• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Metabolizma korumaya geçer ama , hiç yememek iyi bir şey değil .
Evet canım bişey istemiyor ondan bide regl oldum sonunda. ağrım var insanda kaynaklanıyor. kızlar sabah bi tartildim dedim hastayken ne kadar fark ediyor diye sabah 85.200 gr çıktım vücudum ne kadar odem toplar bi bilginiz var mi

Kızlar eğer her hafta 1 kilo verirsem temmuz başlarında 55 kilo olucam

teşekkürler :)

bugün spor yapmadım. yürüyüş planlamıştım ama evle ilgilendim. eğer benimle yapacak olan varsa lesliye başlayalım beraber. şimdi pc başından kalkasım yok yoksa.. :KK51:
Merhaba
Ben haftanin 5 gunu leslie 3 mil yapmaya clsiyorm. Ben katilirim bu olaya:)

Sabah 2 bardak su ictm.
Kahvalti
1h.yumurta
3zeytin
Salatalik
1Kk peynir
Sekersiz cay

1Litre su tamamlandi

selam kizlar ben menumu yazmadim cok yogundum cocuklar yine hastalandu onlarla ugrasiyorum :KK43:
kizlar bisey diyecem ya ayiptir soylemesi cok kotu kabizlik sorunu yasiyorun etkili birsey onerebilir misiniz
Canim doktor demistiki sabah uyaninca 1 kasiga zeytinyagi ve limon sık. Yut onu ustunede ilik su ic dedi.

Günaydın Kızlarrrr

Kusura bakmayın valla dün hiç giremedim bu ev işleri beni bigün öldürecek valla cumartesi eve gittim bi temizliğe başladım dün akşama kadar devam etti. Cumartesi 1 saat yürüyüşüm var sabah kahvaltımı yazmıştım akşamınada fırında hamsi yaptım 10 tane hamsi 1 kase çorba içtim. Pazar günü sabah 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yeşilliklerle kahvaltımı yaptım öglen bişey yemedim kahvaltıyıda biraz geç yapmıştım zaten akşamda 1 tabak nohut yemegi yedim sadece çok severim nohut yemeğini suyum 2.5 litre bu haftada böle bitti inşallah bu hafta güzel sonuçlar almış olurum

Güzel bitirmişsin haftayı darısı bu haftaya :)

Günaydın hanımlar , Leslie yi ben yaklaşık 1 haftadır yapıyorum . Dün bile yaptım . Yalnız 2 mile anca geliyorum . Her seferinde bişey çıkıyor 2 milde bırakıyorum . Ama tavsiye ederim zor değil işe de yariyor

2 mil de az değil ki cnm yarım saat sürüyor sonuçta

Günaydın kızlar cumartesi gününden beri iştahı kapalı maşallah aman böyle devam etsin. cumartesi günü sabah 2 dilim ekmek yedim az bişeye peynir saat 5.30 gibi çikolatalı Gofret yedim akşam yemeği yemedim.
Pazar günü kahvaltı öğle yemeği yok akşam 6 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim salam yedim onun dışında hala hiç Bişey yemedim

Böyle beslenme olmaz ki cnm hiç bişey istemiyorsa canın bile yoğurt salata vs tarzı bişeyler ye metabolizma durmasın

Böyle beslenme olmaz ki cnm hiç bişey istemiyorsa canın bile yoğurt salata vs tarzı bişeyler ye metabolizma durmasın
birazdan öğle yemeğine çıkarım canım çorba yerim bakarım neler var ona göre bi düzen olur nasipse

Kizlar oglen
1 kepce domates corbasi
2kofte yanina 4 5 adet firinda patates
2Kasik bulgur pilavi
Yogurt

Kızlar öğle yemegim
1 kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon bulgur pilavı
2 yk taze fasulye

Back
X