• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkeslerden özür diliyorum değişik bir yaz yaşıyorum dünün cuma olduğunu gece fark ettim misafirim vardı evdede değildik onları gezdiriyorduk neyse inş bir daha olmaz

Arkadaşlar bu bahsettiğiniz sivi diyetinde hakkında biraz bilgi verirmisiniz.mesela çorba her türlü çorba mi kaç ogün yiyorsunuz corbayi ayranı ne kadar tuketiyorsunuz?

öğlen : tavuklu sandviç
bi kase yoğurt
akşam : iki kepçe yeşil mercimek

toplam ;640 kcal

spor : 2 mile leslie
15 dk pilates
su : 2.5

öğlen ne yiceğimi karar veremiyorum önerisi olan ?

bu arada sabah sandviç yedim beyaz ekmekten o yüzden dendeyi koruyacak doyurucu bişi düşünmem lazım

13.30da yeşil fasulye yemeği yedim. (260 kalori)
16.30da tavuk sote + 1 kaşık yoğurt yedim. (Gramını tahmini bol keseden girdim, yağıyla felan 634 kalori)

Birazdan da ağzıma tatlı bir şeyler girsin diye tatlı yoğurt vs yiyebilirim yersem onu da yazarım şu anlık 894 kalori :)

Merhabalar bu aralar can sıkıcı olaylar yaşıyorum ve sanki 2 gündür mitivasyonum dustu bugün arada derede olmadık şeyler araştırdım yine kendine çok kızıyorum sonra.böyle tatsız olaylardan sonra kendimi hep buzdolabının önüne attığım için aldım bu kiloları zaten :(

E esrayazar bende de bugünlerde çok kaçamak var gibi. kilo veremiyor gibi hissediyorum canım sıkılıyor olmadı 1-2 gün mola verip sonra geri başlayacağım.
kittenlove kittenlove sanırım akşam ben de biraz fazlaya gittim :D neyse geç uyuyorum o vakte erirler umarım :D

herkeslerden özür diliyorum değişik bir yaz yaşıyorum dünün cuma olduğunu gece fark ettim misafirim vardı evdede değildik onları gezdiriyorduk neyse inş bir daha olmaz

Haftaya telafi edersin artık abla :) Ne diyelim sağlık olsunn

günaydınnnn,
bu haftanın birincisi ben olacağımmmm duyduk duymadık demeyinnn :)
57,2 ile pazartesiye başlıyorsam cuma kesin kendi rekorumu kırarım.
hafta sonu da diyetsiz geçirdim halbuki
kendimi çok iyi hissediyorum

Back
X