- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
BU HAFTA HİÇ SPOR YAPMADIM.
SU İSE GÜNDE 5 ŞİŞE YARIM LİTRE BİTİRİYORUM FIX.
su güzel gayet 2,5 litre içiyorsun sporda yaparsan tabi daha etkili olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU HAFTA HİÇ SPOR YAPMADIM.
SU İSE GÜNDE 5 ŞİŞE YARIM LİTRE BİTİRİYORUM FIX.
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ BİR IKI HAFTA BIR BOCALAMA DONEMI GECIRDIM.
O YUZDEN KONTROL GITMISTI.
BU SABAH TARTI:65,6 GOSTERDI.
su güzel gayet 2,5 litre içiyorsun sporda yaparsan tabi daha etkili olur
KASIM SONUNA KADAR BENI MAZUR GOR KAPTAN
Merhabalar , öncelikle takıma davet edildiğim için teşekkür ederim. Kilom en son 70lerdeydi. 1.69 boyundayım 26 yaşındayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. haftasonu bir tartı alıp kilomu net olarak size ileteceğim. Yeni olduğum için yanlış birşey yaparsam lütfen beni uyarın. herkese teşekkür ederim :)
içten karşılamanız için teşekkür ederim :)Hoşgeldin cnm aramıza burda yapman gereken hergün günlük menünü,sporunu içtiğin su miktarını paylaşmak burda paylaşılan menülere kendi bildiğince yorum yapmak ve bizlerle kaynaşmak :)
Devamlı burda olursan zaten motivende o kadar yüksek olur ara ara boşluklar oluyor ama ben genelde burda olmaya çalışıyorum takıldığın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin cnm :)
içten karşılamanız için teşekkür ederim :)
ozaman başlayayım menüme.
Ben çalıştığım için masabaşındayım.çok hareketli bir hayatım yok. ama her akşam leslie sansone 3mil yapıyorum.1 haftadır.
sabah:
Uyandığımda 2 bardak su içiyorum.
1haşlanmış yumurta , 2 zeytin ,biraz dereotu , küçük parça peynir ve şekersiz çay.
Öğlen:
(yemek firmasından ne gelirse :) ) fakat makarna pilav kızartma yemiyorum. çorba ve sebze yemeği yada et yemeği yiyorm. yoğurdumu yiyorm.
Akşam:
haftalık menümü buzdolabına koydğm için
örneğin biraz çorba sonra yanına pırasa yiyorum ve salata.
sonra gelsin leslie sansone :)
1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum. tartı alıcam yarın inşallah. güncel kilomu paylaşıcam. :)
TeşekkürlerTEBRİK EDERİMMMM:)
HoşgeldiiinMerhabalar , öncelikle takıma davet edildiğim için teşekkür ederim. Kilom en son 70lerdeydi. 1.69 boyundayım 26 yaşındayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. haftasonu bir tartı alıp kilomu net olarak size ileteceğim. Yeni olduğum için yanlış birşey yaparsam lütfen beni uyarın. herkese teşekkür ederim :)
Ben de öyle umuyorum canım :) kaptanım ve takım arkadaşlarımın da desteğiyleMenün güzel olmuş eminimki patates çok değildir ben beğeniyorum senn menülerini en kısa zamanda sonuç alacaksın böyle giderse :)
hoşbuldummmm :) inşallah hepberaber veririz kiloları :)Hoşgeldiiinben de yeniyim umarım birbirimize destek oluruz ve çok iyi kilolar veririz beraber:)
Evet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)Afiyet olsunakşam menümüz benzermiş:)
Ben de bugünkü menümü yazayım yarın evde olmayacağım unutmayayım:)
Sabah 07.00 1 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dlm kaşar, 2 ceviz, yarım yeşil elma
Öğle 12.15 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı sebze yemeği
Ara 17.00 1 mandalina
Akşam 19.30 1 kase yoğurt 1 tabak az zeytin yağı ve limon eklenmiş haşlanmış karnabahar
Normalde ara yapmıyorum ama saati biraz geciktirince çok yemiyim diye![]()
Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisikletEvet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)

Ben 1 haftadir yapiyorum. Cok memnunum. Aslinda spor salonu var oldugum yerde. Fakat inmeye useniyorum:)) leslie bana cok iyi geldi. Inan her zaman giydgm tisortum bol gelmeye basladi. Toparlamaya basladi beni. Pilates lastikli olan 3mili yapiyorum ben. Cok iyi oluyor. Tavsiye ederim :)Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisiklet
Leslie çok duyuyorum bi denesem iyi olacak :) malum yağmurlar yakında başlar![]()
Ben de öyle umuyorum canım :) kaptanım ve takım arkadaşlarımın da desteğiyle
Patates e gelince evet 4 dilim kadardı![]()