• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy inşallah :) zerosima

hoşbuldummmm :) inşallah hepberaber veririz kiloları :)

Ben akşam menümü yazıyım.

Eve geç geldim malum trafik. 7 de geldim.

Brokoli yptm limonladım. ve mantar tatlı kırmızı biber ve havuçtan yağsız sote yaptm. şu saate kadar 2 lite su ve 2 bardak çay 1 bardak yeşil çay içtim :)

Akşam yemeğin güzel olmuş hafif su ve yeşilçay da güzel :)

Afiyet olsun :kk77: akşam menümüz benzermiş:)
Ben de bugünkü menümü yazayım yarın evde olmayacağım unutmayayım:)
Sabah 07.00 1 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dlm kaşar, 2 ceviz, yarım yeşil elma
Öğle 12.15 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı sebze yemeği
Ara 17.00 1 mandalina
Akşam 19.30 1 kase yoğurt 1 tabak az zeytin yağı ve limon eklenmiş haşlanmış karnabahar
Normalde ara yapmıyorum ama saati biraz geciktirince çok yemiyim diye:KK43:

Seninde menün harika her zaman ki gibi beğendim :)

Evet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)

Sporlar gayet güzell

Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisiklet :KK49:
Leslie çok duyuyorum bi denesem iyi olacak :) malum yağmurlar yakında başlar :halay:

Spor yapamadığım zaamnlarda bende leslie yapıyordum bence güzel eğlenceli :)

günaydınn kızlarr nasıl gidiyor yeni gelen arkadaşlar sizler için öncesi sonrası konumu paylaşıcam motive olsunn :)

Akşam yemeği henüz yemedim ama ben yine de menümü yazayım , hem bu şekilde kaçamak riskimi de azaltmış olurum:) tatil günleri biraz düzenim bozuluyor maalesef:110:
08.00 kahvaltı 1 kk beyaz peynir ,1 yumurtalı omlet , yarım domates şekersiz açık çay
11.00 ara 1 elma
13.00 öğle 4 yk kısır domates salatalık 1 bardak ayran
Akşama balık var inşallah :bicak:

Merhaba kizlaaaar. Bugun tartildim 77kiloyum. Moralim bzldu:(
Sabah
Domatesli yumurta ve peynir

Oglen
Bulgur pilavi 2 kasik ve yogurt

Aksam tavuk sote ve yogurt

Sanirim omur boyunca 77kilo olucam. 65 olmak istiyorm. Sonrada 60. Boyum 1.69. En azindan boyle daha iyi olur diye dusundum. Sayenizde daha gaza geliyorum. Iyiki gelmisim buraya :)

Merhaba kizlaaaar. Bugun tartildim 77kiloyum. Moralim bzldu:KK43:
Sabah
Domatesli yumurta ve peynir

Oglen
Bulgur pilavi 2 kasik ve yogurt

Aksam tavuk sote ve yogurt

Sanirim omur boyunca 77kilo olucam. 65 olmak istiyorm. Sonrada 60. Boyum 1.69. En azindan boyle daha iyi olur diye dusundum. Sayenizde daha gaza geliyorum. Iyiki gelmisim buraya :)
Boş veeeer moral bozma hemen hem bak boyun da ortalamanın üstünde:) ben mesela boyumu uzatamam ama sen kilonu verebilirsin iyi tarafından bak :) sağlıklı ve düzenli beslenip çok hareket edip bol su içerek zayıflayacağız.hep beraber birbirimize destek olarak yapabiliriz burdaEn Büyük KK

Boş veeeer moral bozma hemen hem bak boyun da ortalamanın üstünde:) ben mesela boyumu uzatamam ama sen kilonu verebilirsin iyi tarafından bak :) sağlıklı ve düzenli beslenip çok hareket edip bol su içerek zayıflayacağız.hep beraber birbirimize destek olarak yapabiliriz burdaEn Büyük KK
Yaa mely30 cok tesekkur ederim destegin icin. Hepberaber birlikteeeee moral bozmadan hedefimize dogru gidiyoruz. Ben bize inaniyorum ya mely30 :) yasasn kk :))

Zerosima ne guzel basarmissin. Tebrik ediyorum seni. Boyle kararli insanlari gordukce sonucada ulastiklarinda oyle mutlu oluyormki. Rica etsem banada yardimci olur musun. 65kiloya inmek cok istiyorum. 1 sene sonraya anne olmayi istiyorum Allah nasip ederse. Hamilelik olmadan once 60 65 arasi olayimki hamilelekte daha da zorlanmiyim istiyorum. Bana yardimci olur musun rica etsem.

Can'ım kaptanımmmm öncelikle cuma bildirim ya
***3. Takım 491.Etap***

maruuram: (65,8/65,6/0,2/%0,15) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
betnaz: (86,7///%)

canparem07: (79,5/79/0,5/%0,63) hamilelik nedeni ile izne ayrılmak istiyor

3.Takım ortalaması : %

betnaz betnaz hiç görünmüorsun canım
Can'ım kaptanımm öncelikle cuma günü bildirim yapamadığım için özür dilerim yaklaşık 10 gündür internetim yok bi türlü sorunu gideremedim telefondaki başka bi yerden de giriş yapamadım ama bu hafta telefi edeceğim inşallah 3 haftadır içinde bulunduğum bunalımdan zar zor çıkardım kendimi yapamayacağım düşüncesi sarmıştı beynimi ama tekrar toparladım şükür yarından itibaren tekrar sıkı rejimime başlıyorum inşallah bu kez başaracam haydi bismillah :KK76:

Selam kızlar bu saate kadar iyi gidiyorum çok şükür akşamı da hafif kapatırsam ilk günümü süper geçirmiş olacam inşallahhhh

Back
X