• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hemen ben cevaplayayim bende koşu bandı var bi saat dizi izleyerek yürüyorum hızlı tempo arkasından yarım saat jillian michael diye bi kadın var onun videolarini indirdim lap topa ondan yapıyorum
jıllıan mıcheal ı yapan insana ben hayret ediyorum ya :D yapılıyor da sonraki günkü acı anlatılmaz yaşanır arada kendime meydan okuma adına yapıyorum ben de :)

Ben de sevmiyorum tarcini ama türk kahvesine yarım çay kaşığı koyuyorum hem şeker gibi tatlı oluyor bi de ayıptır söylemesi kabızlık sorunum var ona da şöyle bi çözüm buldum geceden bi kabuk tarçın iki kayısı bi ceviz bi bardak suya koyup sabahlari aç karnına içiyorum en etkilisi bu oldu bende
Benimde kabızlık sorunum var ya bu dediğin iyi geliyor mu

jıllıan mıcheal ı yapan insana ben hayret ediyorum ya :KK70: yapılıyor da sonraki günkü acı anlatılmaz yaşanır arada kendime meydan okuma adına yapıyorum ben de :)
Düzenli yapınca acı maci kalmıyor, üst bacağım bariz şekilde inceldi diyebilirim ama göbek yerinde duruyor :kızgın: onu da aranıza katılınca halledicem :halay:

Ben bugün yazıyorum
Sabah: 1 domates 2 dilim peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
Öğlen: karnabahar yemeği yaptım zeytin yağlı bi tabak ondan yedim ekmeksiz
Akşam: öğlenin aynısı
2 litre suyumu da içtim bitiii bu kadar :)

( 28 yaş kilo 90 hedef 70 boy 1.72) :)

Düzenli yapınca acı maci kalmıyor, üst bacağım bariz şekilde inceldi diyebilirim ama göbek yerinde duruyor :kızgın: onu da aranıza katılınca halledicem :halay:
Yaaa benimde bu ikinci doğumdan sonra göbeğim çok iğrenç Can'ım ya Nasıl gidecek bu göbek :(

Ben bugün yazıyorum

Oldukça iyi bir menü

Ben bugün yazıyorum

Günaydınlar kızlarr..
menün çok güzel canım...hafta sonu olmasına rağmen hiç bozmamışsın..
senin bu 90 kilo cuma günü tartıldığın kilomu..??

dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ezine peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek..şekersiz çay..(valla zorlanıyom ama deniyorum en azından)
arada bir elma..
öğlenle akşam birleşti..1 tabak et kavurması, 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran..4 adet acı biber..
akşam 7 gibi bir dilim tah tahıllı ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim..bu birazcık kaçamak gibi oldu:kk77::kk77:
40 dk yürüyüş 2 lt su..
(34 yaş ,82.1 kilo, boy 1.65, öğretmen)

dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ezine peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek..şekersiz çay..(valla zorlanıyom ama deniyorum en azından)
arada bir elma..
öğlenle akşam birleşti..1 tabak et kavurması, 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran..4 adet acı biber..
akşam 7 gibi bir dilim tah tahıllı ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim..bu birazcık kaçamak gibi oldu:kk77::kk77:
40 dk yürüyüş 2 lt su..
(34 yaş ,82.1 kilo, boy 1.65, öğretmen)
Iyi baslamissin aslında ama malesef tabi benim fikrim kavurma çok yagli değil mi bir tabak birde biraz fazla canin çok şekerli isterse kuru kayısı tavsiye ederim hem isteğini gideriyor hemde tokluk veriyor
(29 yaş boy 165 kilo 96.7 cuma günkü kilom)

kilo farkın çok yok senin onun için gayet güzel bir liste . arada kaçamak olur önemli olan sonrasında yola devam etmek :KK66:
(23 yaşında üniv. öğrencisi anne değel :-) hedef 60 kg kilo 67,7 boy:165 )
Dün diil at etmeye çalıştım ama haftasonları beni zorluyo eşim evde olunca dışarıda falan yemek yiyoruz. Valla hafta içi çok daha az yiyorum. :dua:

aslında çok büyük bir avantajım var...günde 2 bardak çay içiyorum en fazla...yani şeker çokkullanmıyorum...tabi tümden bıraksam daha iyi olacak
Evet ne kadar az o kadar iyi en azından günde bir demlik çay içenlerde değilsin bu çok iyi. Zaten çayın fazlası kansızlik yapıyor

Back
X