Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 mil leslie yaptim ajsam yemegi yemedim iki tane kahve ictim tikanmis gibiyim cok acikirsam yogurt yerim malum yarin tarti gunu :)
Dün kacırdım dıye ceza verdım kendıme:)saka bir yana canım nedense bugun pek bişe istemedi ondan dolayı
Ogleden sonra sut ictim
Aksam
Ispanak ve yogurt yedim
2litre su
2Bardak sekersiz cay
Leslie 3mil
20 squat
60ar yanlara egilip kalkma
Kizlar gunaydin.
Reglden midir bilmiyorum.her haftaki gibi yedim onu biliyorum bi tek.ama gram vermemisim
Kilo vermeyince atilmiyoduk dimi![]()
Gunaydin kizlar...bugun internet olmayacagindan sabahin 7 sinde giriyorum kiloyu :))) sonunda yola sokabildim.bu sabah itibariyle 63.2 kilo :)
Günaydın kızlar
Başlangıç 68
Kilom 66.8 :)
Kilo kaybı 1.2 :)
Oranı nasıl hesaplıyorduk hatırlamıyorum ama
öğlen hiç birşey yiyemedim fırsat bulamadım
akşam domatesli bulgur pilavı yedim bayaaa :)
bir bardak ayran
tadelle 87 kalori çikolata yedim
spor yapamadım yorgunluktan sızmış kalmışım
Sabah tartilmayi unuttufum icin kendime hic kizmadim.cunku uniturum diye persembeden tartilmistim..
66.2
Ilk kiloma bakip geleyim
Canim kayinpederim hastalandı yogun bakımda şuan ondan hiç sesim çıkmadı canım kilom hala ayni bu hafta ilgilenemedim kilom la eşim yaa moralim bozuldubebisim canim nerelerdesin esim hic sesin cikmiyorcylnslymn
Kaptan buna da sukur.. ya kilo almis çıksaydim bugun... aslinda sabah aklimdaydi ama anca çıktım evden...Aslında cuma tartılsan daha iyi olurdu :)![]()
Gayet güzel canım kaptanım gibi bende ıspanak yemiyorum uzun süredir canım çekti vallaOgleden sonra sut ictim
Aksam
Ispanak ve yogurt yedim
2litre su
2Bardak sekersiz cay
Leslie 3mil
20 squat
60ar yanlara egilip kalkma
Kizlar gunaydin.
Reglden midir bilmiyorum.her haftaki gibi yedim onu biliyorum bi tek.ama gram vermemisim
Kilo vermeyince atilmiyoduk dimi![]()
hıh bi hafta kilo veremedin diye seni bırakırmıyız tatlım regl dolayıdır o sıkma canını haftaya eksileri görürsünGünaydın kızlar
Başlangıç 68
Kilom 66.8 :)
Kilo kaybı 1.2 :)
Oranı nasıl hesaplıyorduk hatırlamıyorum ama
çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallahCanim kayinpederim hastalandı yogun bakımda şuan ondan hiç sesim çıkmadı canım kilom hala ayni bu hafta ilgilenemedim kilom la eşim yaa moralim bozuldu
Canim kayinpederim hastalandı yogun bakımda şuan ondan hiç sesim çıkmadı canım kilom hala ayni bu hafta ilgilenemedim kilom la eşim yaa moralim bozuldu
Kaptan buna da sukur.. ya kilo almis çıksaydim bugun... aslinda sabah aklimdaydi ama anca çıktım evden...
66.5/66.2/0.3/%0.23 yeni uye deneme surecinde oldugu icin yuzdesi 2 ye bolundu