• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bu haftasonları beni bitiriyor.
Sabah: yumurta, 2 parça dil peyniri, 3 dilim ekmek (malesef ) , 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Öğlen: şehriye çorba, 3 yemek kaşığı taze fasulye bir dilim ekmek
Ara:nescafe 2 si bir arada
Akşam: yarım kase yoğurt çorbası, fırında tavuk, 3 yemek kaşığı pure, 2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç, salata

Akşam bk akrabamıza yemeğe gittik malesef menü böyle oldu ama ara öğün yapmadım. Yemek sonrası tatlı vs yemedim. Valla şu haftasonu bitse normal düyeye dönebilsem.
Her zaman yazmayı unutuyorum şimdi yazayım hatırlatmayı ( 33 yaşındayım boyum 170 kilom 66. Bir tane kızım var 15 aylık hala emziriyorum)

Kahvaltımi yaptım
1 yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık
3 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
Zayifladigimi düşünüyorum bugün elma diyetinin 3. Günü yarın sabah tartilacagim

Sabah: yumurta, 2 parça dil peyniri, 3 dilim ekmek (malesef ) , 1 yemek kaşığı tahin pekmez
Akşam: yarım kase yoğurt çorbası, fırında tavuk, 3 yemek kaşığı pure, 2 yemek kaşığı yoğurtlu havuç, salata

Akşam bk akrabamıza yemeğe gittik malesef menü böyle oldu ama ara öğün yapmadım. Yemek sonrası tatlı vs yemedim. Valla şu haftasonu bitse normal düyeye dönebilsem.
Her zaman yazmayı unutuyorum şimdi yazayım hatırlatmayı ( 33 yaşındayım boyum 170 kilom 66. Bir tane kızım var 15 aylık hala emziriyorum)
Bence kilon iyi e daha bebekde var tahinli pekmezin kalorisi çok olabilir bazen masum görünün minicik kaçamaklar ekmekten daha kalorili olabilir yine önerim sade icebiliyorsan kahveyi sade çimen metabolizmayı hızlandırıyor 2si bir arada da süt tozu var yagli olabilir

Bence kilon iyi e daha bebekde var tahinli pekmezin kalorisi çok olabilir bazen masum görünün minicik kaçamaklar ekmekten daha kalorili olabilir yine önerim sade icebiliyorsan kahveyi sade çimen metabolizmayı hızlandırıyor 2si bir arada da süt tozu var

dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber ezine peynir 2 dilim tam tahıllı ekmek..şekersiz çay..(valla zorlanıyom ama deniyorum en azından)
arada bir elma..
öğlenle akşam birleşti..1 tabak et kavurması, 2 dilim tam tahıllı ekmek ayran..4 adet acı biber..
akşam 7 gibi bir dilim tah tahıllı ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim..bu birazcık kaçamak gibi oldu:kk77::kk77:
40 dk yürüyüş 2 lt su..
(34 yaş ,82.1 kilo, boy 1.65, öğretmen)
Nutella :KK12:

Misafirlige gittigimizde en sagliklilarini yemeye ozen gosterelim.bir keresinde diyetimin 3. Gunuydu yanlis hatirlamiyorsam 5 cayina gittim sadece marul yemistim. Dusunun oda en zor gunleriydi ilk gunleri atlattikmi zaten alisiyo bunye belli bir sure sonra.

Kahvaltımi yaptım
1 yumurta
2 dilim ekmek
Domates salatalık
3 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
Zayifladigimi düşünüyorum bugün elma diyetinin 3. Günü yarın sabah tartilacagim
Kahvaltinda ekmegi 1 dilime dusurup yesillik ve ceviz eklemeyi dene canim

Back
X