• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar akşam
cacık 1 kase
2yemek kaşığı patlıcan ymeği

leslie 3 mil
30 squat
40 yere yatıp kalça indirme kaldırma
20 mekik
100er tane yanlara kollarımı indirip kaldırma

kaptanım patatesin acısı çıkmıştır umarm :)

Iyı geceler kızlar:)@zerosima mrb nasılsın..kılo almıs bır sekılde tekrar döndum maalesef.beni tekrar aranıza alırsanız memnun olurum

Salatalık yiyebilirsin 0 kalori hemde sulu yiyecek
Bu mevsimde sulu salatalik nasil bulacagiz kaptanom

19.15te başlıcam canım orda mısın :))))
orada degildim malesef... misafir gelecekmis. Ben de hamur isi falan hazirladim. Peki yedim mi.. maaaaalesefffff. Bir de sana yanlis yazmisim. Ben 1 yaparim diyecegime 3 yaparim demisim. Allah soyletmis. Ben de sanirim acisini cikaracagim...

Canlar Günaydın
hemen dünkü menümü yazayım yazmamışım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
öglen
fırında 1 tane baget tavuk
1 kase yogurt
akşam
1 tabak nohut yemeği (1 ay önüme koysalar gık demem valla)

su : 2 litre
spor : sabah 20 dk yürüyüş malesef
bu spor işine ağırlık vermem lazım benim ama ya

Bugün sabah kahvaltım dün ile aynı
Hepinize kolay gelsin kızlarrrrr :KK39::KK39:

Günaydın kızlar sabahları kahvaltı yapamıyorum yaa ne olacak benim halim böyle ama birazdan bi meyve yerim saat 10.30 gibi 10 badem yerim kahvaltı sayılır artık

Günaydın kızlar:) dünkü menümü yazayım dicem ama ortada menü bile yok:KK43: iyice dağıldım bu aralar... bütün gün 1 sade kahve, 2 dilim ıspanaklı börek yedim. su da sadece yarım lt içtim.
Hayır ölüm orucu tutmuyorum, hayır şok diyet yapmıyorum, evet çok zararlı biliyorum . ..duygusal anlamda sorunlar yaşadığımda her alanda etkikeniyorum...

Günaydın kızlar:) dünkü menümü yazayım dicem ama ortada menü bile yok:KK43: iyice dağıldım bu aralar... bütün gün 1 sade kahve, 2 dilim ıspanaklı börek yedim. su da sadece yarım lt içtim.
Hayır ölüm orucu tutmuyorum, hayır şok diyet yapmıyorum, evet çok zararlı biliyorum . ..duygusal anlamda sorunlar yaşadığımda her alanda etkikeniyorum...
Seni çok iyi anlıyorum canım bende suan aynı durumdayım is yerinde ne yersem aksami öyle ediyorum

Nasıl oluyor o kızlar . Bende de tam aksi. Sürekli kendimi yememelisin diye durduruyorum. Akşam engel olamadım mesela küçük bir tabak kestane yedim . Şuanda da evde pasta var. Çocuklara yedirip bitircem inşallah

Kızlar öğle yemegim
1 kase Şehriye çorbası
1 kase yoğurt
3 yk orman kebabi

Kizlaaaar cok yorgunummmmmmm.nasil bir gundu anlamadm valla.cok yorgunummmmmm artikkkkk:(

Sabah
1h.yumurta
Peynir
3zeytin
2salatalik
Sekersiz cay

Uyaninca 4 bardak su ictim nasil bir su aski bilemedm.

Oglen
1kepce yogurtlu kiymali bi corbaydi
2Kasik fasulye yemegi
2kasik kisir yedim

Aksama ne yiyecegmi blmiyorm.nohut yicektm sanirim.

Islerim okdr yogunduki.yani dedim baska elim kolu olsa anca oyle yetisirdim bukdr ise :(

Kizlar cokyorgunum.oyuzden leslie 2 mil ve 20 squat birde 50ser adet yanlara dogru inip kalktim

Şekerler üçüncülüğünüzü tebrik ederim :KK15:
32.jpg

Back
X