağı yememiz zaten vücut için uzun sürede fayda sağlamıyo( bizim için konuşuyorum şuan obez değil kilolu skalasındayız çünkü) ama bi gün 1500 kcal yedin diye de kilo almazsın yani .diyetin yanında spor yapmamızın en önemli sebebi yaparken yaptığımız kalorilerin yanında güçlenen kasların gün içinde daha fazla kalori harcaması gün boyu tüm hareketlerimiz de daha fazla enerji harcamamızı sağlıyor .yemeği ortalama 1000 kcal de tutup sporu arttıtırsak sağlık açısından çok işimize yarar bence .bi hafta bi takip edelim kendimizi bu yaptıklarımızla ne kadar kilo veriyoruz keşke kas ve yağdan ne kadar kaybettiğimizi de hesaplayabilsek ama ev şartlarında öyle bi imkan yok :( sadece bunu ölçen bi yer var mıdır acaba.

Iyi aksamlar bugun sabah 1 yumurta 1 dilim peynir ve sogus.oglen yagi aliis ton balikli salata 1 dilim ekmek aksam 4 kofte miktarinda kavrulmis kiymali salata 1 dilim ekmekle gunu tamamladim arada kefir ve yarim seftali yedim.900 kulac attim.bol miktarda su ve 1 fincan yesil cay la gunumu tamamladim.iyi geceler herkese

Iti geceler herkese kızlar
Sabah
1 dilim ekmek
7-8 zeytin
1patça peynir
Domates salatalık cay
2-3 yk kadar taşlık

Öğle
İncir erik ve kayısıdan oluşan bi meyve tabağı
Akşam
4-5 yk teze fasulye
Yarım kase kadar yarım yağlınyopurt
2 yk pirinç pilavı

Spor yarım saat koşu bandı 15 dk kadar karın kalça egzersizi ay 2,5 lt kadar

Gunaydin kizlar gecmisi okudumda masallah cok guzel bol su icmeyi ihmal etmeyin gunde en az 2.5 lt :KK66:

Sabah
1 dilim ekmek
7-8 zeytin
1patça peynir
Domates salatalık cay
2-3 yk kadar taşlık

Öğle
Akşam
4-5 yk teze fasulye
2 yk pirinç pilavı

Sabah ve akşam harika. Tebrik ederim :) Öğlen acıkmadınız mı?

Iyi aksamlar bugun sabah 1 yumurta 1 dilim peynir ve sogus.oglen yagi aliis ton balikli salata 1 dilim ekmek aksam 4 kofte miktarinda kavrulmis kiymali salata 1 dilim ekmekle gunu tamamladim arada kefir ve yarim seftali yedim.900 kulac attim.bol miktarda su ve 1 fincan yesil cay la gunumu tamamladim.iyi geceler herkese

Valla süper. Fazlası eksiği yok. Her şey ideal. :)

U
Sabah
1 dilim ekmek
7-8 zeytin
1patça peynir
Domates salatalık cay
2-3 yk kadar taşlık

Öğle
Akşam
4-5 yk teze fasulye
2 yk pirinç pilavı

tasligi ilk defa duyiyorim bir diyet listesindediyete yardimci bir faktoru var mi

30 temmuz cumartesi
sabah kahvaltı yok düğün hazırlığından yetişemedim .
öğlen = pilic sis menü --500 kcal (menülerinde yazıyodu kalorisi)
ayran--362 kcal
ara= bisküvi pastası ---361
akşam = 1 süt mısır ---140 kcal

gece
kaçamağım oldu =sandviç domates peynirli 450 kcal
su : 3 lt toplam=1452
spor:30 dk yürüyüş

bugünden hiç memnun değilim ama dün niyeyse canım aşırı karbonhidrat çekti anlamadım hastalığıma üç gün kaldı belki ondandır ama genelde çikolata çekerdi canım dün resmen burnuma beyaz ekmek kokusu geliyodu :( bugün de sabah evde kavga ettim hiç iştihım yok hala bişeyler yemedim benim yeme düzenim duygularımla çok değişiyo zaten sınav yılımda strestten çat diye 15 kilo aldım bu yüzden .hala o sınav yılından kalan şu sıkılınca karbonhıdratın verdiği hazzı rahatlamak için kullanma huyumdan vazgecemedim aksine çok sinirlenirsem de iştahım kaçıyor .siz napıyorsunuz böyle durumlarda bir de nasıl motive oluyorusnuz

kittenlove kittenlove ben konyadayım mf 16binlerdeyim. Bu yüzden biraz üzgünüm istediğim bölüm gelmiyor :KK43: sen?

ben tıp okuyorum canım .bazen keşke diş yazsaydım dediğim oluyo bu sene valla ayda bi kere 4 saat anca dışarı çıkabildim o da sınav sonraları bir de maaşı da daha iyi diş hekimliğinin. tatmin olma açısından bana sorarsan ikisi de hekimlik tıp ta alan çok geniş.yani gelecekte nasıl bir çalışma şekli istediğine göre karar ver iki meslek te seni tatmin eder bilgi ve eğitim olarak .

ben tıp okuyorum canım .bazen keşke diş yazsaydım dediğim oluyo bu sene valla ayda bi kere 4 saat anca dışarı çıkabildim o da sınav sonraları bir de maaşı da daha iyi diş hekimliğinin. tatmin olma açısından bana sorarsan ikisi de hekimlik tıp ta alan çok geniş.yani gelecekte nasıl bir çalışma şekli istediğine göre karar ver iki meslek te seni tatmin eder bilgi ve eğitim olarak .

Ben aslında hiç diş düşünmemiştim hep tıp istedim. Bugünlerde el mecbur işte araştırdım. Hani daha az ders çalışılacak, 1 sene az, para yönünden iyi ve tabiki bir doktora göre yoğunlukları az. Ama valla biliyor musun o yoğunluğu, koşuşturmayı gerçekten isterdim. Tıp doktorluğu farklı diş hekimliği farklı duruyor gözümde. Ama yapacak bir şeyim de yok bugün yarın tercihimi yaparım hayırlısı neyse o olacak.. :(

ay konuya dalmak gibi olmasın ama öyle çok parası yok diş hekimliğinin bilen biri olarak yazıyroum hele devletteysen sadece çalışıyorsun ve karşılığını alamıyorsun şu anda eskidenmiş onlar bir diş hekimi olaraktan yazıyorum uzman olursan dr olarak gayet iyi kazanırsın ;) ha bu arada selam vermeye gelmiştim aslında :D

Back
X