• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayır tabiii kiii kaptanım :)
Kahvaltım 10.00 gibi 1 parça omlet(3 çatal kadar), avuç içi kadar pide, 1 kk beyaz peynir, 2 kaşık yeşil salata (garip kaçtı belki ama peynirle çok iyi gidiyo bence:)
13.00 ara 1 portakal, yarım elma
Akşamüstü yemek yicem etli türlü salata ve 2 yk kadar pirinç pilavı ile günü kapatmayı planlıyorum :kk77::nazar:

Çok güzel cnmm

Merhaba kizlar.
Aksam
4kasik kisir ve 1dilim borek yedm. Simdi leslie 3 mil yapicam.bu da haftasonu kacamagi olsn:)

Kızlar naber nasılsınız menümü yazıyorum
Sabah: iki dilim peynir çeyrek omlet dört tane patates kızartması bi tane zeytin
Öğlen: çay içtim dört beş bardak Can'ım bişey istemedi
Akşam: ıspanak yemeği bi porsiyon

Ayrıca akşam misafirlerim vardı ve ben hiç tatlılara pastalara hiç bişeye saldırmadım bunu da demeden geçmeyim :)

Kızlar bugün çok ama çok beğendiğim bi kıyafeti gördüm ve bana olmadığı için alamadım büyük beden de almak istemedim çok zoruma gitti oturdum bissürü ağladım çok zoruma gitti ya kilo konusu artık iyice hayatımı zorlaştırıyor artık nefret ediyorum bu durumdan :silah:

Kızlar bugün çok ama çok beğendiğim bi kıyafeti gördüm ve bana olmadığı için alamadım büyük beden de almak istemedim çok zoruma gitti oturdum bissürü ağladım çok zoruma gitti ya kilo konusu artık iyice hayatımı zorlaştırıyor artık nefret ediyorum bu durumdan :silah:
Haklısın katılıyorum sana :( ben artık alışverişe çıkmak bile istemiyorum ama kilo değiştirilebilir bir değer ve biz birlikte üstesinden gelebiliriz :KK19:

Sıkma canını toplumun güzellik yargılarına 34 36 beden giysilere de takılma :) mutlu olduğumuz bedene ulaşınca hepsinin acısını çıkarırız:KK39:
İnşallah öyle olur ama insanın en yakınları bile bu kilo konusunda çok acımasız olunca ne bileyim ya bi an önce zayıflamam lazım çünkü kendime küsmeye başladım :(

Sıkma canını toplumun güzellik yargılarına 34 36 beden giysilere de takılma :) mutlu olduğumuz bedene ulaşınca hepsinin acısını çıkarırız:KK39:
Cok haklisin.34 36 beden olmamizi dayatiyolar resmen.onemli olan saglikli bir vucuda sahip olmak.

Kizlar bugun kahvaltida misafirim vardi.ama kacirmamaya clstm.

Sabah detoks suyumdn ictm 2 bardak

Kahvalti
Peynir zeytin salatalik maydonoz
1dilim ekmek
2 tane lokmalik hani borekler yapiyoruz ya ondan.

Ara falan yapmadim

Aksam
Ispanak ve mantar yedim ekmeksiz.

Leslie 3 mil yaptm. Baya tempolu yaptm oyuzden sırılsıklam oldm:))

Midem cok fena ya. Adet olcam.olmadan skntısı simdiden basladi.

Kizlar bugun kahvaltida misafirim vardi.ama kacirmamaya clstm.

Sabah detoks suyumdn ictm 2 bardak

Kahvalti
Peynir zeytin salatalik maydonoz
1dilim ekmek
2 tane lokmalik hani borekler yapiyoruz ya ondan.

Ara falan yapmadim

Aksam
Ispanak ve mantar yedim ekmeksiz.

Leslie 3 mil yaptm. Baya tempolu yaptm oyuzden sırılsıklam oldm:))

Midem cok fena ya. Adet olcam.olmadan skntısı simdiden basladi.
Ya şu Leslie süper bişey ya bende arada yapıyorum çok yorucu bişey

Ya şu Leslie süper bişey ya bende arada yapıyorum çok yorucu bişey
Evet canim bende cok seviyorm. Leslie 3 mil yapiyorm. Pilates lastikli olani yapiodm.bu hafta pilates lastiksiz olan var tek basina yaptigi.onda ara ara kosuyo.onu yapiyorm artik.baya terletiyo beni.yaparken birde kalcalarimi sıkarak yapiyorm.bu hafta full yapmayi planliyorm insallah.

Evet canim bende cok seviyorm. Leslie 3 mil yapiyorm. Pilates lastikli olani yapiodm.bu hafta pilates lastiksiz olan var tek basina yaptigi.onda ara ara kosuyo.onu yapiyorm artik.baya terletiyo beni.yaparken birde kalcalarimi sıkarak yapiyorm.bu hafta full yapmayi planliyorm insallah.
Ewet o bendede var Can'ım bu hafta yapalım mı hergün beraber hiç aksatmadan ne dersin bahane falan Yok ne olursa olsun :)

Böylece bende spor yapmaya tamamen başlamış olurum çünkü kilo verişim durdu galiba spor yapmıyorum o yüzden :(

Ewet o bendede var Can'ım bu hafta yapalım mı hergün beraber hiç aksatmadan ne dersin bahane falan Yok ne olursa olsun :)
Bana uyar canim.ben haftada 3gun yapmaya clsiyorm.ama bu hafta her gun yapmak istiyorm.cumartesi kontrolum var cnku:) ben yaparm canim.yalniz haftaici bir gun kayinvalideme yemege gidiyoruz.gec geliyoruz oyuzden 1 gun yapamam canim.cumadan beri hic ara vermeden yapiyorm.bu aksamda yapicam insallah:)

Back
X