- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
evet canım yüzünden belli olmuş direk. hadi devamı gelsin :)Amin canım daha vermem gereken 29 kilo var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yüzünden belli olmuş direk. hadi devamı gelsin :)Amin canım daha vermem gereken 29 kilo var
Gelecek tatlım bu yaza zayıf girmek istiyorumevet canım yüzünden belli olmuş direk. hadi devamı gelsin :)
canım maşallah yüzünden baya belli olmuş kaç kilo verdin darısı hepimize inşallahBu da şimdiki halim
Daha 4 kilo verdim canimcanım maşallah yüzünden baya belli olmuş kaç kilo verdin darısı hepimize inşallah
Kızlar bu 88_89 kilo olduğum zaman
Bu da şimdiki halim
Yüzümden bile anlaşılıyor dimi
Gecmis olsun kaptan . .
kızlar günaydııııınn
sabah 4 bardak su içtim. çok susuyorum buaralar.
kahvaltı
benim hep aynı malesef.işe gittiğim için çok çeşitli olamıyor.dünkiyle aynı artık ezberlemişssinizdir :)
bazen diyorum tost yapıyım. içindeki kaşarın yağını falan düşünüyorm aman boşver diyorum. hayatımdan ekmek çıktı zaten.ne sabah ne akşam ne öğlen yemiyorum.
1litre suyu tamamladım.
ara olarak
activia kayısılı yicem
kızlar günaydııııınn
sabah 4 bardak su içtim. çok susuyorum buaralar.
kahvaltı
benim hep aynı malesef.işe gittiğim için çok çeşitli olamıyor.dünkiyle aynı artık ezberlemişssinizdir :)
bazen diyorum tost yapıyım. içindeki kaşarın yağını falan düşünüyorm aman boşver diyorum. hayatımdan ekmek çıktı zaten.ne sabah ne akşam ne öğlen yemiyorum.
1litre suyu tamamladım.
ara olarak
activia kayısılı yicem
4 kiloda böyle belliyse 55 kilo olduğum zamanı dusunemiyorum kızlar bi afet i devran olucam sanırım![]()
Kaptanım çok mutlu oldum valla yaza fit bir kadın olmaya kararliyimVayy süper
valla maşallah tatlım yüzünden baya belli olmuşDaha 4 kilo verdim canim
sende öle balım
Ayyyy çok utandımKesinlikle yüzünde çok güzel maşallah
Benim kahvaltilarim fena mesela.Sende doğru diyorsun cnm :)
Kaptan daha iyi bilir tabiki ama mercimek ve patates ayni menude olmamis bence...Kızlar öğle yemegim 1 kase mercimek çorbası
10 adet hamsi
9 dilim fırında patates
merhaba akrepcimmm.. sen hala devam ediyor musun kaptanliga? Masallah...Şekerler üçüncülüğünüzü tebrik ederim
![]()
sey... nerede görüyoruz? Ben goremedim de utanan smile..Ayyyy çok utandımallah razı olsun kaptanim
Başka secenegim yoktu canım is yerinde menüde bunlar vardiKaptan daha iyi bilir tabiki ama mercimek ve patates ayni menude olmamis bence...![]()