- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanamıyorum ya bir üyenin farklı takıma gitmesi keşke daha önce yardım isteseydiniz canım
dünün menüsü
sabah : sahanda yumurta
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
akşam : bi tabak fasülye
bi pors. makarna
ayran
su : 2,5
spor : yine yok iki haftadır spor yapamıyorum :s
sağolun destekleri için inşallah yeni üyeler gelir de karşılıklı sohbet edebiliriz , destekleriniz için teşekkür ederim inşallah yakın zamanda toparlanır kendi kendime menü payşamaya devam ediyim bugün ben yine de :)
bugün leslie ile blogilates yapıcam inşallah hedefim o :) spor çok fark yaratıo iki haftadır yapmayınca fark ediyo insanSpor mutlaka olmalı Canımmmmenün güzel
bugün leslie ile blogilates yapıcam inşallah hedefim o :) spor çok fark yaratıo iki haftadır yapmayınca fark ediyo insan![]()
dünün menüsü
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
bi pors. makarna
ayran
Canim sen devam et ne yapiyorsan kendin icin yapiyorsunsağolun destekleri için inşallah yeni üyeler gelir de karşılıklı sohbet edebiliriz , destekleriniz için teşekkür ederim inşallah yakın zamanda toparlanır kendi kendime menü payşamaya devam ediyim bugün ben yine de :)
dünün menüsü
iki dilim kepek ekmeği
süzme peynir
bi pors. makarna
ayran
o zmn diğer takımlardan kişi alınıyor mu açıkçası ben de bi senle bir de bi kaç gün ayyulduz la konuştum diyet yapıp da karşılıklı konuşcak kişiler olmayınca devami gelmiyo konuşmanın
Kızlar tünaydın
Nasılsınız, napıyorsunuz??
Bende buradayiiim :) 8. Takımı toparladik sıra burada.. bizde 6. Takım olarak toparlandik ama bazen paylaşım azalınca hemen panik oluyorumyeni gelenlerden birini bize davet ederim ama sonra yönlendirmeler buraya :) haydi bakalım 3. Takım
İnanamıyorum ya bir üyenin farklı takıma gitmesi keşke daha önce yardım isteseydiniz canım
Evet canım gitmiş olsun yeni yeniden herşey güzel olacak 3.takımda buna inanıyorum. Capcanlı günleri gelecek İnşaAllah![]()
Selam arkadaşlar.. Ben de 5.takımın kaptan yardımcısıyım.. Kaptanım da yazmıs kapattırmayız takımı iyi demişsin..Bizim takıma yazdı az önce bi arkadaş buraya yönlendirdim.Gelir birazdan. Başka üyeler de buluruz size, siz de vazgeçmeyin lütfen.. Fırsat buldukça gelirim ben de sohbete.Takarım yavru kurtlarımı da peşime accık da burda çene çalarız nolacak
![]()
Selam arkadaşlar.. Ben de 5.takımın kaptan yardımcısıyım.. Kaptanım da yazmıs kapattırmayız takımı iyi demişsin..Bizim takıma yazdı az önce bi arkadaş buraya yönlendirdim.Gelir birazdan. Başka üyeler de buluruz size, siz de vazgeçmeyin lütfen.. Fırsat buldukça gelirim ben de sohbete.Takarım yavru kurtlarımı da peşime accık da burda çene çalarız nolacak
![]()
Selam kizlar cenaze dolayisiyla yoktum. Zaten izindeyim ama arada giriyordum. Takim kapatilirmi hic ne takimlar kurtarildi duzene giricek insallah. Sadece gercekten azimli takim arkadaslarina ihtiyacimiz var. Buraya hergun menusunu paylasip yorum yapicak kaynasacak duzenli azimli sorumluluk sahibi takimdaslar gerek.bu takim ne sohbetler gordu ne zayiflayanlar geldi gecti. Burasi buyuk firsat. Sosyal hayatinizda size bu denli destek verecek arkadaslar bulacaginizi pek sanmiyorum. Benim sahsi fikrim bu yonde. Dusunsenize bir grup arkadas birlikte zayifliyor. Size guc veriyor. Birlikten kuvvet dogar onemli olan inanc azim. Kolaymi oyle birdenbire kilo vermek. Sorarak danisarak olur bu isler. Iste bu takim bunun icin burda.
Hadi bir silkelenin hedefinizi gozden gecirin. Giymek istediklerinizi hayal edin. 3. Takim herzaman yaninizda yeterki siz burda olun. Biz zaten hep burdayiz![]()