• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 491.Etap***

maruuram: (65,8/65,6/0,2/%0,15) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
betnaz: (86,7///%)

canparem07: (79,5/79/0,5/%0,63) hamilelik nedeni ile izne ayrılmak istiyor

3.Takım ortalaması : %

betnaz betnaz hiç görünmüorsun canım

Merhabalar , öncelikle takıma davet edildiğim için teşekkür ederim. Kilom en son 70lerdeydi. 1.69 boyundayım 26 yaşındayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. haftasonu bir tartı alıp kilomu net olarak size ileteceğim. Yeni olduğum için yanlış birşey yaparsam lütfen beni uyarın. herkese teşekkür ederim :)

Merhabalar , öncelikle takıma davet edildiğim için teşekkür ederim. Kilom en son 70lerdeydi. 1.69 boyundayım 26 yaşındayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. haftasonu bir tartı alıp kilomu net olarak size ileteceğim. Yeni olduğum için yanlış birşey yaparsam lütfen beni uyarın. herkese teşekkür ederim :)

Hoşgeldin cnm aramıza burda yapman gereken hergün günlük menünü,sporunu içtiğin su miktarını paylaşmak burda paylaşılan menülere kendi bildiğince yorum yapmak ve bizlerle kaynaşmak :)

Devamlı burda olursan zaten motivende o kadar yüksek olur ara ara boşluklar oluyor ama ben genelde burda olmaya çalışıyorum takıldığın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin cnm :)

***3. Takım 491.Etap***

maruuram: (65,8/65,6/0,2/%0,15) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
betnaz: (86,7///%) bildirimde bulunmadı
canparem07: (79,5/79/0,5/%0,63) hamilelik nedeni ile izne ayrılmak istiyor

3.Takım ortalaması : % 0,260

Hoşgeldin cnm aramıza burda yapman gereken hergün günlük menünü,sporunu içtiğin su miktarını paylaşmak burda paylaşılan menülere kendi bildiğince yorum yapmak ve bizlerle kaynaşmak :)

Devamlı burda olursan zaten motivende o kadar yüksek olur ara ara boşluklar oluyor ama ben genelde burda olmaya çalışıyorum takıldığın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin cnm :)
içten karşılamanız için teşekkür ederim :)
ozaman başlayayım menüme.
Ben çalıştığım için masabaşındayım.çok hareketli bir hayatım yok. ama her akşam leslie sansone 3mil yapıyorum.1 haftadır.

sabah:
Uyandığımda 2 bardak su içiyorum.

1haşlanmış yumurta , 2 zeytin ,biraz dereotu , küçük parça peynir ve şekersiz çay.

Öğlen:
(yemek firmasından ne gelirse :) ) fakat makarna pilav kızartma yemiyorum. çorba ve sebze yemeği yada et yemeği yiyorm. yoğurdumu yiyorm.

Akşam:
haftalık menümü buzdolabına koydğm için
örneğin biraz çorba sonra yanına pırasa yiyorum ve salata.

sonra gelsin leslie sansone :)

1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum. tartı alıcam yarın inşallah. güncel kilomu paylaşıcam. :)

içten karşılamanız için teşekkür ederim :)
ozaman başlayayım menüme.
Ben çalıştığım için masabaşındayım.çok hareketli bir hayatım yok. ama her akşam leslie sansone 3mil yapıyorum.1 haftadır.

sabah:
Uyandığımda 2 bardak su içiyorum.

1haşlanmış yumurta , 2 zeytin ,biraz dereotu , küçük parça peynir ve şekersiz çay.

Öğlen:
(yemek firmasından ne gelirse :) ) fakat makarna pilav kızartma yemiyorum. çorba ve sebze yemeği yada et yemeği yiyorm. yoğurdumu yiyorm.

Akşam:
haftalık menümü buzdolabına koydğm için
örneğin biraz çorba sonra yanına pırasa yiyorum ve salata.

sonra gelsin leslie sansone :)

1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum. tartı alıcam yarın inşallah. güncel kilomu paylaşıcam. :)

Oo süper benimde tek derdim bu hareketsizlik masa başı çalışınca öyle oluyor ama bende devamlı yaptım ve başardım eminim sende başaracaksın cnm :)

Hoşgeldiiin :KK16: ben de yeniyim umarım birbirimize destek oluruz ve çok iyi kilolar veririz beraber:)

Menün güzel olmuş eminimki patates çok değildir ben beğeniyorum senn menülerini en kısa zamanda sonuç alacaksın böyle giderse :)
Ben de öyle umuyorum canım :) kaptanım ve takım arkadaşlarımın da desteğiyle:KK16:
Patates e gelince evet 4 dilim kadardı:KK54:

ayy inşallah :) zerosima
Hoşgeldiiin :KK16: ben de yeniyim umarım birbirimize destek oluruz ve çok iyi kilolar veririz beraber:)
hoşbuldummmm :) inşallah hepberaber veririz kiloları :)

Ben akşam menümü yazıyım.

Eve geç geldim malum trafik. 7 de geldim.

Brokoli yptm limonladım. ve mantar tatlı kırmızı biber ve havuçtan yağsız sote yaptm. şu saate kadar 2 lite su ve 2 bardak çay 1 bardak yeşil çay içtim :)

Afiyet olsun :kk77: akşam menümüz benzermiş:)
Ben de bugünkü menümü yazayım yarın evde olmayacağım unutmayayım:)
Sabah 07.00 1 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dlm kaşar, 2 ceviz, yarım yeşil elma
Öğle 12.15 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı sebze yemeği
Ara 17.00 1 mandalina
Akşam 19.30 1 kase yoğurt 1 tabak az zeytin yağı ve limon eklenmiş haşlanmış karnabahar
Normalde ara yapmıyorum ama saati biraz geciktirince çok yemiyim diye:(

Bi deee bugün spor yapamadım:( 2.5 litre su ve aralarda 1 sade kahveyle 1 kupa form çay içtim...

Afiyet olsun :kk77: akşam menümüz benzermiş:)
Ben de bugünkü menümü yazayım yarın evde olmayacağım unutmayayım:)
Sabah 07.00 1 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dlm kaşar, 2 ceviz, yarım yeşil elma
Öğle 12.15 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı sebze yemeği
Ara 17.00 1 mandalina
Akşam 19.30 1 kase yoğurt 1 tabak az zeytin yağı ve limon eklenmiş haşlanmış karnabahar
Normalde ara yapmıyorum ama saati biraz geciktirince çok yemiyim diye:KK43:
Evet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)

Evet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)
Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisiklet :KK49:
Leslie çok duyuyorum bi denesem iyi olacak :) malum yağmurlar yakında başlar :halay:

Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisiklet :KK49:
Leslie çok duyuyorum bi denesem iyi olacak :) malum yağmurlar yakında başlar :halay:
Ben 1 haftadir yapiyorum. Cok memnunum. Aslinda spor salonu var oldugum yerde. Fakat inmeye useniyorum:)) leslie bana cok iyi geldi. Inan her zaman giydgm tisortum bol gelmeye basladi. Toparlamaya basladi beni. Pilates lastikli olan 3mili yapiyorum ben. Cok iyi oluyor. Tavsiye ederim :)

Ben de öyle umuyorum canım :) kaptanım ve takım arkadaşlarımın da desteğiyle:KK16:
Patates e gelince evet 4 dilim kadardı:KK54:

İyi 1 dlim ekmek yerine geçer :) azmış inş başaracaksın tabi cnm durun size öncesi sonrası atayım motive olsunn

Back
X