- 28 Kasım 2016
- 201
- 110
- 18
- 39
Hoşbuldum canım...Sizinle beraber asla inancımı yitirmicem inşallah. Evet bende öle biliyorum kilo fazla olduğunda vermek daha kolay oluyo ilk etapta ama işte ondan sonrası benim asıl sorunum 80'li kilolara çok güzel gelip duraklama sürecinde bırakıyo olmam beni bitiren nokta sizin sayenizde o zamanıda atlatıcam inşallah canımAsla inancini yitirme canim. Vucut kitle indeksi arttikca kilo vermek daha kolay oluo die okumustum. Yani normal kilona yaklastikca vucut daha zor verio die biliyorm. Oyuzden senin suan su ve duzenli beslenmenle cok rahat kilo verirsin. Ben suanda inan agzima cikolata surmuyorm.canimda cekmio inanki.ogle yemeginde tatlilar pilavlar borekler oluyor. Ben ana yemege odaklaniyorm. Diyormki bu kilolarin gitmesi lazim. Anlik mutluluk verecek sana o yiyecek. Ama kalori olarak doncek. Oyuzden nefsini tutmak en onemlisi. Ve kiyafetlerin hafiften bol geldigini gorunce inan insan degiyor bu cabaya diyorsun.doktorada gidiyorm ben.inan cok mutluyum. Sende yavas yavas spora baslayabilirsin. Leslie 1 mille baslayabilirsin sanirim onda surekli yurutuyor. Burda diger arkadaslarimizda cok duzenli guzel menuler paylasiyor.buraya yazdikca insan daha bi disipline oluyor. Hosgeldin aramiza iyiki de geldin. Kucuk ama guzel bir grubumuz var masallah :)
Aminn inş burdan değişimime bakabilrisinn
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-geldim-bende-resimli.885358/
Ay maşallah maşallah 41 kere ne güzel olmuşsun ya incecik inşallah senin gibi olabilirim şimdi biraz hayal gibi geliyo ama bu sefer olucak kararlıyım