• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sevgili arkadaşlar çocuklarım çok hasta mevsim geçişi sanırım ondan ikiside Boğaz'ları kulakları çiğerleri iltihaplanmış buraya bi süre yazamayabilirim mazur görün fırsatım oldukça yazmaya çalışırım inşallah iyi geceler
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırlar. Önemli olan sağlık. Bi burdayız bekliyoruz seni.

ya ben bu menüleri görünce çok fazla yiyorum gibi hissdiyorum...eğer vücudun buna alışıksa bişey diyemiyeceğim ama çok az değil mi..
Canım bende çok az yiyemem. Sağlıklı da bulmuyorum açıkçası. Yemek yemek hayat enerjisi sağlıyor sonuçta. Önemli olan senin şu an ki beslenmenle kilo verip vermediğin. Eğer yavaştan olsa veriyorsan hiç dert etme devam et sen kendi menüné. Ben hep düşünürüm bu grupların motivasyon faydası var ama bazı böyle zararlarıda oluyor insan kendini başkalarıyla kıyaslıyor halbuki ki herkesin kendine özel bir bedeni var. Başkasının kilosu boyu ile aynı değil ki ölçülerin beslenme aynı olsun. Ayrıca hareketlilik faktörü var mesela. Ona göre de aldığın kalori miktarı değişmeli. Haftada 1 kg vermek sağlıklı olan. Daha fazlası hep su kaybı. Diyet bırakılınca hızla geri geliyo. Ayrıca yaptığın diyet tüm ömür yapamayacagin türden olmamalı. Yani sen vücudu diyet suresince günde 500 kalori almaya alıstırırsan diyetin bitip 1500 kalori almaya başladığında bir kaç hafta vücudun tolore eder sonra hızla geri kilo almaya başlarsın. Hemde normalde bir insan 1500 kalori ile kilo almazken sen almaya başlarsın çünkü vücut şunu bilir her an tekrar 500 kalori gelebilir ve ben aç kalabilirim yağ depolamalıyım. Buna diyetisyenler beyinde kıtlık alarmı diyolar.
Ben tüm bunları nereden biliyorum dersen birincisi 17 yaşından beri normal kiloda kalmaya calısıyorum çünkü tüm ailem obez. Hayatımda 4 kez diyetisyene gittim ve güzel kilolar verdim. Senenin büyük kısmı spor yaparım. Şu gün ailem gibi olmamamın tek sebebi benim her zaman kontrollü olmaya çalışmam. Gittiğim diyetisyenlerden, spor hocalarından ve okuduğum bir ton diyet ve beslenme kitabından öğrendiklerim ve malesef tecrübe ederekte doğru olduğunu bildiğim gerçekler bunlar. Lafı çok uzattım. Velhasıl kelam çok az yiyerek kilo vermek bir ilizyon sadece. Haftada 1 kg sağlık için doğru olandır. Koca bir hayat var önümüzde bu beden bizim acelesi yok yeter ki sağlıklı olsun.

Merhaba kızlarr. Aranıza yeni geldimm. Umarım bir kaç ay sonra bu gruptaki herkes istediği kiloya ulaşmış olur ve bayrağı başlarına bırakır. Hatta bu bayrağı kimse almasa daha iyi :)

Evet okudum. 22 yaşındayım. 163 164 boylarındayım. Tam kestiremiyorum :) 71 kiloyum. 60 kilodan 1 ay gibi bir sürede 71 kiloya çıktım. 1 yıldır bu yağlarla kaynaşmıştık ki , geçen yıl aldığım pantolonlara girebilsem bile içine zorla sokulmuşum gibi durduğunu fark ettim. Yansan sarkanlar da cabası. Öğrenciyim sayılır. mezun olmama 2 ders kaldı. yüksek lisansa hazırlanıyorum. Sabahtan akşama kadar evde olduğum için aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor. Hele diyet yapayım deyince gidip çikolata kaşıklıyorum. Pskolojimi hazırlamak çok zor :KK43: Böyle işte :)

Hoşgeldinn cnm ilk başta gerçekten istediğine karar verirsen emin ol hiç bişey gözüne gelmez istikrarla devam edersin ;)

Kızlar az bu gün ölçülü yemeye çalışsamda olmadı. İnternette güzel bir spor var 30 dakikada 500 kalori yaktırıyor. Onu yapacaktım. Başladım. 10 dakika sonra bunaldım ve bıraktım. Az önce buldum. Gerda ile zumba diye video. Hem oynadım hem terledim. 24 dakika yaptım. Zumba bana 24 dakikada 358 kalori yaktırmış. Buda nerdeyse diyetli bir öğün demek. Mükemmel terlettirdi.

Süper ayrıca üstte sormuşsun istediğin diyeti uygulayabilirsin kimseye kural koymuyoruz cnm

Kızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen
Sabah: 2 zeytin 3 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Öğlen: üç tane biber dolması
Akşam: 1 tane biber dolması

Ya ben iki gündür kalorili şeyler yiyorum ama yarın yemicem sözz veriyorum :110: yediğimde çok mutsuz oluyorum :KK43:

( 28 yaş iki çocuk annesi kilo 90 hedef 70 boy 1.72 )

Evet bayağı kalorili bir gün olmuş :)

Selamlar sevgili 3.takımın güzel hatunları :KK3: Ben 5.takımın kaptan yardımcılarından Özge.. Size takımımızdan kocamaann sevgiler getirdim :KK68:

Yeni üyelerinizle kaynaştınız mı ne durumlardasınız keyifler yerinde mi diye uğrayıp bi hal hatır sorayım dedim :KK66:

Hoşgeldinn cnm çok şükür maşallah diyelim şimdilik iyi gidiyor :)

Kızlar günaydın dün ki menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 2 parça beyaz peynir, domates salatalık ( ekmek yemedim yerine 2 yumurta yedim)
Ara: nescafe
Ögle: bi kase mantar çorbası, 2 dilim ekmek
Ara: Light süt ve muz
Akşam: patates püresi ve haşlama et. Miktarı tepelere olmayan bir yemek tabağı kadardı.
Gece: kuşburnu çayı ve biraz leblebi

Menü güzel yalnız leblebi kabız yapar diye biliyorumm

Merhaba arkadaşlar bugün tartildim 95.7 kiloyum 6 gün içinde 4 kilo verdim ilk iki gün elma detoksuyla 3 kilo sonraki 4 gün elma diyetiyle 1 kilo verdim yani 6 gunde 4 kilo verdim başlangıçta 99.8 dim bu sabah kahvaltıda kendimi odullendirecegim doyana kadar yiyecem ama sadece kahvaltı öğle ve akşam elmayla devam spor hiç yapmadım ama yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüş yapicam yaptıklarımı paylaştım ama isteyen olursa 6 günü toplu paylasirim

Süpersinn cnmm

Kızlaar. Günaydın. sabah tartıldım. 71,2 çıktı kilom. Kahvaltım;
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ( küçük küçük dilimdi) 100 kalori
1 çay kaşığı çemen 5 kalori
2 tane ufak közlenmiş yeşil biber. 5+5 10 kalori
Yarım omlet ( az yağlı ) 70 kalori
Yarım salatalık 12 kalori
5 tane yeşil zeytin 30 kalori
2 kaşık yoğurt ( sadece yarısını yiyebildim ) 30 kalori
2 fincan şekersiz çay ( şekeri bırakalı 5 6 ay olduğu için hiç zorlanmadım. ) 0 kalori
2 bardak su
NE KADARDA ÇOK YEMİŞİM GİBİ DEĞİL Mİ? közlenmiş biber o kadar ufaktı ki, tek ısırıkta bitti bir tanesi, çemen de bir çay kaşığı idi ekmeğimin tadı değilsin diye :) Bu kadar çook yemişim gibi dursa da toplam da 257 kalori. Hem karnım hem gözüm doydu :KK70:

Aynen tek tek yazınca çok gibi duruyor ama miktarlar az afiyet olsunn tatlımm

yaa ben de elma olayına girmeyi düşünüp düşünüp vazgeçiyorum. Babam kızıyor sadece elmayla beslenilmez sen 150 kilo değilsin, az az yiyerek de verebilirsin diye. Onu dinlemek işime geliyr açıkçası sadece elma yiyince hiç sevmediğim ağzıma bile alamadığım ciğer bile güzel kokmuştu burnuma :KK70: ama az az yiyerek de daha geç zayıflarım diye korkuyorum :KK43: sen çok güzel vermişsin canım. Darısı başıma.

Ay olur mu cnm asıl şok diyetler çok sağlıksız mesela ben diyet yaparken herşeyi yiyordum hiç bir yemekten kısmadım sadece ekmeği kestim porsiyonlarımı azalttım o kadar ve çokta güzel kilo verdimm

Günaydın.
Artık burdayım internet sorunum tamamen çözüldü çok şükür.
Dünün raporunu vereyim.

Kahvaltı:
Yok

Öğle:
Yarım porsiyon lahmacun

Ara:
Nescafe /sade

Akşam:
1 kase tarhana
2 küçük dolma biber/ ciddi anlamda küçüktü
Salata

Spor:
1 saat yürüyüş

Bence güzel bende böyle beslenirdim ama normal geliyor o yüzden :)

Sevgili arkadaşlar çocuklarım çok hasta mevsim geçişi sanırım ondan ikiside Boğaz'ları kulakları çiğerleri iltihaplanmış buraya bi süre yazamayabilirim mazur görün fırsatım oldukça yazmaya çalışırım inşallah iyi geceler

Gweçmiş olsunn cnm aman çocuklar iyi olsun da sen yine yazarsınn

Merhabalar. Baslangic icin kilo 66 hedefim 54 boy 157 nekadar zamanda vermem en saglikli bilmiyorum. 1 senedir durdu kilo verme surecim.bu arada herkese basarilar surecte :)

Hoşgeldinn cnm ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edip etmediğini söylersen deneme sürecin başlar

Günaydınlar kızlar dün gelemedim hesap kitapla uğraşıyorum beynimm dolu valla sabah işe başlamadan hemen buraya geleyim dedimm gelirim yine ara ara öptüm hepinizi :KK15:

Kızlar dün 200 gram vermişim. İlk defa böyle diyet yapıp sağdık kalıp sabah tartıda biraz eksik çıktığımı gördüm. 1 gün için 200 gram iyi mi, o başka bişey midir ki ödem mödem. Pekte anlamıyom bu işlerden ama .

1 elma
Canım bende çok az yiyemem. Sağlıklı da bulmuyorum açıkçası. Yemek yemek hayat enerjisi sağlıyor sonuçta. Önemli olan senin şu an ki beslenmenle kilo verip vermediğin. Eğer yavaştan olsa veriyorsan hiç dert etme devam et sen kendi menüné. Ben hep düşünürüm bu grupların motivasyon faydası var ama bazı böyle zararlarıda oluyor insan kendini başkalarıyla kıyaslıyor halbuki ki herkesin kendine özel bir bedeni var. Başkasının kilosu boyu ile aynı değil ki ölçülerin beslenme aynı olsun. Ayrıca hareketlilik faktörü var mesela. Ona göre de aldığın kalori miktarı değişmeli. Haftada 1 kg vermek sağlıklı olan. Daha fazlası hep su kaybı. Diyet bırakılınca hızla geri geliyo. Ayrıca yaptığın diyet tüm ömür yapamayacagin türden olmamalı. Yani sen vücudu diyet suresince günde 500 kalori almaya alıstırırsan diyetin bitip 1500 kalori almaya başladığında bir kaç hafta vücudun tolore eder sonra hızla geri kilo almaya başlarsın. Hemde normalde bir insan 1500 kalori ile kilo almazken sen almaya başlarsın çünkü vücut şunu bilir her an tekrar 500 kalori gelebilir ve ben aç kalabilirim yağ depolamalıyım. Buna diyetisyenler beyinde kıtlık alarmı diyolar.
Ben tüm bunları nereden biliyorum dersen birincisi 17 yaşından beri normal kiloda kalmaya calısıyorum çünkü tüm ailem obez. Hayatımda 4 kez diyetisyene gittim ve güzel kilolar verdim. Senenin büyük kısmı spor yaparım. Şu gün ailem gibi olmamamın tek sebebi benim her zaman kontrollü olmaya çalışmam. Gittiğim diyetisyenlerden, spor hocalarından ve okuduğum bir ton diyet ve beslenme kitabından öğrendiklerim ve malesef tecrübe ederekte doğru olduğunu bildiğim gerçekler bunlar. Lafı çok uzattım. Velhasıl kelam çok az yiyerek kilo vermek bir ilizyon sadece. Haftada 1 kg sağlık için doğru olandır. Koca bir hayat var önümüzde bu beden bizim acelesi yok yeter ki sağlıklı olsun.
çok güzel bilgiler canım..çok teşekkür ederim..katılıyorum sana..
mesela ben diyete başlamadan önce herkes bana ne kadar çok yiyosun buna rağmen çok kilolu görünmüyosun diyordu..82 kiloyum ama 40 beden giyiyorum..yaptığım yürüyüşeri başkası yapsa kopardı herhalde..vücudum çok sıkıdır..

1 elma

çok güzel bilgiler canım..çok teşekkür ederim..katılıyorum sana..
mesela ben diyete başlamadan önce herkes bana ne kadar çok yiyosun buna rağmen çok kilolu görünmüyosun diyordu..82 kiloyum ama 40 beden giyiyorum..yaptığım yürüyüşeri başkası yapsa kopardı herhalde..vücudum çok sıkıdır..
Kas dokusu sıkı ve ağırdır. aynı miktarda kas ve yağ yanyana koyun yağ 4 katı büyük görünür. İnternetten yağ ve kas yazıp google a çıkan fotolara bakabilirsin. Kaslı isen yağlı birine göre çok zayıf görünürsün ve kas dokusu yağdan çok kalori yakar. Yani daha çok yer ama kilo almazsın :) bende bilgiler derya :))

Kızlar dün 200 gram vermişim. İlk defa böyle diyet yapıp sağdık kalıp sabah tartıda biraz eksik çıktığımı gördüm. 1 gün için 200 gram iyi mi, o başka bişey midir ki ödem mödem. Pekte anlamıyom bu işlerden ama .

Canim ilk baslarda odem gidermis. O yuzden ilk gunlerde fazla kilo kaybedersin bu normal.

Back
X