• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sabah
2 bardak limonlu su
1yumurtadan omlet
peynir
3 zeytin
bol salatalık
1 dilim tam tahillı
şekersiz çay

akşam
4 kaşık kısır
yarım dilim börek

2litre su

leslie 3 mil
ve pilates

İyi uykular kizlar menumu paylaşalım
Sabah çok actim iki haşlama yumurta 4 zeytin iki lokma krep bir dilim ekmek bir dilim peynir.
Öğle bir elma
3 gibi bir porsiyon yağsız mantı
6 gibi ucundan çok azcık poğaça.
Yarin işyerinde ilk diyet günüm öğle menüleri de çok iyi desteğinizi esirgemeyin arkadaşlar olur mu? Kaptan beni basibos bırakmayin Rica ederim.

Sabah çok actim iki haşlama yumurta 4 zeytin iki lokma krep bir dilim ekmek bir dilim peynir.
Öğle bir elma
Yarin işyerinde ilk diyet günüm öğle menüleri de çok iyi desteğinizi esirgemeyin arkadaşlar olur mu? Kaptan beni basibos bırakmayin Rica ederim.
Merhaba aramiza hosgeldin :) insallah istedigin kiloya ulasirsin.
Menundeki yagsiz manti sanki fazla geldi bana. Yagsizda olsa yaglida olsa manti mantidir.oyuzden manti fazla olmus.geri kalan normal geldi bana.

Sabah
2bardak limonlu su
Kahvalti
1 h.yumurta
3zeytin
1kk peynir
Salatalik
Bol dereotu

Is yerine gitmeden yaziyim dedim:) sizi seviyorum kizlar

Mrb kızlar dunku menum sabah;bir sıkma bir ıspanaklı börek
Ögle;yok
Aksam;cok küçük bir parca ızgara tavuk,salata,light kola:KK43:

Bugunku menüm sabah;6 yesil zeytin,cok az sucuklu yumurta,bir tatlı kasıgı kadar tahin,iki tane ceviz
Ögle,4 kasık kısır
Aksam;6 tane tavuk kanat,semizotlu yogurt
Bir saat yürüyüs
Ispanak boregi falan miktari onemli tabi:) light cola icme bence. Cola zaten zararli. Light olunca daha kotu diye okumustum. Onun yerine ayran yada hic olmazsa su ic daha iyi.

Günaydın Kızlar
İnşallah herkeşler iyidir. Dün ben ayağımı burktuğum için spor yapamadım korkmuştum uzun sürerse diye ama çok şükür dün kremle ovdum sardım bişeyim kalmadı hemen dünkü menümü paylaşıyım
sabahı yazmıştım zaten
öglen
1 kase tarhana çorbası (bu ara önüm arkam sağım solum tarhana çorbası valla)
akşam
yarım ekmek arası köfte yedim kızlar biraz fazla oldu sanki ama dayanamadım
1 bardak ayran
sporum sadece 20 dk yürüyüş oldu ayağımdan dolayı bugün telefi etcem inşaallah
su : 2,5 litre
bu sabah
1 küçük haşlanmış patates
1 bardak ayran

Hepinizi seviyorummmm kızlar :halay::halay:
Yaaa gecmis olsun :(( nasilsin simdi canim.
Tarhaba corbasini koyu icme olur mu.tarhana ztn nerdeyse full undan yapiliyor. Iceceksen sulu kivamda ic. Doktorum koyu kivamli icme dedi.
Kofte ekmegide ohhh yemissin.ama iyi kilo verdn.odul olsn:) kofte ekmek bende ck severim ya. Ahhh ahh nsl istedm. Ama artk yaza yerim insallah:)

Selamlar kızlar nasıl gidiyor hepinizi tekrar tebrik ediiyorum bu hafta yine birinci olduk ayrıca EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 cnm seni de tebrik ederim bireyselde 1. olmuşsun süpersiniz hepinizi seviyorum :)
ayyyy bak nasıl sevindim şimdi sabah sabah moral oldu kaptanım sayenizde oluyo bunlar teşekkür ederim kızlarrr:KK76::KK76::KK76:
Kizlar dun pek iyi bi gun degildi. Cok sevdigim bi akrabam icin hastanedeydik.sabah normal kahvaltimi ypmstm ama tum gun bsy yiyemedm. Kosturmaca ve stresliydi. Allah tum hastalara sifa versin.neyse ciktik hastaneden duzeldi akrabam Allaha sukurler olsun. Ama. Ben 1tane lahmacun yedim.ozur dilerim.

Bugune gelirsek
Sabah 2yumurtayla omlet yapip biraz peynir ve ihlamurla kahvalti yaptim
Sonra ev isiyle ugrastm anca isim bitti.
Leslie 3 mil
15dk pilates yaptim
Simdide ton baligi beyaz peynir ve biraz mor lahana yapmstm sirkeyle. Onu yedim. 1.5litre su ictm suana kdr. Sanirim 2.5litreyi bulur.

Herkes Allaha emanet olsun. Rabbim kotu insanlardan korusun cumlemizi.
Aminnn canım. Akraban için çok geçmiş olsun şükür iyiymiş.menünde gayet iyi tatlım sporda yapılmış yine tebrik ederim
Ögle;yok

Bugunku menüm sabah;6 yesil zeytin,cok az sucuklu yumurta,bir tatlı kasıgı kadar tahin,iki tane ceviz
Ögle,4 kasık kısır
Bir saat yürüyüs
canım mümkünse kolayı içme hele light kolayı hiç

Öğle bir elma
canım hoşgeldin aramıza.Ama mantı biraz fazla olmuş sanki
Yaaa gecmis olsun :KK43:( nasilsin simdi canim.
Tarhaba corbasini koyu icme olur mu.tarhana ztn nerdeyse full undan yapiliyor. Iceceksen sulu kivamda ic. Doktorum koyu kivamli icme dedi.
Kofte ekmegide ohhh yemissin.ama iyi kilo verdn.odul olsn:) kofte ekmek bende ck severim ya. Ahhh ahh nsl istedm. Ama artk yaza yerim insallah:)
Saol canım benim geçti çok şükür iyiyim şimdi. Aynen bu hafta ödülüm oldu köfte ekmek sende arada ödül ver kendine tatlım

ayyyy bak nasıl sevindim şimdi sabah sabah moral oldu kaptanım sayenizde oluyo bunlar teşekkür ederim kızlarrr:KK76::KK76::KK76:

Aminnn canım. Akraban için çok geçmiş olsun şükür iyiymiş.menünde gayet iyi tatlım sporda yapılmış yine tebrik ederim

canım mümkünse kolayı içme hele light kolayı hiç

canım hoşgeldin aramıza.Ama mantı biraz fazla olmuş sanki

Saol canım benim geçti çok şükür iyiyim şimdi. Aynen bu hafta ödülüm oldu köfte ekmek sende arada ödül ver kendine tatlım
Yaaa 1. Mi olduuuun. Supersin sen super super super. Canim benim. Masallah sana. Basarili arkadasim benim:KK19:

Kızlar Günaydınnn
Biraz sancılı geçen hafta sonu bitti şükür yeni bir hafta ve gitsin kilolarrrrr
hafta sonu yazamıyorum kızlar kusura bakmayın lütfen ev işi alışveriş çocuk derken kafamı kaşıcak vakit bulamıyorum gerçekten. Cumartesi gününü sorunsuz atlattım çok şükür ama pazar günü akşam biraz bozdum 5-6 adet kaymaklı bisküvi yedim valla dayanamadım cezam neyse razıyım kızlar sporlarımı yaptım ama suyumuda içtim ama o kaçamağım olmasaydı iyiydi . Öpüldünüz kızlarrrr

Kizlar dun pek iyi bi gun degildi. Cok sevdigim bi akrabam icin hastanedeydik.sabah normal kahvaltimi ypmstm ama tum gun bsy yiyemedm. Kosturmaca ve stresliydi. Allah tum hastalara sifa versin.neyse ciktik hastaneden duzeldi akrabam Allaha sukurler olsun. Ama. Ben 1tane lahmacun yedim.ozur dilerim.

Bugune gelirsek
Leslie 3 mil
15dk pilates yaptim
Simdide ton baligi beyaz peynir ve biraz mor lahana yapmstm sirkeyle. Onu yedim. 1.5litre su ictm suana kdr. Sanirim 2.5litreyi bulur.

Bugune gelirsek
Leslie 3 mil
15dk pilates yaptim

Geçmiş olsunn cnm

Spor falann hepsi güzel

Menu
Sabah henüz kararimi vermemistim iyi bir kahvaltı yaptim.
Sonra üzerimi değişirken kızımın beni koca totolu annem diye sevmesinden sonra kararimi verdim
3 gibi çocuklardan kalan 3 kaşık pilav 2parca sinitzel tavuk yarim kase yoğurt. 4 minik mandalina.
Akşam 7 gibi misafirlerle çayın yanında 2 minik kurabiye.
Şuan çok acim ammmaaa aç uyumadan kilo veremediğimi biliyorum. Birazdan uyuyup leptin salgilayacagim. Oooh yansın yağlar.

Oh yansın tabii çıpçıtır olalım :)

Ögle;yok

Ögle,4 kasık kısır
Bir saat yürüyüs

Light KOLAYMIŞ cnm üzülme daha dikkat edersin

Öğle bir elma

Tmm cnm gözüm sende dün biraz sanki hamur işi olmuş sabahtan sonra ama akşam çok yemeişsin spora da ağırlık verdin mi bol bol su hemencecik gider kilolar :)

Tesekkur ederim hatırlanmak güzel başarılı bir uyeydim ama bende :) tebrik ediyorum gurubu çok durum çok iyi görünüyor bende totem yaptim hiç başka guruba gidesim gelmiyor. Bu seferde eskisi gibi kararliyim rahatsız oluyorum 70i geçince görüntüden degil tamamen sağlık önüne gecmezsem alıp başını gidiyor birde bugünden itibaren menumude yazmaya baslayayim ayran detoksu yapacaktım bugün ama buğdayın yokmuş. Ay cok heyecanliyim. Hadi bismillah...

Bence hemen detoks yapma cnm zaten ilk başta ödem gittiği için bir kaç gün azaltınca bile fark edersin :)

Back
X