• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Waoow buyuk basari tebrikler:KK9:
Bende nisan ayinda 95.5 ile girdim takima haziranda 75.5 ile izine ayrildim kilo aldim ama malesef suan ozel sebeplerden giremiyorum listeye ne yazikki benim hedefim 75ti 70e indirdim sonra baktim oluyo verebiliyorum devam edicem ama dedigim gibi simdilik mumkun degil oncesi sonrasi resmin varmi mreak ettim:)
çok kilo almadım de:) özel durum diyince hamile misin acaba dedim

108 kilodan 60 oldum canım. Ama öyle kolay olmadı tabi yaklaşık 1.5/2 seneyi buldu. Ve şimdi ki hedefim 55 bakalım onuda olayım mezun olacağım İnşaAllah :KK48:

Sende durumlar nedir canım?
hay maşallah bizde 10 kiloyu veremedik gitti ne iradesizim ya:(

MENÜ
sabah : kepek ekmeği sanviç
öğlen : köfte
yogurtlu arpa şehriye salatası
akşam: kuru fasülte
bi kase yoğurt

Günaydınnn kardeş takımcım
Valla beklemedeyim yeni üye gelse hemen size postalıcam ama zayıflamak isteyen türk kadını kalmamış heralde
Nede olsa milletce incecik bi toplumuz :KK70:

Zerosima Zerosima kaptancım nerelerdesin 2 gündür gözükmemişin

Canım bizde de 3-4 kişi geldi kaçtı 3 kişi de geliyor ama arada 4 kişi sadece sürekli takimdayiz panik oluyorum öyle olunca :)
inşallah kalıcı üyelerimiz olacak toplanacağı z

Aaa olur nu öyle sen geleceksin ki her an gelmiş olabilecek üye boş bulmayacak buraları baktin olmuyor etiketle beni damliyim hemen

İnşallah cnm benim saolasın :)

Canımmm evet farkındayım ama lütfen karamsarlık yapma. Herşey düzelecek zaman lazım sadece. Bitirmek en son çare ok ?

Rica ederim ne demek her zaman yanındayım. Bir sıkıntı olduğunda yada sıkılınca etiketle koşarak gelirim beybi :KK200: capcanlı günler gelecek sen merak etme

Çok tşk ederim canımsınn iyiki varsınız :)

merhaba bayanlar sağolun sayenizde calılık gelmiş dün sporumu yaptım güzel bi başlangıç oldu bugün eve 10 da anca girdim işte .
bir arkadaşın doğum günüydü akşam tatlı yedik diyet şaştı ama;

sabah : kepek ekmeği sandviç
öğlen : kuru fasülye
ayran
akşam : tatlı :KK22:
merhaba bayanlar sağolun sayenizde calılık gelmiş dün sporumu yaptım güzel bi başlangıç oldu bugün eve 10 da anca girdim işte .
bir arkadaşın doğum günüydü akşam tatlı yedik diyet şaştı ama;

sabah : kepek ekmeği sandviç
öğlen : kuru fasülye
ayran
akşam : tatlı :KK22:

Tatlıdan sonra eminim düzeltmissindir cnm :)

Back
X