• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar akşam
cacık 1 kase
2yemek kaşığı patlıcan ymeği

leslie 3 mil
30 squat
40 yere yatıp kalça indirme kaldırma
20 mekik
100er tane yanlara kollarımı indirip kaldırma

kaptanım patatesin acısı çıkmıştır umarm :)

Çıkmış cnm çıkmış maşallah :nazar:

Canlar Günaydın
hemen dünkü menümü yazayım yazmamışım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
öglen
fırında 1 tane baget tavuk
1 kase yogurt
akşam
1 tabak nohut yemeği (1 ay önüme koysalar gık demem valla)

su : 2 litre
spor : sabah 20 dk yürüyüş malesef
bu spor işine ağırlık vermem lazım benim ama ya

Bugün sabah kahvaltım dün ile aynı
Hepinize kolay gelsin kızlarrrrr :KK39::KK39:

Çok güzel cnm 20 dk yürüyüşte güzel bence

Günaydın kızlar sabahları kahvaltı yapamıyorum yaa ne olacak benim halim böyle ama birazdan bi meyve yerim saat 10.30 gibi 10 badem yerim kahvaltı sayılır artık

Bende yapamıyorum malesef kötü bir huy şey yapabilirsin nestle nesfit ballı bademli al ondan ye süper

Günaydın kızlar:) dünkü menümü yazayım dicem ama ortada menü bile yok:KK43: iyice dağıldım bu aralar... bütün gün 1 sade kahve, 2 dilim ıspanaklı börek yedim. su da sadece yarım lt içtim.
Hayır ölüm orucu tutmuyorum, hayır şok diyet yapmıyorum, evet çok zararlı biliyorum . ..duygusal anlamda sorunlar yaşadığımda her alanda etkikeniyorum...

Keşke bende duygusal sorunlar yaşadığımda iştahım kesilse bence bir yandan iyi bir huy ben ne bulsam yiyorumm çünkü

Nasıl oluyor o kızlar . Bende de tam aksi. Sürekli kendimi yememelisin diye durduruyorum. Akşam engel olamadım mesela küçük bir tabak kestane yedim . Şuanda da evde pasta var. Çocuklara yedirip bitircem inşallah

Hiç deme ben geçen gün arka arkaya yemediğim şey kalmadı sonra tabi midemi bozdum mahfoldum dün gelemedim hastayım diye

Sabah
1h.yumurta
Peynir
3zeytin
2salatalik
Sekersiz cay

Uyaninca 4 bardak su ictim nasil bir su aski bilemedm.

Oglen
1kepce yogurtlu kiymali bi corbaydi
2Kasik fasulye yemegi
2kasik kisir yedim

Aksama ne yiyecegmi blmiyorm.nohut yicektm sanirim.

Islerim okdr yogunduki.yani dedim baska elim kolu olsa anca oyle yetisirdim bukdr ise :KK43:

Kizlar cokyorgunum.oyuzden leslie 2 mil ve 20 squat birde 50ser adet yanlara dogru inip kalktim

Bence o yorgunluğa spor bile çok iyi maşallah menüyüde beğendimm

Kızlar GÜNAYDINNN
Sabah
1h.yumurta
Peynir
3zeytin
2salatalik
Sekersiz cay

Uyaninca 4 bardak su ictim nasil bir su aski bilemedm.

Oglen
1kepce yogurtlu kiymali bi corbaydi
2Kasik fasulye yemegi
2kasik kisir yedim

Aksama ne yiyecegmi blmiyorm.nohut yicektm sanirim.

Islerim okdr yogunduki.yani dedim baska elim kolu olsa anca oyle yetisirdim bukdr ise :KK43:
Canım menün gayet güzel görünüyo valla maşallah bu yorgunlukta bile dikkat ediyosun spor yapıyosun maşallah
Günaydın kizçeler hadi kalkın artık yeni bir gün doğdu zayıflamaya devam ediyoruz hadi
Günaydın kuzum tabikide devamm biz zayıflıcazzzz
Çok güzel cnm 20 dk yürüyüşte güzel bence
Valla canım şimdilik bu kdr oluyo zaten bunada şükür artık

Günaydın kizçeler hadi kalkın artık yeni bir gün doğdu zayıflamaya devam ediyoruz hadi

Günaydınn cnm kesinlikle zayıflamaktan vazgeçmeyin ben bugün hayatım boyunca hiç giyemem diye düşündüğüm bir kıyafeti giydim ve çok mutluyum herkeste görüp bana yakışmaz dediğim bir kıyafet almıştım bugün denedim ve sonuç muhteşem kesinlikle vazgeçmeyinnn

Şekerler üçüncülüğünüzü tebrik ederim :KK15:
32.jpg

Günaydınn kaptanım tşk ederiz :KK60:

Kızlar GÜNAYDINNN

Canım menün gayet güzel görünüyo valla maşallah bu yorgunlukta bile dikkat ediyosun spor yapıyosun maşallah

Günaydın kuzum tabikide devamm biz zayıflıcazzzz

Valla canım şimdilik bu kdr oluyo zaten bunada şükür artık

Günaydınn cnm valla 20 dk az değil bende o kadar vakit ayırırdım çok yapamadığım zamanlarda

Kızlar bu 88_89 kilo olduğum zaman

Eklentiler

• 2016-12-07 09.55.22.webp
    2016-12-07 09.55.22.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 42
Back
X