• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler kızlar :) iyi dilekleriniz için teşekkürler aynı hafta içinde hem küçük bir araba kazası hem de ev kazası geçirmiş olarak ya çok sakarım yada üstümde bi uğursuzluk var :( buna da şükür çok sağolun...
Menüm sabah 8.00 gibi 3 çatal kadar sucuklu yumurta, 1 kk dil peyniri, 2 dilim tambuğday ekmek, yarım domates açık şekersiz çay
Öğlen 13.00 gbi 2 içli köfte ve çay (amaa ben misafirdiiiim) akşam 19.30 gibi 1 kase yoğurt, 3 yk etli bulgur pilavı, 3 minik biber turşusu yemesem iyiydi :(

Kizlar gunaydin
Dun
Uyaninca 2 bardak su
Kahvalti
2 yumurtayla yagsiz omlet
Peynir
3 zeytin

Oglen
Disaridydim arkdsmla
Salata ve ayran

Aksam
Brokoli limonladm

2litre su

İyi geceler kızlar :) iyi dilekleriniz için teşekkürler aynı hafta içinde hem küçük bir araba kazası hem de ev kazası geçirmiş olarak ya çok sakarım yada üstümde bi uğursuzluk var :KK43: buna da şükür çok sağolun...
Menüm sabah 8.00 gibi 3 çatal kadar sucuklu yumurta, 1 kk dil peyniri, 2 dilim tambuğday ekmek, yarım domates açık şekersiz çay
Öğlen 13.00 gbi 2 içli köfte ve çay (amaa ben misafirdiiiim) akşam 19.30 gibi 1 kase yoğurt, 3 yk etli bulgur pilavı, 3 minik biber turşusu yemesem iyiydi :KK43:
Gecmis olsun canim:(

Merhaba kizlar sabah cok ac uyandm:)

2bardak su ictim
Saglaaaam bir kahvalti yaptm 2 tane kucuk kreple:))))devamini solemim utaniyorm
Sonraaa ddmki bu boyle olmaz. Sen bu isi hallet.
Leslie 3 mil yptm
50defa kollarimi asagi dogru yanlara
40 defa kalca indirip kaldirma
20defa makas
20defa mekik yaptm

Aksamada salata yerm.ara ogun fln hak etmiyorm:)

Kizlar disaridaydim bugun
Elmali tarcinli bitki cayi ictim
Aksamda
Izgara kofte 5 adet
Yanina 2 kasik bulgur pilavi
Ayran

Su cok icemedim 1.5litre anca var

Yeni gelen arkadaslar kusuruma bakmayin size hosgeldiniz diyemedim

Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar 3.takima:)

Selamlaaar :)
Sabah 08.30 1 yumurtalı menemen, 1 kk dil peyniri, 1 dilim biberli ekmek, açık şekersiz çay
Öğle 3 köfte, 2 dilim ekmek, 1 bardak limonata, salata
Akşam yok pek aç değildim:)

Yeni gelen arkadaslar kusuruma bakmayin size hosgeldiniz diyemedim

Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar 3.takima:)
teşekkürler :)

bugün spor yapmadım. yürüyüş planlamıştım ama evle ilgilendim. eğer benimle yapacak olan varsa lesliye başlayalım beraber. şimdi pc başından kalkasım yok yoksa.. :51:

selam kizlar ben menumu yazmadim cok yogundum cocuklar yine hastalandu onlarla ugrasiyorum :(
kizlar bisey diyecem ya ayiptir soylemesi cok kotu kabizlik sorunu yasiyorun etkili birsey onerebilir misiniz

teşekkürler :)

bugün spor yapmadım. yürüyüş planlamıştım ama evle ilgilendim. eğer benimle yapacak olan varsa lesliye başlayalım beraber. şimdi pc başından kalkasım yok yoksa.. :KK51:

Ben başlamayı düşünüyorum bir kaç güne kadar

selam kizlar ben menumu yazmadim cok yogundum cocuklar yine hastalandu onlarla ugrasiyorum :KK43:
kizlar bisey diyecem ya ayiptir soylemesi cok kotu kabizlik sorunu yasiyorun etkili birsey onerebilir misiniz

Kronik değilse eğer kuru kayısı çok fayda ediyor zeytinyağı içebilirsen 1 kaşık o çok etkili ve bir de yoğurt pulbiberle yersen daha da etkili bol bol da su iç

Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

Günaydın Kızlarrrr

Kusura bakmayın valla dün hiç giremedim bu ev işleri beni bigün öldürecek valla cumartesi eve gittim bi temizliğe başladım dün akşama kadar devam etti. Cumartesi 1 saat yürüyüşüm var sabah kahvaltımı yazmıştım akşamınada fırında hamsi yaptım 10 tane hamsi 1 kase çorba içtim. Pazar günü sabah 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yeşilliklerle kahvaltımı yaptım öglen bişey yemedim kahvaltıyıda biraz geç yapmıştım zaten akşamda 1 tabak nohut yemegi yedim sadece çok severim nohut yemeğini suyum 2.5 litre bu haftada böle bitti inşallah bu hafta güzel sonuçlar almış olurum

Günaydın hanımlar , Leslie yi ben yaklaşık 1 haftadır yapıyorum . Dün bile yaptım . Yalnız 2 mile anca geliyorum . Her seferinde bişey çıkıyor 2 milde bırakıyorum . Ama tavsiye ederim zor değil işe de yariyor

Günaydın kızlar cumartesi gününden beri iştahı kapalı maşallah aman böyle devam etsin. cumartesi günü sabah 2 dilim ekmek yedim az bişeye peynir saat 5.30 gibi çikolatalı Gofret yedim akşam yemeği yemedim.
Pazar günü kahvaltı öğle yemeği yok akşam 6 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim salam yedim onun dışında hala hiç Bişey yemedim

Back
X