- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
Gecen hafta yarisma topigine bildirim yapmadikki. 2 hafta deneme sureci oldugu icin ilk kilo ile son kilo alinip 2 ye bolunmuyor muyduGeçen haftada 66,2 ymiş cnm sabit bu hafta :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta yarisma topigine bildirim yapmadikki. 2 hafta deneme sureci oldugu icin ilk kilo ile son kilo alinip 2 ye bolunmuyor muyduGeçen haftada 66,2 ymiş cnm sabit bu hafta :)
Gecen hafta yarisma topigine bildirim yapmadikki. 2 hafta deneme sureci oldugu icin ilk kilo ile son kilo alinip 2 ye bolunmuyor muydu
Kızlar Günaydın
hemen dünkü listemi paylaşıyım
öglen
1 küçük kase tarhana çorbası
1 kase yogurt yedim
su :3 litre
spor :30 dk latin dansıyla aeorobik (valla her bir yanımdan ter aktı sanki leslie den daha faydalı gibi )
Bu sabah
küçük bi parça börek (anam sağolsun)
20 dk yürüyüş (gerçi nasıl yürüdüm bide bana sorun gece kar yağdı otobüse binerken ayağımı burktum diğer otobüsü kaçırdım ve o halde yürümek zorunda kaldım çok kötü sızlıyo bileğim inşallah bişey yoktur)
veeeee kilomu ve mutluluğumu paylaşma zamanı kızlar tartı bana gülmedi kahkaha attı 105.1 tabi kilo fazla olunca fazla gidiyo sanırım
Yok kaptancogim anlatamadim sana.. ama ben anladimYok cnm geçen hafta burda bildirim yaptın deneme süresi de olsa bildirim yapılıyor burdaki kaç kg verdiğinizi görelim diye :)
Yok kaptancogim anlatamadim sana.. ama ben anladim
Benim kaptanlik yaptigim donemlerde kilo bildirimi benim yazdığım sekilde yapiliyordu.
mrv5534: (64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
ayulduzz (73,6/74.1/-0,5 /-0,34%)346. Etapta izne ayrilan üyegeri döndü kilosu ikiye bölündü
kelebek.hill (66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,45 ) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü.Hedef kilo:57
Ancak 2015 itibariyle bu sistem degismis. Baslangic tarihini belirtiyor ve son haftanin bildirimini kabul ediyormussunjz sadece..
Burada kilo bildiriyoruz biliyorum. Cuma sonuclarinda senin bildirdigin kisim icin soylemistim.. simdi tartilmadigima uzuldum iste. Hem sayiyi arttirdim yüzdeyi dusurdum, hem - katkim olmadi![]()
Sagol kaptanım bak şimdi bidaha mutlu oldum ben listeye girdimmmmmMenü güzell cnm
Geçmiş olsun aman dikkat et
Veee süper kilo seni de bu hafta listeye alıyorum deneme süresi bitti çünkü senin için de :)
Sagol kaptanım bak şimdi bidaha mutlu oldum ben listeye girdimmmmm![]()
Efeeeeemmm harikaa.. cok guzel vermissin... bana tebessum etse bile yeter![]()
hatta mona lisa gulusine bile raziyim.
Latin linkini bana da atar misin.. leslie cok konusuyor.. bir yerden sonra sıkılıyorum
Ooo buralar şenlenmiş yine:) kilomu bildiriyorum kaptanımmm 78.9
Su sihirli sözcük . ..bu ara pek içemiyorum ödem oluyor sanırım![]()
Şişmezmiyim sorma aslında diyet listemde 3 kaşık yazıyo dün öğle y6emeği yiyemedim yoğunluktan akşam eve geldm annem hazırlamış misss gibi dayanamadım valla açlıktan başım ağrıyoduBulgur şişirmedi mi cnm :) ama hafif bir yemek bende severim valla
ben eklenmedim galiba***3. Takım 496.Etap***
maruuram: (64,2/63,2/1/%1,56)
betnaz: (82,2///%)
Mely30: (79,2/78,9/0,3/%0,38)
chemistry_eng: (75,3///%) sabit
cylnslymn: (84,5///%) sabit
EFEMMMMM86 : (108,2/105,1/3,1/%2,86) yeni üye başl trh 29.11.2016 başl kg 110 hedef kg 78
3.Takım ortalaması : %
betnaz sen kaldın cnm :)
Şişmezmiyim sorma aslında diyet listemde 3 kaşık yazıyo dün öğle y6emeği yiyemedim yoğunluktan akşam eve geldm annem hazırlamış misss gibi dayanamadım valla açlıktan başım ağrıyodu