- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Tebrikler. 1.ligi goruruz insallah:)
İnşallah cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler. 1.ligi goruruz insallah:)
hayır tabiii kiii kaptanım :)
Kahvaltım 10.00 gibi 1 parça omlet(3 çatal kadar), avuç içi kadar pide, 1 kk beyaz peynir, 2 kaşık yeşil salata (garip kaçtı belki ama peynirle çok iyi gidiyo bence:)
13.00 ara 1 portakal, yarım elma
Akşamüstü yemek yicem etli türlü salata ve 2 yk kadar pirinç pilavı ile günü kapatmayı planlıyorum![]()
Kızlar 10.takım kaptan yardimcisiyim derecenizi tebrik ediyorum![]()
Hoş buldukTşk ederim cnm takımımıza hoşgeldin![]()
Bi daha ki hafta birinci olacak kaptan merak etme sonuçlar süper olacakKızlar tebrik ediyorum bu hafta 2. olduk umarım bundan sonra da gireriz listeye böyle güzel gider![]()
Haklısın katılıyorum sanaKızlar bugün çok ama çok beğendiğim bi kıyafeti gördüm ve bana olmadığı için alamadım büyük beden de almak istemedim çok zoruma gitti oturdum bissürü ağladım çok zoruma gitti ya kilo konusu artık iyice hayatımı zorlaştırıyor artık nefret ediyorum bu durumdan![]()
İnşallah öyle olur ama insanın en yakınları bile bu kilo konusunda çok acımasız olunca ne bileyim ya bi an önce zayıflamam lazım çünkü kendime küsmeye başladımSıkma canını toplumun güzellik yargılarına 34 36 beden giysilere de takılma :) mutlu olduğumuz bedene ulaşınca hepsinin acısını çıkarırız![]()
Cok haklisin.34 36 beden olmamizi dayatiyolar resmen.onemli olan saglikli bir vucuda sahip olmak.Sıkma canını toplumun güzellik yargılarına 34 36 beden giysilere de takılma :) mutlu olduğumuz bedene ulaşınca hepsinin acısını çıkarırız![]()
Ya şu Leslie süper bişey ya bende arada yapıyorum çok yorucu bişeyKizlar bugun kahvaltida misafirim vardi.ama kacirmamaya clstm.
Sabah detoks suyumdn ictm 2 bardak
Kahvalti
Peynir zeytin salatalik maydonoz
1dilim ekmek
2 tane lokmalik hani borekler yapiyoruz ya ondan.
Ara falan yapmadim
Aksam
Ispanak ve mantar yedim ekmeksiz.
Leslie 3 mil yaptm. Baya tempolu yaptm oyuzden sırılsıklam oldm:))
Midem cok fena ya. Adet olcam.olmadan skntısı simdiden basladi.
Evet canim bende cok seviyorm. Leslie 3 mil yapiyorm. Pilates lastikli olani yapiodm.bu hafta pilates lastiksiz olan var tek basina yaptigi.onda ara ara kosuyo.onu yapiyorm artik.baya terletiyo beni.yaparken birde kalcalarimi sıkarak yapiyorm.bu hafta full yapmayi planliyorm insallah.Ya şu Leslie süper bişey ya bende arada yapıyorum çok yorucu bişey
Ewet o bendede var Can'ım bu hafta yapalım mı hergün beraber hiç aksatmadan ne dersin bahane falan Yok ne olursa olsun :)Evet canim bende cok seviyorm. Leslie 3 mil yapiyorm. Pilates lastikli olani yapiodm.bu hafta pilates lastiksiz olan var tek basina yaptigi.onda ara ara kosuyo.onu yapiyorm artik.baya terletiyo beni.yaparken birde kalcalarimi sıkarak yapiyorm.bu hafta full yapmayi planliyorm insallah.
Bana uyar canim.ben haftada 3gun yapmaya clsiyorm.ama bu hafta her gun yapmak istiyorm.cumartesi kontrolum var cnku:) ben yaparm canim.yalniz haftaici bir gun kayinvalideme yemege gidiyoruz.gec geliyoruz oyuzden 1 gun yapamam canim.cumadan beri hic ara vermeden yapiyorm.bu aksamda yapicam insallah:)Ewet o bendede var Can'ım bu hafta yapalım mı hergün beraber hiç aksatmadan ne dersin bahane falan Yok ne olursa olsun :)